SVT > Videos

Saturday, 06 June, 04:18

SVT - 26 okt 11 kl. 17:18

13 entimmesskratt på teatern
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 13 entimmesskratt, teatern
YLE - 15 aug 13 kl. 17:23

Få nypremiärer på Svenska Teatern

Om ett par veckor kör höstens föreställningar i gång på Svenska Teatern. Efter ett tufft år med ekonomisk förlust bjuder teatern på få nypremiärer. Den största satsningen är familjepjäsen Djungelboken.

YLE - 26 jun 15 kl. 06:00

Svenska Teatern gör vinst

Den röda ridån på Svenska Teatern i Helsingfors har gått ner för sommaren men bakom kulisserna är man nöjd. Svenska Teatern uppvisar nämligen en vinst på 430 000 euro för 2014. Sten Palmgren, styrelseordförande för teaterns garantiförening, säger att vinstresultatet beror på teatern nu igen har normal verksamhet efter några år av ombyggnader och att musikalen Mamma Mia dragit mycket publik.

YLE - 27 maj 13 kl. 12:23

Svenska teatern gjorde jätteförlust

Svenska teatern har gått 1,4 miljoner euro (1 393 707,14) på minus i fjol trots publiksuccén Kristina från Duvemåla. Det visar Svenska Teaterns balansbok som Yle Nyheter har tagit del av. Teatern beskriver ekonomin som ?

YLE - 16 aug 13 kl. 09:15

Få premiärer på Svenska Teatern

Om några veckor kör höstens föreställningar i gång på Svenska Teatern. Efter ett tufft år med ekonomisk förlust bjuder teatern på få premiärer. Den största satsningen är familjepjäsen Djungelboken.

YLE - 08 okt 14 kl. 11:49

"Visst ska man ha roligt på teatern"

Åsa Salvesen tar över rodret på Wasa Teater i augusti nästa år. Hon vill att teatern ska ge djup. Men hon har ändå inget emot humorinslag.

YLE - 07 maj 15 kl. 11:52

Träffa kärleken på teatern

Alla går vi omkring och drömmer om den stora kärleken. Vissa möter den redan i unga år medan andra får harva runt i relationsdjungeln en längre tid innan de hittar den rätte. Sedan finns det de som aldrig träffat en lämplig partner vid mjölkhyllan i butiken, på jobbet eller ute på krogrundan och då kan det vara dags att testa alternativa metoder för att få till en fullträff på kärlekens piltavla.

HBL - 28 maj 13 kl. 05:21

Guldet blev till sand ? nu sparar Svenska Teatern

? Det känns trist att vi på grund av stora produktioner nu kan tvingas göra vår kärnverksamhet med mindre pengar, säger skådespelaren Kristofer Möller.När Kristina från Duvemåla fyllde salongerna gick Svenska Teatern samtidigt kraftigt back.

Skånskan - 19 jan 16 kl. 14:24

Ada Berger lämnar Unga Teatern

Kultur och Nöje Malmö Stadsteater förlorar ännu en chef. Unga Teaterns konstnärlige ledare Ada Berger blir konstnärlig ledare på Unga Dramaten i Stockholm från och med hösten 2016.
– Det var ett jätte, jättesvårt beslut, säger Ada Berger, när tidningen når henne på tåget på väg tillbaka till Malmö efter pressträffen på Dramaten där hennes nya tjänst offentliggjordes.

HBL - 18 jan 13 kl. 12:42

Chaplin är Sven Sids sista regi på Svenska teatern

Nästan hundra år efter sitt genombrott och trettiofem år efter sin död får nu Charlie Chaplin åter liv i en pjäs på Svenska teatern. Det handlar samtidigt om regissören Sven Sids sista regiarbete på teatern. Pjäsen ges på Amos.

SR - 18 feb 14 kl. 06:00

Tysk dramatik och svenska serier på Fria teatern och TUR-teatern

Fria teatern och TUR-teatern, två av Stockholms fria teatergrupper har haft två premiärer i helgen. På TUR-teatern har Py Huss-Wallin regidebuterat med ”Begränsat utrymme” en föreställning som bygger fritt på serier skrivna av Henrik Bromander. På Fria teatern introducerar man den tyska dramatiken Anne Lepper med pjäsen ”Dansösen Käthe Hermann” i regi av Ulla Gottlieb.

YLE - 12 maj 15 kl. 14:35

"Galet men roligt att medverka i DUV-teatern"

Musikerna i Pertti Kurikan Nimipäivät är inte de enda konstnärerna med utvecklingsstörning i Finland. Finlandssvenska DuV-teatern ger skådespelare med utvecklingsstörning en chans att visa sin talang. DuV-teatern har verkat i drygt 15 års tid.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.