Newsmill > Opinion

Monday, 30 March, 22:07

Newsmill - 17 okt 11 kl. 11:03

Identitetskrisen inom den svenska politiken rör fler partier än Shttp://www.newsmill.se/trackback/40196Det är uppenbarligen inte enbart socialdemokratin som framlever sina dagar i vad som kan tyckas vara en identitetskris utan detsamma kan i skrivande stund snart sägas gälla samtliga våra riksdagspartier. Att socialdemokratin har svårt att formera sig har flera grunder..
Läs mer på Newsmill

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Identitetskriseninom den svenska , politiken, rör, fler, partier, änS
VBL - 26 sep 12 kl. 11:38

Politiken intresserar allt fler ungdomar

Ungdomarnas intresse för politik ökar. Enligt en ungdomsbarometer som publicerades i dag är ungdomarna nu mer intresserade av politik än någonsin tidigare under den tid man har undersökt detta..

Aftonbladet - 06 jul 19 kl. 00:00

Politiken behöver fler bra populister

YLE - 11 jun 15 kl. 21:30

Alf Rehn: Affärsmän för in action i politiken

Planerna på Porkala stad väcker frågor om affärsmän nu försöker aktivera sig mer i samhället. På senare tid har många personer från affärslivet gett sig in i politiken. Alf Rehn, professor i affärsekonomi, ser det som positivt att affärsmän börjar engagera sig mer i samhälleliga frågor.

YLE - 11 jun 15 kl. 21:30

Alf Rehn: Affärsmän för in action i den finska politiken

Planerna på Porkala stad väcker frågor om affärsmän nu försöker aktivera sig mer i samhället. På senare tid har många personer från affärslivet gett sig in i politiken, till exempel Anne Berner och Hjallis Harkimo. Alf Rehn, professor i affärsekonomi, ser det som positivt att affärsmän börjar engagegera sig mer och mer i samhället.

IDG - 30 apr 13 kl. 15:17

Identitetskrisen i Super Mario Bros. Crossover fortsätter med version 3.0

Det är tre år sedan det schizofrena Super Mario Bros. Crossover förärade internet med sin ankomst. Nu firar spelet tre år, och version 3.

Sydsvenskan - 10 jul 11 kl. 06:30

God natt, politiken

Ska en pr-byrå ta ansvar för den politiska debatten? Och hur hamnade vi där? I Almedalen jagar alla partier, journalister och konsulter den stora berättelsen.

Nyheter 24 - 23 nov 13 kl. 22:18

Gudrun Schyman: "Fler förstår att kvinnohat och rasism hänger ihop"Feminism etc. Mer om Gudrun på nätet

FEMINISM ETC. Jag hämtar upp Gudrun Schyman i korsningen Hamngatan-Regeringsgatan och ursäktar mig med att jag är sen. Vi ska precis till att gå in i huset där Nyheter24:s har sitt kontor när en kvinna greppar mig om armen och frågar lite stressigt efter en gatuadress samtidigt som hon pekar mot kartan i sin mobil.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Reinfeldt: Sverige har plats för fler flyktingar

Moderaternas avgående partiledare Fredrik Reinfeldt säger i en intervju med danska tidningen Politiken att antalet asylsökande inte påverkar ett samhälles integrationsförmåga.Tvärtom finns det plats för betydligt fler flyktingar.
– Vad betyder ordet "nog"?

Sydsvenskan - 24 jan 11 kl. 16:00

Ylva Johansson: "Hela politiken ska gå ut på att fler ska arbeta mera"

Foto: Annika af Klercker
Hvad vilja Socialdemokraterna? frågade mäster August Palm för 130 år sen i Malmö. I dag är partiet i sin kanske djupaste kris.

Dagen - 03 apr 12 kl. 03:00

För mycket Gud i politiken

Allt fler amerikanska väljare tycker att det är för mycket prat om religion i politiken. Och i det republikanska primärvalet är det tydligt att det går en skiljelinje i synen på religion mellan kandidaternas supportrar.

38 procent av amerikanerna tycker att det är för mycket Gud i politiken.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.