IDG > IT

Tuesday, 20 November, 19:01

Liknande nyheter

Taggar: Samsungs, surfplattablir en , fjärrkontrollför , tv:n
YLE - 03 apr 16 kl. 12:39

Industrin planerar in slitage – konsumenten är ett hjälplöst offer

Det går inte att förneka att smarttelefonen har förändrat världen till konsumentens fördel - men konsumenten är tyvärr ett hjälplöst offer då det gäller slitaget på de konkreta apparater vi använder oss av, konstateras det i en artikel i
The Guardian. Vi kan nog undvika kostnader för SMS-meddelanden tack vara online-appar. Och vi kan få ner våra taxi- och hotellutgifter om vi använder oss av Uber och Airbnb.

IDG - 17 apr 13 kl. 09:21

Logitechs nya multifjärrar styr upp till 15 prylar

Logitechs multifjärrkontroller Harmony Ultimate går via wifi och stoppas varken av trädörrar eller en tunnare cementvägg. Du kan också förvandla din surfplatta till fjärrkontroll..

DalaDemokraten - 21 okt 15 kl. 12:35

Läsplatta och fjärkontroll försvann vid inbrott

Någon gång under tisdagsförmiddagen gjordes ett inbrott på Blomstervägen i Sundborn. Någon bröt sig in i huset och letade igenom flera rum och åtminstone en fjärrkontroll till garageport och en surfplatta stals. Polisen tar gärna emot eventuella iakttagelser på telefonnumret 114 14..

Fler nyheter från IDG

IDG - 2 timmar sedan

Instagram tar hjälp av AI för att rensa bort fejkkonton


Räkna med att stora konton tappar en hel del följare..

IDG - 2 timmar sedan

Kodsnack 247: Rör i badrummet och andra designmönster


I veckans Kodsnack: saker Kristoffer tycker är trasiga. Som CSS i allmänhet, designmönster och "agile" såsom de används och diskuteras till vardags..

IDG - 2 timmar sedan

Apple stäms för Facetime och Imessage – igen


Patenttrollet Uniloc är i farten igen..

IDG - 4 timmar sedan

Apple avslöjar Black Friday-event – ska pågå hela helgen


Från fredag till måndag kommer Apple erbjuda någon typ av rabatter eller specialerbjudanden i sin onlinebutik – exakt vad avslöjas inte..

IDG - 5 timmar sedan

Microsofts Surface brädade Apples Ipad Pro senaste kvartalet


Microsofts Surface-linje slog Apples Ipad Pro mätt i levererade enheter i Västeuropa under tredje kvartalet – men glädjen väntas bli kortvarig för Microsoft..

IDG - 5 timmar sedan

Apple Watch Series 4 på väg till Telenor – då ger sig operatören in på e-sim


Förbeställningarna öppnar den 30 november..

IDG - 5 timmar sedan

Gmail-bugg gör det möjligt att skicka "anonyma" mejl


En allvarlig bugg i Gmails webbgränssnitt har upptäckts som gör det enkelt att skicka ett mejl som ser ut att komma från ingen alls hos mottagaren..

IDG - 5 timmar sedan

Raw Power 2.0 släppt för IOS och Mac


Raw Power är en råformathanterare framtagen av en av utvecklarna av Apples nedlagda Aperture, och nu har version 2 släppts..

IDG - 6 timmar sedan

Vlogg: Är albumet som format dött?


Ulf Blomberg funderar kring albumets existensberättigande i en värld där streaming-tjänster blir ett allt vanligare sätt att konsumera musik..

IDG - 6 timmar sedan

Phoenix – ny plugg som värmer upp dina inspelningar


Shattered Glass Audio, företaget som specialiserat sig på analoga pluggar till PC och Mac, släpper nu uppföljaren till populära SGA1566 MkII – Phoenix..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.