Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 10 April, 01:30

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 13:41

Europas bilfabriker bromsarFlera biltillverkare i Europa har brjat dra i bromsen p grund av vikande efterfrgan ? ett tecken p att skuldkrisen slr mot realekonomin, skriver Financial Times. Bland dem som schemalagt ett antal stoppdagar i sin produktion finns Ford, PSA Peugeot Citroen, Renault och General Motors..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Europas, bilfabriker, bromsar
SN - 19 jun 12 kl. 12:06

Lokala företag bromsar in

Södra Europas skuldkris flåsar oss i nacken och de sörmländska företagen bromsar in. Det uppger Svenskt Näringsliv..

DI - 07 feb 19 kl. 11:00

Dystra prognosen: Europas tillväxt bromsar – Sverige under snittet

EU-området bromsar in på grund av hög osäkerhet. För Sverige väntas BNP-tillväxten bara bli 1,3 procent i år, mot 2,2 procent i fjol. Det är slutsatsen i EU:s nya konjunkturprognos, som presenterades kl 11 på torsdagen..

DN - 14 aug 14 kl. 09:34

Sanktioner bromsar Europas ekonomi

Återhämtningen i Europas ekonomi har helt kommit av sig. Dragloket Tyskland backar i spåren av ryssanktionerna..

DN - 13 aug 18 kl. 17:55

Tyskland: Trump förstör Europas tillväxt

Tysklands finansminister Peter Altmaier går nu till hård attack mot USA:s president Donald Trumps tullar som han anser ”förstör” Europas ekonomi.   – Handelskriget bromsar och förstör vår ekonomiska tillväxt, säger Altmaier i en intervju..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Japanska bilfabriker i Kina stängs

Japans tre största biltillverkare stoppar en del eller all fabriksproduktion i Kina efter den uppblossade ö-striden mellan Japan och Kina. Honda uppger att man temporärt stänger sina fem fabriker i Kina efter de våldsamma demonstrationerna. Nissan stänger två av tre fabriker.

BT - 18 sep 12 kl. 08:24

Japanska bilfabriker i Kina stängs

Japans tre största biltillverkare stoppar en del eller all fabriksproduktion i Kina efter den uppblossade ö-striden mellan Japan och Kina.
Honda uppger att man temporärt stänger sina fem fabriker i Kina efter de våldsamma demonstrationerna. Nissan stänger två av tre fabriker.

E24 - 02 feb 17 kl. 17:22

SKF:s vd: Nya bilfabriker i USA är inte en Trump-effekt

De amerikanska biljättarnas färska beslut att bygga bilfabriker för miljardbelopp i USA i stället för i Mexiko är troligen inte någon ”Trump-effekt”, något den nytillträdda amerikanska presidenten låtit påskina, utan ett resultat av fleråriga beslutsprocesser..

DI - 12 apr 19 kl. 18:11

Underleverantörer: Brexit ”svepskäl” för att stänga bilfabriker

Brittiska bilfabriker håller stängt för att parera ett brexitdatum som redan passerat. Underleverantörerna dras med och ser djupare orsaker. ”Det är ett svepskäl att de stänger bara för befarade brexitstörningar”, säger Fredrik Sidahl, vd för underleverantörsorganisationen FKG..

E24 - 18 okt 11 kl. 09:24

RÄntor/valutor: rÄntor Öppnar ned, kinas tillvÄxt bromsar in

Europabörserna öppnar ned på tisdagen efter börsnedgångar i USA och Asien. Europas skuldkris fortsätter att spöka i bakgrunden och den oron spetsades under natten av att Kinas tillväxt bromsade in lite mer än väntat under det tredje kvartalet. Dessutom kom kreditvärderingsinstitutet Moody's med en varning för att Frankrikes AAA-betyg är under press..

DI - 21 jun 12 kl. 10:15

Världsekonomin bromsar in

Europas motor Tyskland hackar betänkligt. Och Kinas ekonomi fortsätter att oroa. Det framgår av de preliminära inköpschefsindexen för juni..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Dödstalet fortsätter öka i New York

De dagliga dödsfallen i covid-19 stiger i den amerikanska delstaten New York. Det senaste dygnet har 799 personer registrerats, meddelar guvernör Andrew Cuomo. Det är ännu en gång den högsta dödssiffran hittills som rapporteras.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Person misstänkt skjuten i Norrköping

En person har förts till sjukhus med misstänkta skottskador i Norrköping, uppger flera medier. Skottlossning har hörts vid Ingelstaområdet, där en stor polisinsats pågår. Norrköpings Tidningar rapporterar att en personbil med krossade rutor står innanfö.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

En man gripen för grov misshandel på svartklubb

Slog jämnårig med kvast..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vita huset virustestar alla journalister

Inför president Donald Trumps dagliga pressträff om kampen mot viruspandemin har Vita huset infört en nyordning. Alla i pressrummet måste ta ett snabbtest för coronaviruset. Resultatet väntas bli klart innan pressträffen inleds, rapporterar BBC..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

”Saturday night live” snart tillbaka i rutan

Sketchprogrammet "Saturday night live" återvänder till tv-rutan på påskafton efter att ha legat på is sedan den 28 mars. Men programmet kommer inte att följa traditionen och vara helt och hållet "live från New York", skriver Variety. Nu spekulerar ameri.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Kvinna utsatt för våldtäktsförsök

Hon blev överfallen av en man, men lyckades ta sig loss och fly..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Trotjänare lämnar Malmö Redhawks

Efter åtta säsonger i Malmö lämnar danska forwarden Frederik Storm SHL-klubben för nya ishockeyäventyr. 31-åringen bekräftar för Kvällsposten att han är överens med en ny klubb, utanför Sverige. – Ska jag testa något, så ska det vara nu.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Stödpaket lyfte Wall Street

Banksektorn hade en bra dag..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Svårt knivskuren man dök upp på sjukhus

Polisen har kopplats in, men vet för närvarande inte vad mannen utsatts för..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Över 12 000 virusdöda i Frankrike

Frankrike nådde 12 210 virusdöda på torsdagen, en ökning med 1 341 på ett dygn, enligt den franska vårdens generaldirektör Jérôme Salomon. Men i den kraftiga ökningen ingår en korrigering för dödsfall på vårdhem som på grund av tekniska skäl inte kunde.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.