Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 29 March, 04:09

Affärsvärlden - 17 okt 11 kl. 13:25

Han blir ny vd för KappahlJulas vd tar över som högsta hönset på Kappahl..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Kappahl

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Han blir ny vd för Kappahl
PrivataAffärer - 26 jun 19 kl. 07:56

Kraftigt försämrat resultat för Kappahl

Kappahl redovisar ett rörelseresultat på 6 miljoner kronor för det tredje kvartalet (mars-maj) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019. Motsvarande kvartal året innan var rörelseresultatet 121 miljoner kronor. Resultatet har påverkats av engångskostnader på 43 miljoner kronor för det program som påbörjats för att förstärka resultatet, skriver Kappahl.

Skånskan - 29 jul 19 kl. 09:05

Mellby Gård vill köpa ut KappAhl från börsen

ekonomi Till en kostnad av drygt en miljard kronor vill Mellby Gård köpa upp samtliga KappAhl-aktier för att sedan avnotera klädjätten från börsen.Mellby Gård äger redan knappt 30 procent av alla KappAhlaktier, och under måndagen offentliggjordes att man lägger ett bud på resterande aktier för att köpa ut företaget från börsen.
Budet är på 20 kronor per aktie, och kommer enligt budgivaren inte att höjas.

PrivataAffärer - 27 jun 18 kl. 07:50

Bättre än väntat för Kappahl

Kappahl redovisar ett rörelseresultat på 121 miljoner kronor för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2017/2018 (mars-maj). Motsvarande kvartal året innan uppgick rörelseresultatet till 119 miljoner kronor. Nettoomsättningen uppgick till 1.

Dagens PS - 29 jul 19 kl. 08:09

Storägare lägger bud på Kappahl

Storägaren Mellby Gård lägger fram ett bud på klädkedjan Kappahl och erbjuder 20 kronor kontant per aktie. Det uppges att priset inte kommer att höjas, enligt ett pressmeddelande. ”Mellby Gård vill fortsätta vara en långsiktig ägare i Kappahl.

Dagensanalys.se - 01 dec 17 kl. 09:29

Kappahl först ut att erbjuda betalning med mobil i butik via Klarna

Som första större modekedja erbjuder KappAhl nu sina kunder digitala betalningslösningar via mobilen även i butik. Kunden kan välja att avsluta sitt köp genom att betala via Klarna In-Store, direkt vid köptillfället eller via faktura. – Moderna, flexibla betalningslösningar oavsett om kunden handlar via nätet eller i butik är en del av vår ambition att utveckla ett sömlöst KappAhl, säger Charlotte Katz, Head of Digital på KappAhl.

Dagens PS - 09 nov 18 kl. 11:02

Kappahl förlorar en av sina höga chefer

Klädkedjan Kappahl meddelar att Maria Segergren, sortiment- och designdirektör, kommer att sluta under våren 2019. Bolaget ska inleda en rekryteringsprocess för att hitta en efterträdare, enligt ett pressmeddelande. "Under sin tid på KappAhl har Maria bland annat bidragit till att utveckla våra design- och inköpsprocesser på ett sätt som kommer att vara KappAhl till fördel under en lång tid framöver", säger Göran Bille, som är tillförordnad vd och koncernchef på KappAhl..

PrivataAffärer - 09 okt 19 kl. 08:22

Kappahl: Starkaste försäljningen på tolv månader

Kappahl har tidigare släppt preliminära siffror för kvartalet, men i den fullständiga rapporten på onsdagsmorgonen redovisas för första gången den jämförbara utvecklingen för perioden (juni-augusti) som alltså landade på plus 4,8 procent. Rörelsevinsten i kvartalet ökade till 108 miljoner kronor (66), vilket exakt motsvarar det preliminära resultat som släpptes i mitten av september. Kappahl uppger att bolaget ser tydliga effekter av det resultatförstärkningsprogram om 100 miljoner kronor som initierades under andra kvartalet.

Västerbottens Folkblad - 17 feb 11 kl. 10:33

KappAhl flyttar till Strömpilen

UMEÅ KappAhl slår igen portarna i Kungspassagen och öppnar istället på Strömpilen. UMEÅ KappAhl slår igen portarna i Kungspassagen och öppnar istället på Strömpilen. KappAhl ska nu etablera sig på Strömpilen och en ny butik planerar att öppna under våren.

