SvD > Nyheter

Tuesday, 07 April, 18:05

SvD - 17 okt 11 kl. 14:00

Nu får dom betala polisens räkningKlubbar som är aktiebolag kommer i framtiden få betala för polisens närvaro under sina matcher..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu får dom, betala, polisens, räkning
Polisen - 09 apr 13 kl. 14:42

Polisens medarbetarundersökning 2013

Den allmänna nöjdheten hos Polisens medarbetare har minskat något sedan 2010, däremot utvecklas ledarskapet positivt. Det visar resultaten av Polisens senaste medarbetarundersökning..

Västerbottens Folkblad - 04 dec 12 kl. 11:52

Slipper betala jätteräkning

En man från Karlstad fick sitt IP-telefonabonnemang hackat. Alltele i Skellefteå menar att han skulle ha skyddat sig bättre och tycker att mannen ska betala [...].

SvD - 27 jun 13 kl. 01:30

Polisens sökning fall för HD

En polis som i hovrätten dömdes för dataintrång efter att ha sökt uppgifter om sig själv i polisens register får sitt fall prövat i Högsta domstolen (HD)..

Alliansfritt Sverige - 09 aug 13 kl. 07:06

Stefan Hanna sur på media för att han inte lyckas betala Uppsalas elräkning

Högst upp på listan av dåliga dumpningsrepliker ligger ?det är inte dig det är fel på, det är mig?. Därför är det ganska befriande att Stefan Hanna gör precis tvärtom och skyller sina tillkortakommanden på UNT:s ledarredaktion.

Dagensanalys.se - 27 jan 16 kl. 14:16

Ett nytt försök att få konsumenter att se reklam – betala deras mobilräkning

Betala fem dollar mindre på mobilräkningen, mot att se reklam varje gång du ”väcker” mobilen. Värt det eller inte? Det är Unlockd som i USA, tillsammans med Boost Mobile just testar denna lösning med tjänsten Boost Dealz.

Blekinge Läns tidning - 11 feb 20 kl. 05:00

Vägrades betala tandläkarräkning kontant

Ronnebybon nekades att betala tandläkarräkningen kontant, men stod på sig och hävdade det han ansåg vara sin rätt. Nu har ärendet slutligen avgjorts..

YLE - 25 nov 13 kl. 10:55

Upp till 8 euro att betala räkning

Finansinspektionen kritiserar bankerna för att ta allt för höga avgifter för att betala räkningar kontant på bankkontoren. Det kan kosta upp till åtta euro. Enligt Finansinspektionens enkät bland 272 banker i våras kostade det upp till 7-8 euro att betala en räkning över disk.

Skånskan - 07 okt 16 kl. 14:00

Betalar inte räkning på 14 miljoner kronor

SVEDALA JM vägrar betala den räkning på drygt 14 miljoner kronor som Svedala kommun skickat till dem.
Tvisten gäller byggandet av nya bostadsrätter på Segestrand.För några veckor sedan fick JM två fakturor från Svedala kommun på tillsammans drygt 14 miljoner kronor.

HBL - 06 jun 14 kl. 04:34

”Ska jag betala för att göra jobbet?”

Finländska bankkunder ser inte fram emot högre bankavgifter i framtiden. De flesta är överens om att de som drabbas värst är äldre personer som inte kan använda sig av nätbankstjänster.Bankavgifterna är redan höga, måste bankerna verkligen höja dem ytterligare?

GT - 13 feb 14 kl. 18:13

Kan inte betala el – får inte hjälp trots nödrop

Den 14 februari släcks ljuset hos familjen Wiik/Blomkvist om de inte betalar in 904 kronor. I väntan på a-kassepengar och hjälp från sociala myndigheter för att betala sin elräkning tvingas familjen bo i mörker. Och pengar till sonens medicin börjar också tryta.

Expressen - 11 aug 17 kl. 18:44

Fredric fick betala 28 000 kronor – hos veterinären

I juli skadade katten Rocky sin svans så pass allvarligt att den var tvungen att amputeras.  Men hos veterinären ställdes familjen inför ett ultimatum.  – Antingen var vi tvungna att betala en räkning på 28 000 kronor – eller så skulle Rocky avlivas, berättar ägaren Fredric Zazzi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.