Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 26 May, 13:59

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 11 kl. 17:51

Flexlinjen allt populärareI vinter blir det ny dragning för Höganäs stadsbuss, flexlinjen. Turerna blir också alltmer populära. Antalet resande i år hittills har ökat med 25 procent..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Höganäs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flexlinjenallt , populärare
YLE - 17 apr 14 kl. 10:59

Vaktelägg - en allt populärare delikatess

Dollis farm i Malax sjuder av liv. Bland kaniner, guldfasan och ankor finns en liten och speciell hönsfågel - vakteln. Den väger knappt 200 gram men värper upp till två ägg dagligen och blir allt populärare.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Darth Vader – populärare än ObamaTufft även i andra mätningar

Sajten FiveThirtyEight, skapad av siffergurun Nate Silver, gjorde en undersökning om vem som egentligen är den mest populära karaktären från Star Wars-filmerna bland amerikaner. Luke mest poppis
Föga förvånande visade det sig att Luke Skywalker var mest populär – och att Jar Jar Binks befann sig på andra ändan av mätningen.Riktigt intressant blir det dock först om man gör som Washington Post och jämför det med hur omtyckta ett stort antal amerikanska politiska figurer och institutioner är, främst de politiker som väntas ställa upp i nästa presidentval.

YLE - 29 feb 16 kl. 04:30

Billigare värkmediciner allt populärare - Ibumax nu etta, hävdar tillverkare

Många konsumenter köper av gammal vana den dyraste värkmedicinen trots att det finns billigare generiska läkemedel som är så gott som identiska. De billigare alternativen har ändå blivit populärare under senare år och står nu för knappt hälften av den receptfria försäljningen. Vad konsumenterna prioriterar när de köper värkmedicin varierar.

HBL - 13 maj 13 kl. 14:58

Stadssemestrar blir allt populärare

Det blir allt populärare att åka på semester till någon stad i hemlandet. Många reser till Tammerfors som toppade en förfrågan över de populäraste resmålen.Taloustutkimus enkät visar att stadssemestrarna med minst en övernattning har ökat med tio procent sedan 2009.

SVT - 12 aug 13 kl. 19:24

Svamparna nu populärare än bären

Många är ute i skog och mark så här års, men den tidigare så populära bärplockningen har fått ge vika för svampen, som blir allt populärare att plocka..

YLE - 21 apr 15 kl. 12:30

Civila vigslar populärare än kyrkobröllop

Giftermålen fortsätter att minska samtidigt som civila vigslar blivit mer populära än kyrkobröllop. I fjol vigdes 12 395 par i magistraten. I fjol ingicks 24 462 äktenskap, vilket är 657 färre än året innan, visar Statistikcentralens siffror.

Skånskan - 24 sep 15 kl. 14:00

De ska göra lucia populärare

SKURUP Sökandet efter årets lucia är i gång. I år hjälper Gummifabriken Lions club att hitta flickor till luciatåget. Nytt för i år är att lucians ålder har sänkts.

YLE - 31 maj 16 kl. 09:50

Mobilspelande nu populärare än datorspel och konsoler

Spel på mobiltelefoner och pekdatorer är nu för första gången populärare än dator- och konsolspel. Det framgår av den spelarbarometer som några finländska högskolor har låtit göra. Det populäraste digitala spelet är i alla fall en gammal klassiker: Windows patiens.

YLE - 05 aug 14 kl. 04:21

450 euro med bastu och balkong - kollektivboende allt populärare

Det finns gott om lediga stora lägenheter på hyresmarknaden. Därför blir det nu populärare att bo i kollektiv, trots att många föredrar att bo själv. Både Timo Metsola på Vuokraturva och Anne Viita på hyresgästförbundet Vuokralaiset säger att allt fler nu väljer att bo i kollektiv.

SvD - 11 okt 12 kl. 05:47

Michelle populärare än Barack

USA:s första dam Michelle Obama är populärare än maken och presidenten Barack Obama..

YLE - 19 dec 12 kl. 07:11

KSML: Bostadssparkonton allt populärare

Bostadssparkonton blir allt populärare bland unga, skriver tidningen Keskisuomalainen. Speciellt under slutet av året har många öppnat ett så kallat BSP-konto, som är riktat till personer mellan 18 och 30 år som vill köpa sin första bostad. Enligt Statskontoret hade över 20 000 nya BSP-konton öppnats fram till slutet av november i år.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Danderyds sjukhus trappar ner till stabsläge

Danderyds sjukhus i Region Stockholm återgår till stabsläge under tisdagen, från att ha varit i förstärkningsläge sedan den 13 mars. Coronapandemin är inte på långa vägar över, skriver sjukhusets vd Yvonne Haglund Åkerlind i ett pressmeddelande, men sju.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Dödshot mot Tegnell har utretts av polis

Statsepidemiolog Anders Tegnell och hans familj har fått ta emot flera dödshot, rapporterar Aftonbladet. Hoten skickades till Tegnell i mars via mejl, brev och genom hotfulla meddelanden på sociala medier till hans familjemedlemmar. "Jag blev inte så or.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Fem ”strategiskt viktiga” personer gripna

Fem personer har gripits efter polistillslag mot flera adresser i Södertälje. Samtliga räknas som "strategiskt viktiga" personer med kopplingar till det så kallade Södertäljenätverket. "De här personerna är väldigt viktiga för oss i vårt arbete mot den.

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Friande dom i mål om människoexploatering

Kvinnan jobbade enligt åtalet under slavliknande förhållanden på en restaurang i Värmland. Men de tre personer som åtalats för människoexploatering frias nu av Värmlands tingsrätt, rapporterar lokala medier. Kvinnan fick varken lön, raster eller andra f.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

HRW: Nedbränning av by bär arméns signum

Minst 200 bostäder och andra byggnader har förstörts i en brand i Rakhine i Myanmar (Burma), uppger människorättsgruppen Human Rights Watch (HRW). Bränderna har precis samma karaktär som tidigare mordbrandsattacker från militären mot byar i delstaten, e.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Kassaskåp stals från Skåne Marin i Skälderviken

Båtbutiken i Skäldervikens hamn drabbades av inbrott tidigt på måndagsmorgonen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Idrottsredskap saboterades i Lagaholmshallen

Vandal skar sönder gymnastik- och friidrottsmattor..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Koppartjuv fastnade på övervakningskamera

Kopparrör stals hos företaget Sydpumpen..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Turnerpriset görs om till stipendier

Brittiska Turnerprisets ansvariga tänker om. I vanliga fall brukar juryn så här års tillkännage en lista på nominerade konstnärer som inbjuds att göra konst till en utställning under hösten. Pristagaren offentliggörs sedan i december.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Bostadsinbrott i Norra Varalöv

Bland annat stals en dator, en skrivare, en mobilladdare och en spis..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.