DN > Ekonomi

Thursday, 09 April, 08:37

DN - 17 okt 11 kl. 13:30

Viktigt att alla EU ?länder tar ansvar för skuldkrisenDanmarks nya statsminister, socialdemokraten Helle Thorning-Schmidt, påtalar vikten av att samtliga EU-länder, inte bara de 17 euroländerna, dels får vara med och ta ansvar för att lösa skuldkrisen och dels får vara med och ta besluten..
Läs mer på DN
Läs mer om:
EU, Helle Thorning-Schmidt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viktigtatt alla EU länder , tar, ansvarför , skuldkrisen
Expressen - 28 nov 15 kl. 15:32

"Viktigt visa barnen att man tar ansvar"

Charlotte Perrelli bestämde sig för att dra i gång sitt största välgörenhetsprojekt någonsin. Tillsammans med maken Anders Jensen och vännen Magnus har hon nu startat en "köp och sälj"-sajt, där avgiften går oavkortat till välgörenhet. – Det känns viktigt att visa sina egna barn att man faktiskt tar ansvar, säger hon..

BT - 04 mar 13 kl. 13:25

Moderaterna tar ansvar för maten

Moderaterna tar ansvar när det gäller rätten till en bra, näringsrik varierad frukost till våra barn i Borås stad. Idag ser det inte ut så på vissa förskolor i Borås. Från att ha gått från tio kommundelar till tre stadsdelar var argumentet bland annat att Borås medborgare skulle behandlas lika.

BT - 30 maj 14 kl. 09:45

"Pinsamt att inte fler rökare tar ansvar"

Magnus Strandberg, själv rökare, har tröttnat på alla fimpar som dräller i gatumiljön. – Det är rent pinsamt att inte fler tar ansvar, säger han. BT berättade nyligen om kartläggningen av skräpet i Borås och att fimpar utgör 70 procent av lorten.

SmålandsPosten - 12 sep 14 kl. 08:46

Vi tar ansvar för miljö och jobb

Svar till Nils Fransson

Nej, vi vill inte beskatta allt
vi tar ansvar för miljö och jobb

Miljöpartiet vill beskatta allt som rör sig, skriver Nils Fransson i Smålandsposten den 3 september.
Som vanligt berättar han inte vad Folkpartiet vill och det är nog klokt.

Men, Nils Fransson, du har fel.

YLE - 25 aug 14 kl. 12:44

Finländare vill att spelindustrin tar ansvar för beroende

Finländare vill att spelindustrin tar ansvar för problem som spelare drabbas med. Det framkommer i en ny enkät. Vid A-kliniksstiftelsen anser man inte att denna finansieringsmodell är en omöjlighet.

BT - 07 dec 14 kl. 07:59

"Vi tar ansvar för vår politik och våra väljare"

Kommunalråd Annette Carlson (M) är beredd att ta över ansvaret för Borås tillsammans med allianskollegorna. På måndag presenterar de sin budget. Precis som i riksdagen kan Sverigedemokraterna avgöra hur det går i Borås.

SmålandsPosten - 06 dec 14 kl. 09:31

Vi tar ansvar för Sverige

Stefan Löfven har talat om samarbete och utsträckta händer men har i praktiken agerat precis i motsatt riktning, skriver Katarina Brännström (M) och Johan Hultberg (M). Endast två månader klarade sig Stefan Löfven som Sveriges statsminister efter att misslyckats med sin budget i riksdagen. Det är Socialdemokraterna och Miljöpartiet som har huvudansvaret för misslyckandet och att svenska folket ska gå till extra val i mars.

YLE - 13 jul 17 kl. 11:01

Wolff tar ansvar för Hamiltons dåliga resultat: ”Vi svek honom”

Lewis Hamilton har missat prispallen två tävlingar i rad. Samtidigt har Sebastian Vettel ryckt upp en lucka på 20 poäng till Hamilton. Britten backas nu upp av stallet som tar ansvar för att framgångarna uteblivit.

Nerikes Allehanda - 07 dec 17 kl. 17:49

Arbetsmarknadsminister Ylva Johansson en av gästerna på nästa Vem f-n tar ansvar?-konferens

Sveriges arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S) är en av gästerna när nästa Vem f-n tar ansvar?-konferens ska anordnas av nätverket "Vem f-n tar ansvar?".

Expressen - 07 dec 15 kl. 14:59

Stefan Löfven: Tre länder som tar ansvar

LULEÅ. Stefan Löfven ser ingen anledning till självkritik när det gäller regeringens agerande i flyktingkrisen. I stället ger han sig på de EU-länder som inte tagit ansvar.

Sydsvenskan - 10 apr 18 kl. 10:56

Bah Kuhnke vill att Akademien tar ansvar

Det är kris i Svenska Akademien. Kulturminister Alice Bah Kuhnke (MP) anser att Svenska Akademiens ledamöter måste ta sitt ansvar – för verksamhetens skull. – Jag förväntar mig, jag tror att vi är många som gör det, att Akademiens ledamöter tar ansvar f.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Oljepriset upp inför möte om produktionskvoter

Oljepriset stiger på världsmarknaden inför dagens videokonferens om produktionskvoter mellan Opecländerna, Ryssland och andra stora….

DN - 10 timmar sedan

Rejält uppåt på USA-börserna

De ledande indexen på de amerikanska börserna steg rejält under onsdagens handel..

DN - 22 timmar sedan

Svenska whiskytillverkaren om viruskrisen

Whiskybolaget Mackmyra anpassar sin verksamhet till ett scenario där försäljningen minskar väsentligt under en sexmånadersperiod..

DN - 22 timmar sedan

Nedåt på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen inleder nedåt, i linje med ledande Europabörser. Bland förlorarna finns låsjätten Assa Abloy och storbanken Swedbank, vars….

DN - Igår: 19:15

Stängda gränser kan leda till dyrare livsmedel

Matpriserna kan stiga snabbt, enligt Konjunkturinstitutets bedömning..

DN - Igår: 06:00

Coronakrisen börjar slå mot bostadsrättsmarknaden

Ökande utbud, minskande budpremier och färre affärer – coronakrisen börjar slå mot bostadsrättsmarknaden. – Nu är det mer av en köpares….

DN - Igår: 11:16

Flygresenärer rasar – inget svar från resebyråerna

Tusentals svenskar har drabbats av försenade eller inställda flyg. Många resor är bokade via ett och samma företag – Etraveli group som….

DN - I förrgår: 05:24

Forskarnas snabba analyser ska hjälpa Finlands regering under krisen

Genom att analysera stora mängder data hoppas en grupp professorer i Finland att man ska kunna hjälpa den finländska regeringen att ta….

DN - I förrgår: 20:11

Riksbanken utvidgar låneprogram – omfattar även enskilda firmor

Riksbanken utvidgar sitt låneprogram på 500 miljarder i spåren av coronakrisen. Nu omfattas även enskilda firmor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.