Dagens Medicin > Nyheter

Friday, 10 April, 14:38

Dagens Medicin - 17 okt 11 kl. 15:36

Sydregion sågas i VästervikOm hela Kalmar län går in i en sydsvensk storregion får de i Västervik över 40 mil till universitetssjukhus. I dag har de bara elva..
Läs mer på Dagens Medicin
Läs mer om:
Västervik, Kalmar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sydregion, sågasi , Västervik

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - Igår: 12:55

”Mer skydd är inte alltid bättre”

Frågan om vilken skyddsutrustning som är tillräcklig fortsätter att väcka diskussion och känslor. Dagens Medicin försöker reda ut vad som ligger bakom rekommendationerna..

Dagens Medicin - Igår: 11:31

Ytterligare ett självtest förbjuds

Läkmedelsverket förbjuder ytterligare ett självtest för covid-19..

Dagens Medicin - Igår: 11:25

Ökat tryck även i Västra Götaland

Antalet smittade i Västra Götalandsregionen fortsätter att öka, även om ökningen inte tagit fart ordentligt än. Regionen ser än så länge inte den kraftiga ökning som setts i Stockholm..

Dagens Medicin - Igår: 11:01

Arbetsmiljöproblem anmäls i virusets spår

Över 60 tillbud som har med det nya coronaviruset att göra har anmälts till Arbetsmiljöverket, rapporterar TCO:s tidning Arbetsvärlden..

Dagens Medicin - Igår: 10:56

Egentillverkade visir arbetsgivarens ansvar

Det är arbetsgivaren som får avgöra om visir tillverkade av overhead-blad ger tillräckligt skydd vid vård av covid-19-patienter.  – Det är de som ska göra riskbedömningen, säger Torben Vincentsen, chef för enheten för användarregler hos Arbetsmiljöverket..

Dagens Medicin - Igår: 10:11

Krisen har fått Stockholms primärvård att ställa om

Från vårdcentralerna ut i hemmen. Det är en av de förändringarna som personalen primärvården i Region Stockholm nu står inför..

Dagens Medicin - Igår: 10:07

”Nu är alla patienter allas”

Primärvården i Stockholm förbereder sig på att många patienter sjuka i covid-19 kommer att vårdas hemma. En helt ny organisation byggs nu i rekordfart. På Torsviks vårdcentral packar man plastpåsar med handsprit och samarbetar med konkurrenter..

Dagens Medicin - Igår: 07:00

”Viktigt att politiker och andra tar frågan vidare”

Frågan om privata sjukvårdsförsäkringars vara eller inte vara är till stor del ett ideologiskt eller politiskt val, skriver Vårdanalys i en replik..

Dagens Medicin - Igår: 16:34

Två miljoner ansiktsmasker till vården

Företaget Essity kan leverera två miljoner skyddsmasker till den svenska sjukvården. Det meddelar näringsminister Ibrahim Baylan (S) på en presskonferens..

Dagens Medicin - Igår: 16:26

Storstadsregioner i startgroparna för test av personal

Redan i slutet av veckan ska anställda på särskilda boenden i Stockholm börja testas för det nya coronaviruset. Västra Götaland testar redan vissa personalgrupper och Skåne har börjat planera..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.