Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 31 May, 08:19

Trelleborgs Allehanda - 26 okt 11 kl. 17:28

Skolor ska betala hyra för hallar? Jag har pratat med kommunjuristen och det mesta pekar på att det inte är lagligt att ta betalt av friskolor men inte kommunala, säger fritidsnämndens ordförande Mats Svensson (KD)..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Söderslättshallen, Mats Svensson, Sverigedemokraterna, Anna Nordstrandh, Kunskapsskolan, Östervångsstadion

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skolorska , betala, hyraför , hallar
YLE - 12 apr 16 kl. 07:37

IF Raseborg behöver inte betala hyra under friidrottstävlingar

IF Raseborg slipper betala hyra för Karis centralidrottsplan under friidrottstävlingarna Karis Telefon Games Tähtikisat som arrangeras 11 - 12.6. Det beslutade stadsstyrelsen i Raseborg på sitt möte den 11 april.

Skånskan - 02 jan 20 kl. 05:00

Uppmanades att betala hyra

Skurup En bedragare har polisanmälts misstänkt för att ha försökt lura bostadsrättsägare i Skurup att betala hyra till ett felaktivt konto. Via mejl gick ett meddelande ut om att 15 bostadsrättsägare skulle betala hyra till ett uppgett nummer. Vad som skedde var att saken polisanmäldes i måndags som misstänkt förskingring..

YLE - 09 nov 13 kl. 15:42

MTT sade upp personal för att betala hyra för tomma lokaler

Forskningscentralen för jordbruk och livsmedelsekonomi MTT har tvingats säga upp anställda för att kunna betala hyra för tomma lokaler. Lokalerna tillhör det statliga affärsverket Senatsfastigheter. Det säger MTT:s utvecklingschef Ilkka P.

NT - 09 maj 13 kl. 21:23

Hon måste betala hyra för en obeboelig lägenhet

Sofia Bergsten och flera andra hyresgäster saknar tillgång till sina lägenheter, men måste ändå betala hyra..

Dalarnas tidningar - 18 mar 14 kl. 15:52

Rockstad Falun kan fåbetala hyra för 2013

Rockstad Falun kan trots allt få betala hyra - cirka 100 000 kronor - för fjolårets festival. – Enligt de uppgifter vi fått i trafik- och fritidsnämnden ska fakturan föreberedas, säger Sten H Larsson (opol)..

Dalarnas tidningar - 18 mar 14 kl. 17:55

Rockstad Falun kan få betala hyra för 2013

Rockstad Falun kan trots allt få betala hyra - cirka 100 000 kronor - för fjolårets festival. – Enligt de uppgifter vi fått i trafik- och fritidsnämnden ska fakturan föreberedas, säger Sten H Larsson (opol)..

SR - 28 mar 14 kl. 06:02

Kristdemokraterna vill att fångar ska betala hyra

Fångar på landets fängelser ska betala hyra under tiden de sitter inne. Det föreslår Kristdemokraternas rättspolitiska talesperson Caroline Szyber som nu tagit fram förslag för att förnya partiets kriminalpolitik..

DN - 28 mar 14 kl. 07:33

KD: ”Fångar ska betala hyra”

Låt fångarna betala hyra. Det föreslår Kristdemokraterna som anser att det skulle bidra till att återanpassa internerna till samhället. ”De lär sig att de inte kan leva lyxfällan-livet”, säger partiets Caroline Szyber till SR Ekot..

YLE - 14 okt 17 kl. 15:04

Förslag: Lions Club Ekenäs behöver inte betala hyra för lager

Lions Club Ekenäs får kanske använda ett lager på Raseborgsvägen 5 i Ekenäs utan att betala hyra. Det här gäller i så fall till och med den 31 december nästa år..

Sydöstran - 20 feb 18 kl. 10:59

Nytt digitalt system gör det lättare att hyra hallar

Kommunen har tagit fram ett nytt digitalt bokningssystem för de som vill hyra en av de femtontal idrotts- och gymnastikhallar som finns..

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 3 timmar sedan

Trelleborgare leder polarexpeditioner: ”Känns lyxigt”

Trelleborgaren Martin Enckell har hela sitt liv tillbringat mycket tid på havet - på stora fartyg och lyxiga privata yachter. Hans pappa jobbade på Jacques Cousteaus fartyg Calypso. Det väckte Martins nyfikenhet.

Trelleborgs Allehanda - 10 timmar sedan

Larm: Flera män i vilt slagsmål i skånsk by

Flera vuxna män slogs vilt på lördagseftermiddagen. En man har gripits misstänkt för misshandel..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Tröst-bal med personlig touch

Vad är väl en bal på slottet? Estetstudenterna tog fram sin kreativa ådra, och fixade själva en mini-bal för att kompensera för den stora studentbal de blev snuvade på. .

Trelleborgs Allehanda - 15 timmar sedan

Nu står talangen utan träningsmöjligheter

När Söderslättshallen är stängd har Eric Svensson fått träna hemma i garaget. Men nu har en av Sveriges största lyftartalanger varit tvungen att lämna tillbaka stången och vikterna till sin klubb och nu står han utan ordentliga träningsmöjligheter..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Starkt loppissug i Smyge

Ett försiktigt första steg mot en normal sommar i Smyge togs på lördagsmorgonen, när den stora villaloppisen lockade skaror av besökare. Många dessutom långt före utsatt tid. .

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

Besökare på museet får skapa egen symfoni

Nu öppnar en annorlunda trädgård , där allt som vajar är antingen 3D-printat eller skuret ur metall och har sitt eget ljud. I Jan Cardells interaktiva, elektromekaniska multikonstverk ”The Garden” skapar varje besökare sin egen skallersymfoni..

Trelleborgs Allehanda - 18 timmar sedan

Kattägare – har du koll på nya reglerna?

Katter får inte föröka sin okontrollerat. Det är en av nyheterna i de nya djurskyddsreglerna som träder i kraft den 15 juni..

Trelleborgs Allehanda - 19 timmar sedan

Skåne: Ytterligare ett dödsfall i covid-19

Ytterligare en person med covid-19 har avlidit i Skåne. Antalet covid-patienter som vårdas på sjukhus i länet har minskat något sedan fredagen..

Trelleborgs Allehanda - Igår: 07:39

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Trelleborgs kommun. I Malmö grep polisen en skolös inbrottstjuv. .

Trelleborgs Allehanda - 20 timmar sedan

Alf har ett av Skånes ”balla ställen”

Omgiven av ”allt mellan taknock och golvstock” sitter Alf Wennerstrand i solen och drar en hand genom skägget. Han berättar anekdoter från livet, skrattar ofta och tar hela kroppen till hjälp för att förstärka sina historier..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.