Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Tuesday, 07 April, 00:38

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 14:17

Förundersökning mot HQ-styrelsenEkobrottsmyndigheten (EBM) har beslutat att inleda en förundersökning baserad på anmälan från HQ AB mot tidigare styrelseledamöter och chefer i bolaget. ? Det betyder att den förundersökning som redan pågår utvidgas i vissa avseenden, säger Berndt Berger, statsåklagare på EBM. Den befintliga utredningen om kraschen i HQ:s tidigare dotterbolag HQ Bank gäller grovt bokföringsbrott och grovt svindleri..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
HQ, EBM, HQ AB, Berndt Berger, HQ Bank

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förundersökningmot , HQ-styrelsen
TA - 16 nov 12 kl. 16:00

Polisen har inlett förundersökning om filmerna

Stockholmspolisen har inlett en förundersökning om händelserna på filmklippen, uppger SVT Rapport. Anmälan upprättades på eget initiativ efter att polisen sett filmerna. Misstankarna gäller i första hand misshandel och hets mot folkgrupp.

Expressen - 05 maj 16 kl. 17:24

Sahlin kvar i styrelser trots förundersökning

Mona Sahlin ringde själv på torsdagsmorgonen och erbjöd sig att avgå.Men hon får behålla båda sina nuvarande styrelseuppdrag – trots att förundersökning pågår.– Vi ser för närvarande ingen anledning att förändra styrelsen i Systembolaget, säger Helena Paues vid socialdepartementet..

SVT - 28 aug 19 kl. 19:06

Förundersökning om sexuella kränkningar inom föreningen Kris

Den tidigare ordföranden för föreningen Kris utreds av polis för misstänkta sexuella kränkningar. Läget inom organisationen är mycket turbulent och flera av de myndigheter som finansierar verksamheten har krävt förklaringar från styrelsen..

Kristianstadsbladet - 13 aug 12 kl. 06:30

Kraftig ökning av jaktbrott i Skåne

Antalet jaktbrott i Skåne har ökat kraftigt de senaste tio åren. Antalet jaktbrott som klaras upp i landet har dock legat stadigt runt tio procent under hela perioden.
Anmälningar om jaktbrott har ökat kraftigt i Sverige det senaste decenniet.

E24 - 08 jun 12 kl. 07:04

Samtliga i styrelsen misstänkta i HQ-härva

Ex-politiker figurerar i förundersökning..

SvD - 08 jun 12 kl. 07:04

Hela HQ-styrelsen misstänkta i härvan

Ex-politiker figurerar i förundersökning..

Kristianstadsbladet - 19 apr 13 kl. 07:00

Hedersgästen borde respektera yttrandefriheten

Foto: Ola Kjelbye
Londons stora bokmässa har pågått den här veckan. Årets värdnation, eller fokusland, var Turkiet och frilansskribent Johanna Westlund funderar över valet. Borde inte länderna som står i fokus på en mässa också stå för yttrandefrihet?

YLE - 29 okt 14 kl. 14:58

Hela gamla Bensowstyrelsen misstänks för grovt skattebedrägeri

Bensowstiftelsen har kommit undan omkring 300 000 euro i skatter, visar polisens förundersökning. Den summan kommer skattemyndigheterna nu att kräva tillbaka. Polisen bedömer att det är fråga om grovt skattebedrägeri.

YLE - 11 dec 14 kl. 10:04

Kårkullas interna utredning av Sagaboendet klar

Den personal som jobbar kvar på Kårkulla har inte haft något att göra med de misstankar om misshandel som polisen utreder. Det vill Kårkulla samkommun understryka. Kårkulla vill också påpeka - på basen av den information som Kårkulla fått av polisen - att ingendera av de två personer som misstänks för misshandel av klienter mera är anställda av Kårkulla samkommun.

YLE - 11 dec 14 kl. 10:04

Kårkullas egen utredning av Sagaboendet klar

Den personal som jobbar kvar på Kårkullas enhet Sagaboendet i Sibbo, har inte haft något att göra med de misstankar om misshandel som polisen utreder. Det vill Kårkulla samkommun understryka. Kårkulla vill också påpeka - på basen av den information som Kårkulla fått av polisen - att ingendera av de två personer som misstänks för misshandel av klienter mera är anställda av Kårkulla samkommun.

YLE - 23 jun 15 kl. 06:37

Sannfinländskt skandalinlägg ledde inte till åtgärder

Sannfinländarnas fullmäktigegrupp i Helsingfors har inte diskuterat politikern Olli Sademies inlägg om att tvångssterilisera afrikanska män. Polisen misstänker inte heller Sademies för hets mot folkgrupp. Gruppordförande Seppo Kanerva uppgav tidigare för Yle Huvudstadsregionen att Olli Sademies omtalade Facebook-inlägg kommer att leda till diskussion inom gruppen.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bilist körde in i parkerade bilar i Ödåkra

En bilist körde under måndagskvällen in i flera parkerade bilar på Merkuriusgatan i Ödåkra..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Ung kvinna utsatt för mordförsök

Larmet kom vid tiotiden på måndagskvällen..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Stödpaketet till idrotten – så fördelas det

Många får något – men ingen blir riktigt nöjd..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Så ersätts Johnson i regeringen

Att Boris Johnson intensivvårdas för covid-19 är omtumlande för det brittiska folket, som nyligen genomlidit en politisk kris och som drabbats hårt av pandemin. Men det finns tydliga strukturer på plats för att ersätta premiärministern, enligt statsveta.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Charli XCX gör album i hemkarantän

Albumet är tänkt att släppas 15 maj..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Regeringen befarar fusk med permitteringar

De nya reglerna om korttidspermitteringar innebär att företag kan slippa en stor del av lönekostnaden som då i stället tas av staten. När ansökningarna om att få ta del av detta nu öppnar befaras omfattande fusk, rapporterar Dagens Nyheter. För att komm.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Färre coviddöda i New York – börsen rusade

Samliga ledande index på de amerikanska börserna rusade över sju procent på handelsveckans första dag. Förhoppningar om att spridningen av coronaviruset håller på att dämpas väcktes sedan ny statistik presenterats från USA:s hårdast drabbade stad, New Y.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Spanien begraver sina döda på löpande band

Det finns knappt tid för ett sista farväl i det hårt virusdrabbade Spanien..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ljummet mottagande för mobil strömningstjänst

Den nya strömningstjänsten Quibi har lanserats i USA. Affärsidén – originalproduktioner med tiominutersavsnitt som enbart går att se i mobilen – är framtidens modell, enligt initiativtagaren Jeffrey Katzenberg. Men den nya tjänsten tas inte emot med hur.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Trandans utan folkfest vid Hornborgasjön

Coronavirusets framfart märks även vid Hornborgasjön..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.