SvD > Ekonomi

Tuesday, 07 April, 21:23

SvD - 17 okt 11 kl. 14:23

Förundersökning mot HQStyrelseledamöter ska förhöras av Ekobrottsmyndigheten..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
HQ, Ekobrottsmyndigheten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningmot HQ
Kristianstadsbladet - 08 jan 13 kl. 20:06

Förundersökning mot svensk konstnär


Polska åklagare har inlett förundersökning sedan den svenska konstnären Carl Michael von Hausswolff sagt att han använt aska från utrotningslägret Majdanek i Polen när han målade tavlor. - Åklagarna inledde en förundersökning i saken på måndagen, säger Beata Syk-Jankowska, talesperson för åklagarmyndigheten i Lublin.Förundersökningen gäller misstanke om skändning av de döda eller stöld av mänskliga kvarlevor eller gravar.

Kristianstadsbladet - 18 nov 13 kl. 17:37

Förundersökning mot SD-ledamot


En förundersökning om hets mot folkgrupp ska inledas mot Sverigedemokraternas riksdagsledamot Thoralf Alfsson. Anledningen är ett inlägg om somalier på Alfssons blogg. Föreningen Juridikfronten polisanmälde formuleringar om att varje somalier som får uppehållstillstånd ökar penningströmmen från Sverige till terroristorganisationen al Shabaab.

UT - 10 jan 15 kl. 13:15

Ingen förundersökning efter polisskott i Gällstad

Den polis som sköt ihjäl en man i samband med ett ingripande i Gällstad på Trettondagen, kommer inte att bli föremål för förundersökning. Det är Lena Lithner, chefsåklagare vid Särskilda åklagarkammaren som beslutat att inte inleda förundersökning mot polisen. – Poliserna har till en början använt mindre angripande våld och försökt få mannen att ge upp genom både rop, pepparspray och batongslag men inget gav något resultat utan mannen fortsatte att använda kniv mot kvinnan.

Skånskan - 19 jan 16 kl. 11:51

Förundersökning inleds mot Wallström

Nyheter Riksenheten mot korruption har beslutat inleda förundersökning om fackförbundet Kommunals tillhandahållande av lägenhet till utrikesminister Margot Wallström är ett mutbrott.På måndagen sa Margot Wallström sig inte vara det minsta orolig för en undersökning.  Samma sak säger hon via pressekreterare Erik Wirkensjö på tisdagen: – Jag välkomnar en undersökning.

Skånskan - 02 jul 18 kl. 09:28

Förundersökning om dödsolycka läggs ner

SJÖBO Åklagaren lägger ner förundersökningen om en arbetsplatsolycka i Sjöbo förra året.
Det går inte att bevisa att någon gjort sig skyldig till brott.Det anser kammaråklagare Christer Forssman när han nu lägger ner förundersökningen om misstänkt arbetsmiljöbrott.

Expressen - 22 maj 19 kl. 12:17

JUST NU: Förundersökning inledd mot Peter Lundgren

En åklagare har beslutat att inleda en förundersökning mot Peter Lundgren (SD) efter Expressens avslöjande. Peter Lundgren har medgett att han tog en kvinnlig partikamrat på brösten – händelsen har polisanmälts, en anmälan som nu går vidare till förundersökning.– Det är en förundersökning om sexuellt ofredande, säger Maria Sterup, chefsåklagare.

Skånskan - 28 jan 20 kl. 18:30

JK inleder ingen förundersökning

Skurup Justitiekanslern, JK, har beslutat att inte inleda någon förundersökning rörande förtal.
Det var en rektor som polisanmälde en politiker efter kritik i media.Rektor Mattias Liedholm på nybyggda Prästamosseskolan polisanmälde socialdemokraternas gruppledare, Magnus Alm (S), efter att han i media kritiserat den nye rektorn i pressen.

Kristianstadsbladet - 13 mar 14 kl. 12:06

Förundersökning om mordet på Horner


Den internationella åklagarkammaren i Sverige har inlett en förundersökning med anledning av mordet på journalisten Nils Horner i Afghanistan. - Det är en förundersökning som leds av åklagare och Rikskriminalpolisens utredare är med i förundersökningen, säger Jessica Krasser Fremnell, pressekreterare på Rikskriminalpolisen, till dn.seNils Horner sköts ihjäl i tisdags i Kabul.

BT - 13 mar 14 kl. 12:06

Förundersökning om mordet på Horner

Den internationella åklagarkammaren i Sverige har inlett en förundersökning med anledning av mordet på journalisten Nils Horner i Afghanistan. - Det är en förundersökning som leds av åklagare och Rikskriminalpolisens utredare är med i förundersökningen, säger Jessica Krasser Fremnell, pressekreterare på Rikskriminalpolisen, till dn.seNils Horner sköts ihjäl i tisdags i Kabul.

Helsingborgs Dagblad - 13 mar 14 kl. 12:10

Förundersökning om mordet på Horner

Den internationella åklagarkammaren i Sverige har inlett en förundersökning med anledning av mordet på journalisten Nils Horner i Afghanistan. — Det är en förundersökning som leds av åklagare och Rikskriminalpolisens utredare är med i förundersökningen, säger Jessica Krasser Fremnell, pressekreterare på Rikskriminalpolisen, till dn.se Nils Horner sköts ihjäl i tisdags i Kabul..

BT - 13 mar 14 kl. 12:25

Förundersökning om mordet på Horner inleds

Den internationella åklagarkammaren i Sverige har inlett en förundersökning med anledning av mordet på journalisten Nils Horner i Afghanistan. – Det är en förundersökning som leds av åklagare och Rikskriminalpolisens utredare är med i förundersökningen, säger Jessica Krasser Fremnell, pressekreterare på Rikskriminalpolisen, till dn.se Nils Horner sköts ihjäl i tisdags i Kabul.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.