Polisen > Nyheter

Saturday, 28 March, 18:13

Polisen - 17 okt 11 kl. 14:07

Betalning för polis mot idrottsbråkPolisen i Stockholms län kommer att ta betalt vid idrottsevenemang som arrangeras av aktiebolag. Den första matchen blir ishockeyderbyt AIK-Djurgården den 14 november. Ersättningen tillfaller inte Polisen utan går ograverat till statskassan..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Stockholms, AIK-Djurgården, Polisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Betalningför , polismot , idrottsbråk
Nyheter 24 - 01 dec 11 kl. 12:46

Polis våldtog 16-årig flicka - döms till mindre än minimipåföljd


Han kallade sig att kalla "Lena-Lena" - i själva verket heter han Stefan Svensson, är 53 år och har nu fått sparken från Stockholmspolisen. STOCKHOLM. Den 53-årige Stockholmspolisen Stefan Svensson, som kallade sig själv för "Lena-Lena", dömdes på torsdagen till ett års fängelse för bland annat våldtäkt mot en 16-årig flicka.

Dagensanalys.se - 02 maj 19 kl. 00:06

Nu lanserar Instagram även betalning direkt i appen

Instagram lanserar betalning för Shopping.  Betalning ska göra det snabbare och säkrare för användare att köpa produkter som de hittar på Instagram. För att göra det lättare att shoppa har Instagram introducerat ett antal uppdateringar under det senaste året, bland annat produkttaggar i flödet, produktdekaler i händelser och en shoppingdestination i Utforska.

HBL - 04 apr 14 kl. 16:05

Kontaktlös betalning i R-kiosker

Kontaktlös betalning är nu möjlig även i R-kiosker, meddelade kedjan på fredagen. Det nya sättet att betala har redan införts i åtminstone Lidl, Siwa och Valintatalo. Kort som stöder kontaktlös betalning – kortet behöver bara visas upp i närheten av avläsaren – finns redan i hundratusental.

HBL - 11 apr 14 kl. 16:34

Polisen ser inga säkerhetsproblem i kontaktlös betalning

Den som gör små inköp ska inte behöva slå in någon kod, utan det räcker med att visa upp sitt betalkort vid kassan. Avläsningen sker utan att kortet behöver sättas in i en läsare, så handeln hoppas på snabbare transaktioner och kortare köer. – Konsumenterna och handeln har gått framåt i ungefär jämn takt.

DI - 11 apr 12 kl. 12:50

Nu kan du hyra en grekisk polis

Nu går det att hyra grekisk polis. I ett försök att få in pengar erbjuder den grekiska polisen konstaplar och motorcykeleskort mot betalning, rapporterar Reuters..

HBL - 03 jun 13 kl. 08:50

Kontaktlös betalning på kommande

Bankerna har redan börjat sända sina kunder kort som är avsedda för kontaktlös betalning. För köp under 25 euro krävs därmed i allmänhet ingen kod. Nordea och andelsbankerna erbjuder möjlighet till kontaktlös betalning via en del av debitkorten när de förnyas.

Regeringen - 18 maj 18 kl. 09:01

Krav på elektronisk betalning för rut- och rotavdrag

Regeringen har överlämnat en remiss till Lagrådet med ett förslag om att införa ett krav på elektronisk betalning för att få rätt till rut- och rotavdrag. När ett företag har utfört en rot- eller rut-tjänst ger kundens betalning företaget rätt till en utbetalning direkt från Skatteverket. Krav på elektronisk betalning ökar kontrollmöjligheten vilket försvårar ekonomisk brottslighet..

Västerbottens Folkblad - 26 apr 12 kl. 13:49

Sms-betalning på väg bort

UMEÅ Sms?betalning på Ultra-bussarna i Umeå kan försvinna från och med 1 oktober 2012. UMEÅ Sms?

HBL - 26 dec 14 kl. 07:30

Kontaktlös betalning ökar snabbt

Kontaktlös betalning har ökat snabbt i år. Kontaktlös betalning innebär att man bara för sitt betalkort nära terminalen istället för att sticka in det eller dra det igenom i terminalen. Man behöver inte slå in pinkoden.

