SvD > Ekonomi

Sunday, 05 April, 09:54

SvD - 17 okt 11 kl. 13:59

Lyckad sopning, EQTImponerande att affren alls blir av trots lgre prislapp..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lyckad, sopning, EQT
Nya Wermlands Tidningen - 01 mar 12 kl. 14:00

Från sopning till hoppning på lägret

Ridklubben i Filipstad har under hela veckan ett sportlovsläger. Där är det allt ifrån ridning, hoppning, sopning och städning till teoriläsning som gäller..

UT - 24 okt 19 kl. 01:00

Insändare: Uppskattad sopning i kransorterna

Svar på Björn Anderssons insändare i UT 17 oktober om sopning på hösten..

PrivataAffärer - 24 sep 19 kl. 07:40

EQT övertecknades tio gånger

Det nu fastställda priset i erbjudandet motsvarar ett marknadsvärde för EQT om cirka 63,8 miljarder kr. De nyemitterade aktierna kommer tillföra EQT cirka 5,8 miljarder kronor i bruttolikvid före avdrag för noteringskostnader. Erbjudandets totala värde uppgår till 12,8 miljarder kronor, och 13,5 miljarder om övertilldelningsoptionen utnyttjas till fullo.

PrivataAffärer - 16 sep 19 kl. 06:10

Hernhag: Teckna riskkapitaljätten EQT

Noteringen i korthet: Börslista: Nasdaq Stockholm
Teckningskurs: 62-68 kr
Anmälningsperiod: 13-20 september
Första handelsdag: 24 september
Råd: Teckna Äntligen får Nasdaq Stockholm ett renodlad fondförvaltningsbolag. Förvisso inte traditionella fonder utan riskkapitalfonder, men EQT är näst störst i Europa och affärsmodellen är byggd på förvaltning a

Kristianstadsbladet - 16 okt 14 kl. 07:00

Sanitec - en riktigt dålig affär för EQT

Sanitec är en av EQT:s sämsta affärer någonsin. De som köpte aktier vid börsintroduktionen ser dock ut att bli stora vinnare.
Svenska Dagbladet har summerat intäkter och kostnader för riskkapitalbolaget EQT och kommer fram till att företaget inte tjänat något på Sanitec-affären.

Dagens PS - 03 okt 17 kl. 07:36

EQT gör jätteklipp i historisk aktieaffär

Riskkapitalbolaget gör sin bästa affär på tio år, rapporterar Di. EQT säljer 19 procent av skadedjursbekämparen Anticimex till institutionella investerare, skriver Dagens Industri på tisdagen. Det beskrivs som en historisk affär för EQT.

Dagens PS - 24 apr 18 kl. 07:27

Här är affärsidén i ny EQT-fond

Investors riskkapitalbolag EQT planerar att dra igång en ny fond som ska köpa betydande minoritetsposter i medelstora börsföretag, skriver Dagens industri. Den nya fonden kommer att agera i norra Europa och göra sina placeringar i företag med ett börsvärde på upp till 25 miljarder kronor. På EQT bekräftar man planerna på en sådan fond genom att kalla det för ett logiskt nästa steg.

Dagens PS - 14 nov 18 kl. 15:31

Aktiespararna till EQT: Höj budet!

Aktiespararna uppmanar budgivaren EQT att höja budet på specialty pharmabolaget Karo Pharma. Kontantbudet på 36,90 kronor per Karo Pharma-aktie är för lågt och bör höjas, anser Aktiespararna. Aktiespararna noterar också att det florerar rykten om att det finns stora dolda värden i Karo Pharma som budet inte tar hänsyn till, uppgifter som Aktiespararna ställer sig tveksamma till.

Dagens PS - 24 sep 19 kl. 10:43

Pangstart för EQT – börsrusar tvåsiffrigt

Riskkapitalbolaget EQT började i dag den 24 september att handlas på Stockholmsbörsen, Nasdaq Stockholms huvudlista. Aktien handlas på segmentet Largecap med kortnamnet EQT. Teckningskursen sattes till 67 kronor per aktie, vilket var i den övre delen av det aviserade intervallet på 62 till 68 kronor per aktie, och motsvarar ett marknadsvärde på 63,8 miljarder kronor, motsvarande 6,0 miljarder euro.

Dagens PS - 26 jun 19 kl. 07:54

Børsen: EQT till börsen i september

Det Investorkopplade riskkapitalbolaget EQT planerar att börsnoteras i Stockholm i september, enligt danska tidningen Børsens källor. Den första handelsdagen väntas bli torsdagen den 26 september. EQT väntas i samband med noteringen få en värdering på drygt 7 miljarder euro, motsvarande 73,8 miljarder kronor.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.