Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 10 April, 02:59

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 14:28

Stora skillnader mellan kroghyrorI somras drog restaurang Gamla Bryggan igng sin verksamhet i stadshuset. Restaurangen hyr av kommunen och det r ett riktigt frdelaktigt avtal. Restaurangen betalar mindre n hlften av marknadspriset i Landskrona..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stora skillnadermellan , kroghyror
Ekonomistas - 24 nov 14 kl. 07:00

Stora skillnader mellan majoritet och minoritet i direktionen

Det har uppstått en något märklig diskussion om hur mycket majoritet och minoritet i direktionen egentligen skiljde sig beträffande penningpolitiken från sommaren 2010 när räntehöjningarna började. Det har t.ex.

YLE - 23 okt 16 kl. 09:18

Kolla hur priserna på bilförsäkring kan se ut där du bor - skillnader på flera hundra euro

Vad kostar det att försäkra din bil? Försäkringsbolagen använder detaljerade algoritmer för att kunna ge dig en offert utan dröjsmål. Vi har analyserat två försäkringsbolags räknare och hittat skillnader på flera hundra euro i deras prissättning.

BT - 04 apr 12 kl. 08:17

Borås allt bättre på ekologiskt - men stora skillnader

Borås stad har ökat sina inköp av ekologisk mat. Men BT:s undersökning visar på stora skillnader bland förskolor och skolor i stadsdelarna. En genomgång av andelen ekologisk mat som köpts in av Borås skolor och förskolor 2012 visar på ett snitt på 11,6 procent, något över snittet på hela kommunens ekologiska livsmedelsinköp 2011 som låg på cirka nio procent.

YLE - 02 apr 13 kl. 04:51

Stora skillnader mellan pensionerna för män och kvinnor - se karta

Varje månad får de manliga pensionärerna i snitt 352 euro mera än kvinnorna. Skillnaden mellan könen varierar ändå stort beroende på kommun och som mest kan männen till och med få dubbelt mera pension än kvinnorna. Se läget i din kommun!

YA - 14 maj 14 kl. 04:00

Skillnader i klyftor

En ny bok om inkomstskillnader har välkomnats av vänstern men ger inte en rättvis bild av situationen i Sverige.
Sju av tio svenskar vill att inkomstskillnaderna minskar medan 25 procent tycker att det är bra som det är. Det visar en undersökning som SVT låtit Sifo genomföra där 1 000 personer fått svara på frågan: ”Tycker du att inkomstskillnaden bör minska, förbli som de är eller öka?

YLE - 30 okt 16 kl. 23:05

Ojämlikheten i samhället syns i skolan - "Det är inte längre fråga om små skillnader"

Är det längre sant att vi har en jämlik skola i Finland – där alla barn får en lika god grundutbildning oberoende av bakgrund? Den frågan bör ställas och den bör ställas högt. Den finländska grundskolans styrka har varit att barn från alla samhällsklasser suttit i samma klassrum och fått samma grundutbildning.

YLE - 03 aug 17 kl. 18:31

Få skillnader mellan SDP:s presidentvalskandidater – Nato och utrikesfrågor diskuterades

Den första debatten Socialdemokraternas presidentvalskandidater emellan bjöd på omfattande diskussion om utrikespolitik. De stora skillnaderna mellan kandidaterna Maarit Feldt-Ranta, Tuula Haatainen och Sirpa Paatero uteblev tillsvidare. Det är tre laddade kandidater som bänkar sig i salen i Hagnäs i Helsingfors för att utfrågas av den erfarne politiske journalisten Unto Hämäläinen.

Västerbottens Folkblad - 11 apr 11 kl. 09:44

Stora skillnader i djurskyddskontroller

Stora skillnader i insatser mot djurvanvård i Sverige ? i Västerbotten har kontrollerna ökat.Stora skillnader i insatser mot djurvanvård i Sverige ?

Newsmill - 11 jun 11 kl. 10:51

Garderobsbråket tydliggör ideologiska skillnader mellan liberaler och konservativa

Debatten mellan Johan Norberg och Roland Poirier Martinsson är uppfriskande för att den tydliggör ideologiska skillnader mellan liberalismen och konservatismen. Låt oss inte låtsas som att dessa skillnader inte existerar..

BT - 10 mar 12 kl. 20:40

Stora skillnader men samma svar:"Viktigaste i livet har vi gemensamt"

Onsdagen den 21 mars ska en muslim och en kristen gå på slak lina i Borås. Tillsammans ska de försöka vända på perspektiven. Går det att överbrygga religiösa, politiska och etniska skillnader genom att betona det gemensamma?

BT - 10 sep 13 kl. 12:06

Skillnader i sjukhusens hjärtvård

Det är fortsatt stora skillnader i hjärtvården mellan landets sjukhus, visar Hjärt-Lungfondens senaste hjärtrapport. Och risken att drabbas av hjärt-kärlsjukdom är högre i mindre välbeställda områden.Allt färre drabbas av hjärt-kärlsjukdom i Sverige men för dem som bor i mindre ekonomiskt välbeställda områden eller har låg utbildning är risken högre, enligt Hjärt-Lungfonden.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Millitär utrustning till sjukhus

Totalförsvarets Skyddscentrum i Umeå har levererat material till sjukhus i Västernorrland, Jämtland och Västerbotten. Det rör sig bland annat om 3 000 så kallade C-vätskeskydd, en skyddsdräkt som är tänkt att användas mot kemiska stridsmedel, liksom sky.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

FN-chefen: Enas kring pandemin

FN:s generalsekreterare António Guterres uppmanar FN:s säkerhetsråd att visa enighet i kampen mot coronaviruset. – Att från rådets sida skicka en signal om enighet och beslutsamhet skulle betyda mycket i denna oroliga tid, sade Guterres när de 15 medlem.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Dödstalet fortsätter öka i New York

De dagliga dödsfallen i covid-19 stiger i den amerikanska delstaten New York. Det senaste dygnet har 799 personer registrerats, meddelar guvernör Andrew Cuomo. Det är ännu en gång den högsta dödssiffran hittills som rapporteras.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Person misstänkt skjuten i Norrköping

En person har förts till sjukhus med misstänkta skottskador i Norrköping, uppger flera medier. Skottlossning har hörts vid Ingelstaområdet, där en stor polisinsats pågår. Norrköpings Tidningar rapporterar att en personbil med krossade rutor står innanfö.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

En man gripen för grov misshandel på svartklubb

Slog jämnårig med kvast..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Vita huset virustestar alla journalister

Inför president Donald Trumps dagliga pressträff om kampen mot viruspandemin har Vita huset infört en nyordning. Alla i pressrummet måste ta ett snabbtest för coronaviruset. Resultatet väntas bli klart innan pressträffen inleds, rapporterar BBC..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

”Saturday night live” snart tillbaka i rutan

Sketchprogrammet "Saturday night live" återvänder till tv-rutan på påskafton efter att ha legat på is sedan den 28 mars. Men programmet kommer inte att följa traditionen och vara helt och hållet "live från New York", skriver Variety. Nu spekulerar ameri.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Kvinna utsatt för våldtäktsförsök

Hon blev överfallen av en man, men lyckades ta sig loss och fly..

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Trotjänare lämnar Malmö Redhawks

Efter åtta säsonger i Malmö lämnar danska forwarden Frederik Storm SHL-klubben för nya ishockeyäventyr. 31-åringen bekräftar för Kvällsposten att han är överens med en ny klubb, utanför Sverige. – Ska jag testa något, så ska det vara nu.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Stödpaket lyfte Wall Street

Banksektorn hade en bra dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.