DN > Ekonomi

Thursday, 02 April, 05:28

DN - 17 okt 11 kl. 14:17

Pia Gripenberg: En färdig Nokia med Windows till julhandeln är ett måsteGärna ett svagt resultat ? bara vi äntligen får se de officiella bilderna av nya Windowsmobilen! För Nokia är 2011 näm­ligen redan kört. Nu gäller det att visa att 2012 och 2013 har förutsättningar att bli bättre..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Gripenberg, Nokia, Windows, Windowsmobilen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pia, GripenbergEn , färdig, Nokiamed , Windowstill , julhandeln, är ett måste
HBL - 04 sep 13 kl. 10:33

Skeptiskt om Nokia-affären

South China Morning Post: "Att Microsoft tar över mobiltelefonerna skapar osäkerhet och en stor marknadsutmaning för den kinesiska jätten i smarta telefoner Lenovo. Placerare kan komma att spekulera i ett kursfall för Lenovo eftersom datajätten nu ser ut att vara isolerad som den enda tillverkaren av smarttelefoner utan egen mjukvara för plattformer. Analytiker tror att affärens inverkan på Lenovos kurs är neutral med negativa företecken" Japan today: "Avknoppningen av mobiltelefonin väcker förväntningar på en separat börsnotering av Nokia Solutions & Networks eller en försäljning av kart- och patentaffärerna.

DN - 14 jun 12 kl. 14:01

?Krävs ett mirakel för Nokia?

Mobiltillverkaren Nokia vinstvarnade på torsdagen och meddelade att företaget måste dra in på 10.000 tjänster världen över. Vad krävs det för att mobiljätten ska återta platsen som världens största?

DN - 03 sep 13 kl. 11:27

?Nu blir Nokia en direkt konkurrent till Ericsson?

DN:s Pia Gripenberg om Microsofts köp av Nokia..

DN - 27 feb 12 kl. 15:12

Pia Gripeberg: "Allt övrigt från Nokia var en besvikelse"

Dagen har varit full av presskonferenser där den ena teknikprylen efter den andra lanserats. DN:s Pia Gripenberg sammanfattar dagen..

YLE - 22 nov 16 kl. 21:41

Fint lyrikpris till Catharina Gripenberg

Catharina Gripenberg bördig från Jakobstad, numera Köpenhamnsbo, har fått Sveriges Radios lyrikpris 2016 för diktsamlingen "Handbok att bära till en dräkt", Priset delades ut på Scalateatern i Stockholm på tisdagkväll i samband med Stockholms internationella poesifestival . Juryns prismotivering lyder: " med en sällsynt språklig vighet guidar oss till ett barndomslandskap där allt är möjligt. På sidor späckade med föremål och förmaningar släpper poeten lekfullt loss orden, inventerande de yttre och inre rummen med en molande melankoli i botten.

Uppsalanyheter.se - 14 aug 16 kl. 11:08

Recension: Värdig final på 10-årig festival - Uppsala Progressive Rock Festival

Vi fick uppleva en fin blandning av musik från fyra olika band i Parksnäckan denna lördagseftermiddag/kväll när Uppsala Progressive Festival genomfördes för tionde gången. Vädret visade sig också från en bättre sida än tidigare under veckan. Vi fick uppleva en fin blandning av musik från fyra olika band i Parksnäckan denna lördagseftermiddag/kväll när Uppsala Progressive Festival genomfördes för tionde gången.

Kristianstadsbladet - 01 okt 14 kl. 08:00

Hedvig opererad - färdig i KDFF?

Hedvig Lindahl kan ha spelat sin sista match i Kristianstads DFF. Landslagsmålvakten opererades i går och missar de sista omgångarna i allsvenskan. ”Förhoppningvis kan vi behålla stommen till nästa år”, säger sportchefen Henrik Nygren.

DN - 26 okt 11 kl. 13:59

?Det här är kanske Nokias sista chans?

Nokia lanserar nya Windowstelefoner på ett event i London. Frågan är om de nya luarna räcker för att komma i kapp konkurrenterna. DN:s Pia Gripenberg är på plats..

YLE - 23 maj 14 kl. 05:09

Det ser dåligt ut för sjukhusbygget

Planeringsarbetet för en tillbyggnad av Västra Nylands sjukhus i Ekenäs står stilla. Projektarbetsgruppen har tagit timeout. Sjukhusdirektören hoppas på en fortsättning av projektet men det finns också en risk att nybygget inte alls blir av.

HBL - 03 dec 14 kl. 10:09

Ärkebiskopen får fint utmärkestecken

Storkorset av Finlands Lejons orden går i år till ärkebiskop Kari Mäkinen, Kones huvudägare Antti Herlin och till den tidigare ekonomikommissionären Olli Rehn. Storkorset är det högsta förtjänsttecknet på självständighetsdagen.Kommendörstecknet av I klass av Finlands Vita Ros orden går till utrikesrådet Eikka Kosonen, till Sampos koncernchef Kari Stadigh, riksdagens generalsekreterare Seppo Tiitinen och Helsingfors universitets kansler Thomas Wilhelmsson.

Fler nyheter från DN

DN - 8 timmar sedan

Nordeachefen varnar för långsam återhämtning

Tusentals bolånekunder har sökt amorteringsbefrielse: ”Vi kan inte hjälpa alla.”.

DN - 8 timmar sedan

Tusentals söker amorteringsbefrielse

Hårt tryck på landets banker – tusentals bolånekunder har ansökt..

DN - Igår: 17:36

Här blir SAS-personal utbildad i vårdarbete

Flygvärdinnan Malin Öhman är redo för sitt nya jobb - och utmaningarna..

DN - 22 timmar sedan

Ekonom: Staten bör ge alla 10.000 i månaden

Radikala förslag från Swedbanks ekonom kan kickstarta ekonomin..

DN - Igår: 19:20

Ökade spänningar mellan Kina och USA efter viruskris

Kinesiska staten kommer intervenera om Trumpadministrationen vidtar nya sanktionsåtgärder riktade mot Huawei, sade ordförande Eric Xu vid….

DN - Igår: 13:49

Högt tryck på a-kassorna kan leda till lång väntetid

Antalet ansökningar om medlemskap har mångdubblats den senaste månaden. Snart kommer även ansökningarna om utbetalning att öka, räknar….

DN - Igår: 10:37

Han halverar hyran för hyresgästerna: ”Ett moraliskt ställningstagande”

”Om allihopa hjälps åt kommer det här att gå bra”, lyder fastighetsägaren Michael Brinks budskap..

DN - Igår: 07:49

Oväntat stort lyft för kinesisk industri

Kinas tillverkningsindustri växer igen, i alla fall om man ska tro det inköpschefsindex som släppts..

DN - I förrgår: 22:34

Hopp om mer stöd styrkte Wall Street

USA-börserna öppnade handelsveckan starkt, mycket en effekt av föregående veckas gigantiska stödpaket till följd av coronavirusets inverkan….

DN - I förrgår: 17:53

LO-beröm för a-kassepaketet: ”Lön även nästa månad”

Påtagligt nöjda tongångar hördes i LO-borgen i Stockholm när ordförande Karl-Petter Thorwaldsson och hans förste vice ordförande Therese….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.