Expressen > Nyheter

Wednesday, 01 April, 16:02

Expressen - 17 okt 11 kl. 14:32

Specialpoliser förhör barnen i LjungbyFlera barn var med när fyråringen försvann från lekplatsen. Nu sätts barnutredare in för att få in uppgifter om vad som har hänt. - De är specialutbildade på att prata med barn, säger Robert Loeffel på Kronobergspolisen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ljungby, Robert Loeffel, Kronobergspolisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Specialpoliser, förhör, barneni , Ljungby

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Felicia, 24 – arbetslös på grund av coronakrisen

De senaste veckorna har tiotusentals människor varslats från sina jobb mitt i coronakrisen.Felicia Michelle Seifert, 24, är en av dem.Samtidigt är det många unga som inte har varit med i a-kassan.

Expressen - 5 minuter sedan

?????? ??? ????? ???????

ارشادات جديدة للحد من انتشار كورونا القاتل
في وقت تحذر الحكومة من ارتفاع نسبة البطالة تجاوز عدد المصابين بالفيروس خمسة الاف شخص.

Expressen - 10 minuter sedan

Ett helt folk flyr städerna i Indien

Indien har inte sett något liknande sedan delningen av den indiska kontinenten 1947.Ett folk på marsch.Det är landets migrantarbetare som försöker ta sig hem till byarna från storstäderna.

Expressen - 45 minuter sedan

Två nya dödsfall på äldreboende

Ytterligare två personer har dött av covid-19 på ett särskilt boende i Torsås kommun.Det handlar om två män i 80- respektive 95-årsåldern, skriver region Kalmar på sin hemsida. Därmed har tre personer på samma boende avlidit.

Expressen - 1 timme sedan

”Allt gynnar SD - utom corona”

Stödet för Socialdemokraterna ökar under coronakrisen. Men minskar för Sverigedemokraterna.- SD får allt svårare att komma från en misstroendeposition, säger Viktor Barth-Kron i senaste avsnittet av podden Verkställande utskottet..

Expressen - 1 timme sedan

Bagaren Tomas samlade in 750 mackor till sjukhuset

Här är coronanyheter från landet runt..

Expressen - 1 timme sedan

Svenskarnas vädjan: Panik här – hjälp oss

Trots att många andra länder evakuerat sina medborgare från Peru i samband med coronakrisen så väljer svenska UD fortfarande en annan strategi.Många av de drygt hundra svenska resenärer som sitter fast i Peru känner oro och förtvivlan.– Vi känner oss lågt prioriterade av vårt eget land och jag börjar känna panik, säger Linnea Roslund.

Expressen - 1 timme sedan

Patriks företag räddades – av mejlet från Ryssland

Coronakrisen gjorde att beställningarna drogs in en efter en för textilföretaget Engtex i Ulricehamn.Men plötsligt kom ett mejl från Ryssland som förändrade allt. – Jag känner en sådan lättnad.

Expressen - 2 timmar sedan

Polisens nya varning för coronabedragare

Många äldre och sjuka behöver hjälp under coronakrisen. Det utnyttjar bedragare – som nu försöker lura till sig pengar med så kallad social manipulation. – De lockas framför allt fram under naturkatastrofer och pandemier som den här.

Expressen - 4 timmar sedan

Lars-Eriks stora hyllning till vården efter mardrömmen

Lars-Erik Pettersson, 80, skadade sig och fick föras till sjukhus på Mauritius.Sedan började coronaviruset spridas på ön.Väl hemma i Sverige har han fått fortsatt vård och nu vill han hylla vårdpersonalen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.