Datormagazin > Teknik

Wednesday, 01 April, 04:35

Datormagazin - 17 okt 11 kl. 13:06

Osäker komplettering
Läs mer på Datormagazin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Osäker, komplettering
Skånskan - 02 nov 15 kl. 01:00

Sku­rup fö­re­dö­me om god åker­mark

Opinion Den goda jorden be­hövs för od­ling av mat – inte för byggande. När världens be­folkning växer och sam­ti­digt de fat­tigaste blir fär­re ökar be­hovet av och ef­ter­frå­gan på livs­me­del snabbt. En ök­ning av mat­pro­duk­tionen med min­st 50 pro­cent kan för­väntas till 2050 – om det finns pro­duk­tions­ka­pa­ci­tet till­räck­ligt.

Skånskan - 30 dec 15 kl. 01:00

Ban­ker­nas fel?

Opinion 99:an, en livs­me­dels­bu­tik i Mal­mö, stäng­er i mor­gon. För ett år se­dan, på ny­års­af­ton 2014, drab­ba­des bu­ti­ken av ett rån. In­ne­ha­var­na ho­ta­des med kniv och tving­a­des läm­na ifrån sig peng­ar.

Skånskan - 02 feb 17 kl. 04:00

Okända re­gi­on­po­li­ti­ker

ERWP.fif(1)Skå­ningarna känner inte sina re­gi­on­po­li­ti­ker. Det är in­gen ny­het men fram­går tyd­ligt i årets (gjord 2015) SOM-rap­port från Skåne som pub­li­cerats nu.

BT - 02 dec 14 kl. 22:13

Maråker kung - det tände honom

På förhand en oviss returtagningsmatch mot storvuxna danskar. Efteråt, när Borås tagit ett stort steg mot vidare avancemang, stod Christian Maråker som överlägsen vinnare efter en av sitt livs bästa prestationer. Presskonferensen har nått till sin slutpunkt.

BT - 02 dec 14 kl. 22:13

Maråker kung - det tände honom

På förhand en oviss returtagningsmatch mot storvuxna danskar. Efteråt, när Borås tagit ett stort steg mot vidare avancemang, stod Christian Maråker som överlägsen vinnare efter en av sitt livs bästa prestationer. Presskonferensen har nått till sin slutpunkt.

Skånskan - 09 mar 16 kl. 01:00

Un­der åker­markens år för­svann mil­joner hek­tar

Opinion För­ra året var det Mat­jordens år, ut­nämnt av FN:s mat- och jord­bruks­or­ga­ni­sa­tion FAO. Det gick näs­tan spår­löst för­bi i Sve­ri­ge, och ty­värr på de flesta an­dra håll ock­så.
Var­je mi­nut för­svinner åker­mark mot­sva­ran­de 30 fot­bolls­planer, tio mil­joner hek­tar.

Skånskan - 13 nov 16 kl. 04:00

Värna åker­marken

ERWP.fif(0)Världens be­folkning ökar fort­farande snabbt. Kli­mat­för­änd­ringarna ris­kerar att hota livs­me­dels­pro­duk­tionen i delar av världen där tor­kan blir över­mäk­tig.

Skånskan - 15 mar 17 kl. 11:00

30 proc fler söker till gymnasiet i år

ESLÖV Antalet sökande till Bergagymnasiet i Eslöv ökar med 30,3 procent jämfört med motsvarande tid 2016.
– Det kan vara så att Eslövs nya gymnasieskola som ska byggas slår igenom redan nu, säger Marianne Svensson (S), vice ordförande i gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden. ERWP.

Skånskan - 21 mar 17 kl. 04:00

Stärk it-sä­ker­heten

ERWP.fif(0)Det svenska va­let näs­ta år kan hotas av it-at­tacker från an­dra länder, en­ligt stats­mi­nis­ter Ste­fan Löfven (S) i Dagens Nyheter i går. Rege­ringen vill nu hjälpa par­tierna att bli med­ve­tna om riskerna för it-at­tacker och på­ver­kans­operationer och har bland an­nat bjudit in par­ti­le­da­rna till in­for­ma­tion om Säpos hot­bild.

YLE - 14 aug 17 kl. 06:44

Fler söker hjälp vid skyddshem när vardagen börjar – ändå saknas resurser

Fler söker hjälp vid skyddshem när vardagen återvänder. Ändå råder det brist på resurser vid skyddshemmen. Det här kan bli en utmaning i höst.

Skånskan - 30 jun 18 kl. 05:00

Fler unga kvinnor söker hjälp efter våld i relation

ESLÖV Allt fler yngre kvinnor i Eslövs kommun söker hjälp efter att ha utsatts för relationsvåld.
Kommunen tvingas också hjälpa mångdubbelt fler yngre kvinnor med en tillfällig fristad i skyddade boenden.Tendensen att fler yngre kvinnor i Eslövs kommun söker hjälp efter att ha utsatts för relationsvåld har man inom kommunen märkt tydligt sedan förra året.

Fler nyheter från Datormagazin

Datormagazin - 11 timmar sedan

M.2 och PCIe

Fråga: Vad används PCI-E 3.0x1 till? Jag ska också använda lagringsenhet M.

Datormagazin - 15 timmar sedan

Datorer som passar för trading

Texten nedan är en annons av och från finanso.se När du handlar med aktier är kunskaper och talang inte det enda som krävs, utan du måste även ha rätt verktyg. Eftersom nästan all aktiehandel görs online idag är en dator det viktigaste verktyget.

Datormagazin - 16 timmar sedan

Jabra släpper Evolve2 85 – lyxlurar för jobbet

Jabras nya headset i Evolveserien, Evolve2 85, bockar av i stort sett allt på vår vill-ha-lista. Men skam vore väl annars, de kostar cirka 4 800 kronor..

Datormagazin - 19 timmar sedan

Test: Xiaomi Mi Note 10

Här är basmodellen av Mi Note 10 från Xiaomi. En mobil där fokus ligger på den nya kameran på 108 megapixel. Men låt inte upplösningen lura dig..

Datormagazin - Igår: 16:08

Test: AOC CU34G2

Vi testar AOC:s senaste Freesync-optimerade skärm. Enheten är ultrabred med 21:9-format och en upplösning på 3 440 x 1 440 pixel..

Datormagazin - 28 mar 20 kl. 06:31

Programtips: Tablacus Explorer 19.5.11

En trevlig filhanterare med flikbaserat gränssnitt. Den passar bra för vanlig filhantering, men de mer avancerade funktionerna kräver att du investerar lite lärotid för att de ska komma till nytta..

Datormagazin - 27 mar 20 kl. 10:46

Diskhantering går inte att hitta

Fråga: Min dator är helt ominstallerad, från noll: Windows 10 Pro (1909). När jag försöker starta Disk Management hittar inte Windows-sökningen detta..

Datormagazin - 24 mar 20 kl. 15:25

Programtips: SmartFTP 9.0.2662.0

En kraftfull FTP-klient med många funktioner som underlättar arbetet. Det är inte något gratisprogram, men det kan vara värt pengarna om du hanterar mycket via FTP. Det finns en utvärderingsversion..

Datormagazin - 22 mar 20 kl. 07:28

Programtips: Homebank 5.2.5

Homebank är ett gratisprogram som gör det lite lättare att hålla koll på den personliga ekonomin. Programmet har stöd för ett obegränsat antal konton..

Datormagazin - 22 mar 20 kl. 07:15

Disken är full

Fråga: D-disken är full. Jag försöker göra något åt det, men mina kunskaper räcker inte till..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.