Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 06 April, 12:56

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 14:54

IT-problem på lasarettetSedan klockan 8 imorse har Helsingsborgs lasaretts intranät legat nere. Det betyder att det bland annat inte går att ta sig in på deras hemsida..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Helsingsborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: IT-problem, lasarettet
YA - 1 timme sedan

Folk respekterar inte besöksförbudet på lasarettet: ”Beklagligt”

Ystads lasarett har problem med att folk inte respekterar besöksförbudet. – Besökare säger att de ska till apoteket, men smiter istället in på avdelningarna. Det är beklagligt, säger sjukhuschef Thomas Persson.

Helsingborgs Dagblad - 28 maj 15 kl. 04:00

Renoveringen av lasarettet skapade ett akut krisläge

Renoveringen av lasarettet i Helsingborg är ur verksamhetssynpunkt en planeringsmässig katastrof. Vi har stängda avdelningar. Vi har stängda sjuksalar.

Trelleborgs Allehanda - 19 jul 12 kl. 10:30

Lasarettet klarar sommarbrist på sköterskor

Foto: Claes Nyberg.
När andra sjukhus i landet haft problem att rekrytera sjuksköterskor till sina sommarvikariat har lasarettet Trelleborg klarat sig bättre. Storlek, rykte och en ansträngd ekonomi kan vara förklaringar till varför.

Trelleborgs Allehanda - 03 maj 14 kl. 18:15

"Man håller på att dränera lasarettet"

Foto: Anette Sjöstrand
Frustrerad och förbannad. Så kan man sammanfatta oppositionsrådet Catherine Perssons (S) känslor när det gäller förändringarna på Trelleborgs lasarett. ”Detta är så helt fel, så otroligt fel”, säger hon och befarar att det kommer att få stora följder för sjukvården i Trelleborg.

Alingsås tidning - 05 feb 18 kl. 13:00

Lasarettet gick back 15 miljoner

15,4 miljoner kronor. Så stort blev underskottet för Alingsås lasarett 2017. Ändå var intäkterna drygt 20 miljoner högre än budgeterat.

Trelleborgs Allehanda - 08 dec 12 kl. 08:00

Nya besparingskrav väntar för lasarettet

Nedläggningar, effektiviseringar och uppsägningar. 2012 har varit ett tufft år för Trelleborgs lasarett. Trots alla besparingar ser lasarettet ut att gå back drygt 27 miljoner kronor i år.

YA - 19 sep 13 kl. 14:34

Anmälan om dödshjälp på lasarettet i Ystad

En 84-årig kvinna dog i en akut hjärtinfarkt. Tiden innan hade all medicinering tagits bort och en anhörig undrar nu om läkaren på lasarettet i Ystad bidragit till passiv dödshjälp. Händelsen har anmälts till Inspektionen för vård och omsorg, Ivo.

Trelleborgs Allehanda - 03 jan 13 kl. 16:45

Hårt tryck på lasarettet över helgerna

Foto: colourbox.com
Ovanligt många äldre sökte hjälp på Trelleborgs lasarett under jul- och nyårshelgerna. Men något utbrott av influensaepidemi har man inte sett till i Trelleborg.

Helsingborgs Dagblad - 10 mar 15 kl. 12:14

Nätverksproblem vid lasarettet

Under tisdagen har lasarettet i Landskrona haft IT- problem..

Trelleborgs Allehanda - 13 okt 18 kl. 07:00

Lasarettet renoveras för 75 miljoner – ”Det har läckt in genom fasader och tak”

2005 stod det nya lasarettet i Trelleborg helt klart. Men delar av nybyggnaden har kantats av problem med vattenläckor och fuktskador. Nu byter Regionfastigheter ut hela fasaden och åtgärdar taket, till en beräknad kostnad på 75 miljoner kronor.

YA - 19 sep 19 kl. 18:00

Han sköter lasarettet i Ystad i väntan på ny chef

Thomas Persson är högsta hönset på lasarettet i Ystad medan rekryteringen av en ny sjukhuschef pågår. Han är samtidigt sjukhuschef i Landskrona men ser inga problem med de dubbla uppdragen. – I Ystad finns ett stort driv och engagemang.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Kenza Zouiten tar en paus från bloggandet

Kenza Zouiten Subosic har en av Sveriges största bloggar – men nu tar hon en paus. "Jag tycker ärligt talat att det inte är så kul längre", skriver hon i ett blogginlägg. Influeraren, som har bloggat sedan hon var 15 år, berättar att det blir en paus oc.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Regeringen går vidare med lag för ökad makt

Regeringen går vidare med förslaget som ska utöka regeringens makt tillfälligt, med större möjlighet till snabba beslut för att hindra smittspridning. En lagrådsremiss har nu skickats över till Lagrådet, utan egentliga ändringar jämfört med det utkast s.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Båda förlorade jobben: ”Man får inte ge upp”

Det skulle bli deras år. Båda hade äntligen hittat jobb och dottern skulle snart börja i förskolan. Men på en dag vändes livet upp och ned för Bisher Hanineh och Reham Shikho.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Japan vill bli historisk – mot sitt nionde OS

Den japanska backhopparen Noriaki Kasai satsar mot att kvalificera sig för OS i Peking 2022. Lyckas 47-åringen blir han historisk som den första vinteridrottaren som deltar i nio olympiska spel. Med nio OS-starter skulle Noriaki Kasai placeras bland en.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Frölundas spelare avstår bidrag från staten

SHL-laget Frölunda har permitterat alla spelare fram till slutet av april. Men hockeyklubben kommer i nuläget inte att ansöka om statligt stöd för att väga upp delar av spelarnas lönebortfall. A-lagets spelare står bakom beslutet som innebär att de går.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Scandinavian Mixed ställs in

Golftävlingen Scandinavian Mixed, där Henrik Stenson och Annika Sörenstam är arrangörer, ställs in, meddelar Europatouren. Tävlingen skulle ha spelats på Bro Hof utanför Stockholm den 11-14 juni. Damer och herrar från Europatouren skulle spela tillsamma.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”Nödvändigt” med primärval i Wisconsin

Hon planerar att rösta själv – och hennes 73-årige mamma ska frivilligarbeta i en valkrets i närheten. Att USA-delstaten Wisconsin håller primärval mitt under viruspandemin förvånar många. Lokalpolitikern Erin Decker anser att det är rätt och säger att.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Färre döda för fjärde dagen i Spanien

Dödstakten fortsätter att minska i Spanien för fjärde dagen i rad, meddelar regeringen. Det senaste dygnet har 637 patienter avlidit, vilket tar den sammanlagda dödssiffran hittills under coronakrisen till 13 055. Spanien har det näst högsta dödstalet i.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Österrike öppnar för att öppna upp

Fler butiker kan efter påsk få öppna igen i Österrike. Men det görs med restriktioner, bland annat i form av ökat krav på ansiktsmasker. Åtgärderna meddelas vid en regeringspresskonferens i Wien.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

”Schäslongkort” fyller idrottens tomrum

Tomrummet efter matcherna som inte längre spelas är stort. Som idrottsälskare gäller det att vara kreativ i coronakrisen, säger etnologen Katarzyna Herd. – Man behöver inte gå på fotboll för att vara en bra människa.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.