SVT > Videos

Tuesday, 07 April, 18:22

SVT - 17 okt 11 kl. 14:13

Ljungbyborna skakade av händelsenMedverkande: Amanda Woggart, Ulf Carlsson, Charlotte Gustavsson.
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Woggart, Carlsson, Gustavsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ljungbyborna, skakadeav , händelsen
Barometern - 20 okt 13 kl. 11:28

Knivdrama skakade skola

Tonårskillen drog fram en kniv och hotade sin jämnårige skolkamrat. Händelsen ägde rum inför chockade elever på Torskolan i torsdags förmiddag. Mitt under en vanlig skoldag inträffade en incident som chockade stora delar av personalen och eleverna på Torskolans högstadium i Torsås.

Kristianstadsbladet - 15 sep 14 kl. 16:30

Kraftigt jordskalv skakade Sverige


Ett kraftigt jordskalv skakade om mellersta Sverige strax efter klockan tre på måndagen. - Skalvet har inträffat mellan Mora och Sveg och uppmätte preliminärt 4,5-5 på Richterskalan, säger Björn Lund, seismolog vid Uppsala universitet.Enligt honom är det mycket ovanligt med så pass kraftiga skalv i Sverige.

BT - 15 sep 14 kl. 16:30

Kraftigt jordskalv skakade Sverige

Ett kraftigt jordskalv skakade om mellersta Sverige strax efter klockan tre på måndagen. - Skalvet har inträffat mellan Mora och Sveg och uppmätte preliminärt 4,5-5 på Richterskalan, säger Björn Lund, seismolog vid Uppsala universitet.Enligt honom är det mycket ovanligt med så pass kraftiga skalv i Sverige.

BT - 15 sep 14 kl. 16:40

Kraftigt jordskalv skakade Sverige

Ett kraftigt jordskalv skakade om mellersta Sverige strax efter klockan tre på måndagen. – Skalvet har inträffat mellan Mora och Sveg och uppmätte preliminärt 4,5-5 på Richterskalan, säger Björn Lund, seismolog vid Uppsala universitet. Enligt honom är det mycket ovanligt med så pass kraftiga skalv i Sverige.

YLE - 03 jul 17 kl. 07:46

Mensah får syndaförlåtelse efter vansinnessparken: "Vi skakade hand och han bad om förlåtelse"

Mannen som träffades av HJK-anfallaren Evans Mensah skott i söndagens match mellan FC Inter och HJK, ger förlåtelse åt ghananen. Det var i slutet av den första halvleken som en frustrerad Evans Mensah sköt ett kraftigt skott rakt mot FC Inters supportergrupp. Bollen träffade ändå en åboensisk familjefader, som klarade sig undan med blotta förskräckelsen.

Expressen - 16 sep 18 kl. 13:05

JUST NU: Jorden skakade under tusentals invånare

Plötsligt skakade jorden under fötterna på tusentals danskar bosatta på Jylland.Händelsen inträffade klockan 11.20 på söndagen.

SVT - 05 maj 19 kl. 21:15

Unika händelsen: Åkesson och Sjöstedt skakade hand i partiledardebatten i Agenda

En aldrig tidigare skådad scen ägde rum i Agendas partiledardebatt i SVT på söndagskvällen. Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt och Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson skakade hand efter ett anförande från V-ledaren om att stoppa slopandet av värnskatten. – Det kan vi göra, sade Åkesson och sträckte fram handen..

Expressen - 03 sep 16 kl. 07:23

"Börje såg generad ut över uppståndelsen"

LOS ANGELES. Det var fem minuter som skakade om hockeyvärlden. Den kräsna publiken i Maple Leaf Gardens i Toronto ställde sig upp och gav Tre Kronors backstjärna Börje Salming en gigantisk ovation inför Canada Cup-matchen mot USA den 3 september 1976.

BT - 31 okt 12 kl. 11:33

Man dömd till fängelse efter skottdramat som skakade Hulta

En 40-årig man dömdes i dag till fängelse efter förra årets skottdrama på Hulta som slutade med att han blev skjuten i benet sedan huset omringats av tungt beväpnad piketpolis.
Händelsen i början av december förra året väckte stor uppståndelse. Det började vid lunchtid och pågick tills klockan närmade sig åtta på kvällen.

YA - 22 nov 13 kl. 08:27

Presidentmordet som skakade en hel värld

Foto: Bass Nilsson
I dag är det 50 år sedan USA:s president John F Kennedy mördades på öppen gata i Dallas. Händelsen fick genklang i hela världen och än i dag är det många som ganska precis minns vad de gjorde när de nåddes av nyheten. En som både minns och som ständigt påminns om den amerikanske presidenten är Ystadsbon John Kennedy.

Sydsvenskan - 24 sep 14 kl. 17:48

"Den skakade henne som en våt vante"

En vanlig promenad förvandlades till en mardröm när två stora hundar attackerade Rose-Marie Grans dvärgpudlar. En av pudlarna fick avlivas efter attacken, och händelsen har polisanmälts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.