BT - 12 aug 11 kl. 12:16

Kappahl rear när försäljning minskar

Modekedjan Kappahls försäljning har minskat med 13 procent i jämförbara butiker under perioden juni-juli jämfört med samma period i fjol. Nu förhandlar företaget med facket om att minska personalkostnaderna.
Rörelsemarginalen för det brutna räkenskapsåret, som slutar 31 augusti, beräknas därför bli cirka 5 procent, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Kristianstadsbladet - 19 okt 13 kl. 12:17

Cirkus Cirkör: Kappahl plagierar oss


Cirkus Cirkör anklagar Kappahl för plagiat. I ett pressmeddelande skriver nycirkusgruppen att klädföretagets nya reklamfilm är misstänkt likt delar av deras föreställning "Knitting peace". Man skriver också att Kappahl bett om att få låna rekvisita inför inspelningen - något som dock Cirkus Cirkör nekade till.

Trelleborgs Allehanda - 19 okt 13 kl. 12:17

Cirkus Cirkör: Kappahl plagierar oss


Cirkus Cirkör anklagar Kappahl för plagiat. I ett pressmeddelande skriver nycirkusgruppen att klädföretagets nya reklamfilm är misstänkt likt delar av deras föreställning "Knitting peace". Man skriver också att Kappahl bett om att få låna rekvisita inför inspelningen - något som dock Cirkus Cirkör nekade till.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:44

Pessimismen tillbaka på Wall Street

De ledande börserna i New York rekylerade nedåt under fredagens inledande handel, trots senatens godkännande av stimulanspaketet värt cirka 2.000 miljarder dollar, som väntas godkännas av representanthuset under fredagen. Virusspridningen i USA fortsätter vara ett stort orosmoln för investerare..

Affärsvärlden - Igår: 15:23

Börsplus: Här finns fortsatt köpläge

Börsplus går igenom tidigare analyser och uppdaterar med avseende på coronakrisen..

Affärsvärlden - Igår: 15:14

De drar tillbaka sin utdelning

Alt fler bolag drar tillbaka sina utdelningsförslag. Bland fredagens skörd syns bland annat Inwido, Malmbergs och Feelgood..

Affärsvärlden - Igår: 14:06

Sammankomster med mer än 50 personer förbjuds

Regeringen har på fredagen fattat beslut om att förbjuda allmänna sammankomster för mer än 50 personer från och med söndag. Tidigare var gränsen 500 personer..

Affärsvärlden - Igår: 07:22

Spår arbetslöshet på tio procent

De kraftiga varslen kan få arbetslösheten att stiga till tio procent, spår Danske Bank i sin konjunkturprognos. Banken räknar även med att Sveriges BNP totalt sett faller med fem procent under det första halvåret..

Affärsvärlden - Igår: 13:46

OECD: Så påverkas ekonomin av nedstängningar

Varje månad som de utvecklade ekonomierna befinner sig i nedstängning kommer att ta bort 2 procentenheter i årlig tillväxt. Det uppger OECD i ett uttalande, enligt Reuters..

Affärsvärlden - Igår: 13:09

Så agerar spararna i coronakaoset

Spararna fortsätter vara mycket aktiva i coronaoron och privatspararna har nettoköpt aktier hela veckan. Här är listan över de aktier som spararna bunkrar just nu..

Affärsvärlden - Igår: 09:00

Börslyft i Tokyo

Börserna i Asien och Stillahavsområdet utvecklades på fredagen blandat, samtidigt som osäkerheten kring utvecklingen med coronaviruspandemin fortsatte att vara stor..

Affärsvärlden - Igår: 12:32

Boris Johnson smittad av coronaviruset

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson har bekräftats vara smittad av corona, berättar han själv på Twitter..

Affärsvärlden - Igår: 11:14

Rekordsnabba försäljningstider på bostadsmarknaden

Det går nu rekordsnabbt att sälja bostadsrätter via bostadssajten Hemnet. Enligt Hemnets analytiker Erik Holmberg beror det troligen på en stress hos både säljare och köpare om att komma till snabbt avslut på grund av oro för coronavirusets effekter och möjliga framtida restriktioner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.