BT > Nyheter

Friday, 10 April, 15:34

BT - 17 okt 11 kl. 14:12

Fosterbarnen stannar
Fosterbarnen i Mark stannar i sitt nuvarande familjehem. De fr inte flytta tillbaka till Eva och Anders, som har kmpat i tv r fr att f tillbaka barnen.
Domen meddelades i Kammarrtten i Jnkping fr en liten stund sedan.
? Vi har gtt p samma linje som Frvaltningsrtten, sger lagman Getrud Forkman.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fosterbarnen, stannar
BT - 17 okt 11 kl. 14:12

Fosterbarnen stannar hos modern

En konflikt mellan den biologiska modern och fostermamman fällde avgörandet i kammarrätten. Fosterbarnen får inte flytta tillbaka till Eva och Anders. ?

BT - 17 okt 11 kl. 14:12

Fosterbarnen kommer inte tillbaka

Fosterbarnen i Mark stannar i sitt nuvarande familjehem. De får inte flytta tillbaka till Eva och Anders, som har kämpat i två år för att få tillbaka barnen. Domen meddelades i Kammarrätten i Jönköping för en liten stund sedan.

Västerbottens Folkblad - 03 okt 11 kl. 00:09

Seger för de vanvårdade fosterbarnen

LEDARKRÖNIKAN. Högerregeringen gör en helomvänding, efter påtryckningar från oppositionen, om de vanvårdade fosterbarnen. LEDARKRÖNIKAN.

BT - 06 feb 12 kl. 15:32

Marks kommun bryter mot domen om fosterbarnen

Anders och Eva i första familjehemmet får inte träffa fosterbarnen regelbundet ? trots att det har gått tre månader sedan kammarrättens dom. I oktober beslutade domstolen att de riksbekanta fosterbarnen ska stanna i nuvarande familjehem, men de måste få regelbundet umgänge med Anders och Eva som de bodde hos sina första fyra-fem år i livet.

Jönköpingsnytt - 7 timmar sedan

Hon stannar i JIK: "Är redan taggad"

Elin Rejgård har förlängt sitt kontrakt med Jönköpings IK och stannar i SSL-klubben i ytterligare två säsonger.
.

SR - 18 maj 11 kl. 10:19

Omplaceringen av fosterbarnen kritiserades hårt

De två fosterbarnen var en månad respektive ett år gamla när de omhändertogs och placerades i fosterhemmet. Det var den biologiska mammans dåvarande hemkommun, Vara som fattade det beslutet, eftersom man ansåg att den biologiska mamman inte var kapabel att ta hand om barnen..

BT - 22 jun 11 kl. 15:01

Fosterbarnen får inte återvända

De riksbekanta fosterbarnen får inte återvända till sitt första familjehem. Förvaltningsrätten i Jönköping meddelade sitt beslut för en liten stund sedan. Förvaltningsrätten i Jönköping konstaterar att barnen visserligen har en stark anknytning till fosterfamiljen, där de tillbringade sina första fyra år, men att de nu har varit ifrån familjen i 1,5 år och mår bra i nuvarande familjehem.

GöteborgsPosten - 30 jun 11 kl. 09:54

Överklagan om fosterbarnen

Förvaltningsrättens beslut om att inte låta fosterbarnen i Mark flytta tillbaka har överklagats. Ärendet går vidare till nästa instans..

BT - 05 jul 11 kl. 14:57

Mark överklagar om fosterbarnen

Socialnämnden beslutade idag att överklaga förvaltningsrättens beslut. Nämnden var dock oenig. Det var i förra veckan Förvaltningsrätten upphävde socialnämndens beslut att fosterbarnen skulle flytta tillbaka till deras första familjehem.

GöteborgsPosten - 05 jul 11 kl. 15:41

Nämnden i Mark överklagar om fosterbarnen

Socialnämnden i Mark överklagar förvaltningsrättens beslut om att inte låta fosterbarnen flytta tillbaka till det hem där de vuxit upp..

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Larm om gräsbrand även i Horred

Ett larm om en åkerbrand inkom till SOS Alarm runt klockan 14.50 idag. .

BT - 15 minuter sedan

Många skaffar hund i coronakarantän

För dem som har drömt om hund kan hemmasittandet till följd av coronavirusets spridning bli en gyllene möjlighet..

BT - 15 minuter sedan

Larm om brand i Nordskogen

Första larmet om en utvecklad brand i Nordskogen inkom till SOS Alarm strax efter klockan två..

BT - 45 minuter sedan

Coronakrisen: 77 nya dödsfall i Sverige

Det senaste dygnet har 77 personer avlidit i covid-19 i Sverige och därmed är det totalt 870 personer som har dött, enligt Folkhälsomyndigheten. 544 nya personer har bekräftats smittade..

BT - 30 minuter sedan

Grand får inte servera alkohol under tiden domstolen prövar överklagan: ”Katastrof”

Förvaltningsrätten avslår Quality Hotel Grands ansökan om att få servera alkohol under tiden deras överklagan om indraget alkoholtillstånd prövas. – Det är katastrof, vi tittar på alla möjliga scenarier nu, säger Johan Wallenstein, hotelldirektör. .

BT - 30 minuter sedan

Käbbel om framtida återhämtningsfond inom EU

Euroländerna fortsätter att gnabbas om hur en eventuell återhämtningsfond efter coronakrisen ska finansieras. Enligt Frankrikes finansminister är det i praktiken redan bestämt att det ska ske med en gemensam skuld, medan nederländernas dito hälsar att det är uteslutet..

BT - 1 timme sedan

Coronafallen ökar i Iran

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.