SvD > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 22:56

SvD - 13 okt 11 kl. 10:53

Jätte på onlinespel överger Facebook?Spel på Facebook plågas av krascher.?.
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Facebook

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jätte, onlinespel, överger, Facebook
Dagensanalys.se - 07 jun 17 kl. 04:00

Allt fler publicister överger Facebook Instant Articles

Facebook lanserade ju för något år sedan Instant Articles, en tjänst som gör att mobilbaserade artiklar länkade via Facebook laddar snabbare – mot att publicisten betalar en del av annonsintäkterna. Nu visar det sig att en växande skara stora publicister hoppar av samarbetet. Det är inte vilka namn som helst; The Wall Street Journal, ESPN, Bloomberg Media, CBS News, NPR, Financial Times och Vice News är några av de riktigt stora publicisterna som inte längre vill använda Facebook Instant Articles, skriver MKSE.

SvD - 13 okt 11 kl. 10:53

Jätte på onlinespel överger Facebook

?Spel på Facebook plågas av krascher.?.

SVT - 02 jun 18 kl. 08:00

Dramatiskt tapp för Facebook – tonåringar överger plattformen

Tonåringar överger Facebook för Youtube, Instagram och Snapchat i allt högre utsträckning, det visar en ny studie som gjorts bland ungdomar i USA. Enligt studien är tappet dramatiskt..

Cornucopia - 13 feb 18 kl. 07:45

Facebook tappar unga läsare

"Facebook? Där finns ju bara gamlingar. Och föräldrar.

Dagensanalys.se - 19 jan 19 kl. 19:55

Facebook försöker nå tonåringarna med LOL

Facebook håller på och utvecklar en ny plattform som de döpt till LOL för att nå ut till tonåringarna, som överger Facebook i allt högre takt. Plattformen har varit under utveckling i några månader och ska ha video, korta klipp (tänk GIF) och annat skojsigt som nu farbröderna och tanterna på Facebook tycker att teens borde gilla. För att inte helt missa målet har man valt att testa alla funktioner med elever på ett high school.

SvD - 04 apr 16 kl. 07:43

Rapport: Ingen ungdomsflykt från Facebook

Att unga användare överger Facebook till förmån för sociala plattformar där föräldragenerationen inte befinner sig är något av en myt. Åtminstone i USA, om man får tro den färska undersökning som analysföretaget Comscore nu presenterat..

Dagensanalys.se - 09 aug 16 kl. 14:00

Låt barnet spela – onlinespel kan vara bra för studierna

En ny studie gjord på 12 000 Australiensiska gymnasiestudenter bevisar vad många av oss dataspelare kan misstänka – det verkar finnas ett samband mellan onlinespel och bättre skolresultat. Konstant Facebookande eller Twittrande kan dock fungera tvärtom. I ärlighetens namn (nu när du ändå klickat dig hit) är det osäkert om det spelen som gör ungdomarna smartare eller om smarta ungdomar hellre spelar, men det verkar i varje fall inte vara dåligt.

Dagens PS - 13 sep 17 kl. 09:04

Miljardären överger sin ”baby” – startar nytt

Lämnar bolaget som gjort honom 6,5 miljarder dollar rikare. WhatsApps medgrundare Brian Acton kommer att lämna bolaget för att dra igång en ideell verksamhet, enligt ett inlägg på Facebook. ”Det är något som jag har tänkt på ett tag och nu är det dags att bara fokusera och utföra”, skrev Brian Acton.

Dagensanalys.se - 07 jun 18 kl. 11:01

Så här tänker Facebook ta över TV

När publicisterna fick känna sig besegrade fick Facebook vittring om en kanal som ännu var relativt orörd, fram tills nu. Facebook planerar nämligen att ta över tv. Visst kan det låta kaxigt men med 2 miljarder använder, helt otroliga tal för engagement, tid och lojalitet så har nog Facebook en ganska bra chans att locka över tittarna, bara de har rätt innehåll.

Nyheter 24 - 16 okt 13 kl. 15:27

Skämtspel om Facebook är lite för träffsäkertAndra spel

Det kan vara minst sagt svårt att hålla reda på vilka sekretessinställningar som gäller på Facebook om man inte vill dela allt med alla. Nu har några smarta hjärnor hos brittiska sajten Us v. Th3m gjort parodi på de ständiga förändringarna ?

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.