YLE - 09 apr 15 kl. 14:31

HS: Krögare kräver betalning i förväg

Allt fler restauranger i USA - särskilt bättre sådana - kräver betalning för måltiden i förskott. Notan betalas då bordet beställs, skriver Helsingin Sanomat. Orsaken är att krögarna tröttnat på den förlust som uppkommer på grund av no-show, det vill säga att matgästen aldrig dyker upp trots att bordet beställts i god tid.

DI - 30 jun 15 kl. 10:53

En inställd betalning från Grekland skulle vara historisk

Om Grekland ställer in dagens betalning till IMF är det första gången på 14 år som ett land missar en betalning till fonden. Det vore dessutom den största missade IMF-återbetalningen någonsin, skriver Financial Times..

Fler nyheter från Polisen

Polisen - Igår: 13:57

Ytterligare begränsade möjligheter till allmänna sammankomster och tillställningar

Regeringen har fattat beslut om att ytterligare begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet gäller från 29 mars och begränsningen innebär ett maxantal på 50 deltagare..

Polisen - Igår: 10:32

Övergrepp mot barn på nätet ökar

Polisen har sett att förövare i högre utsträckning än tidigare tar kontakt med barn och unga för att utnyttja dem sexuellt. De delar också mer övergreppsmaterial på nätet. Det är en följd av att fler barn är hemma och online..

Polisen - Igår: 08:07

Polisen i Värmland beredda på effekterna av corona

Polisverksamheten är väl förberedda för effekterna av coronaviruset. Resursläget, förändringar i brottsligheten och arbetsmiljön för personalen är extra viktiga frågor i nuläget..

Polisen - I förrgår: 13:31

Man dömd för olaga hot mot spelombud i södra Stockholm – snabbspår i brottmål

Villkorlig dom, dagsböter och skadestånd. Det blev påföljden för den man som skulle lösa in en vinst i Norsborg och som hotade ett spelombud när maskinen var trasig. Trots att han fick vinstpengarna..

Polisen - 25 mar 20 kl. 13:10

Dom i grovt penningtvättbrott i Rågsved

I november förra året larmades polisen till Rågsved efter att vittnen reagerat på att flera personer befann sig vid en personbil. Vid en genomsökning av bilen hittades 2,4 miljoner kronor. Pengar som efter en tingsrättsdom i mars nu tillfaller staten..

Polisen - 25 mar 20 kl. 11:37

Frågestund om polisen och corona

Hur påverkar oron runt coronaviruset polisens arbete? Den 24 mars medverkade Ulf Johansson, regionpolischef i Stockholm tillsammans med Södermalmspoliserna Åsa Wahlgren, gruppchef och Manuel Firpo, kommunpolis – i en frågestund på Facebook..

Polisen - 25 mar 20 kl. 09:46

Narkotika för 42 miljoner - fyra män åtals idag

Fyra män åtalas idag vid Göteborgs tingsrätt misstänka för synnerligen grovt narkotikabrott synnerligen grov narkotikasmuggling. De greps i samband med att de förra sommaren transporterade narkotika till ett sammanlagt värde av 42 miljoner kronor..

Polisen - 24 mar 20 kl. 15:47

20-åring får fängelse för dödsolycka i södra Stockholm

En 20-årig man döms till fängelse i tre år och tre månader efter att ha vållat en olycka med dödlig utgång på Örbyleden i södra Stockholm den 14 januari. En man i 50-årsåldern avled i olyckan och ytterligare två skadades..

Polisen - 24 mar 20 kl. 10:00

Gripen för grov ekonomisk brottslighet

På morgonen tisdag 24 mars har polisen gripit en person misstänkt för grov ekonomisk brottlighet i Märsta..

Polisen - 23 mar 20 kl. 16:36

Sex dagar mellan brott och dom efter väskryckning i Liljeholmen

Söndagen den 15 mars blev en 88-årig kvinna bestulen på sin handväska i Liljeholmens centrum i södra Stockholm. Kvinnan blev förföljd av två män efter att ha handlat och i hennes port stal de handväska som bland annat innehöll en plånbok..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.