Eurosport > Sport

Monday, 30 March, 20:59

Eurosport - 17 okt 11 kl. 12:08

Cykel - Vacchi: Svårare konkurrens för LöfkvistBrittiska Team Sky satsar inför nästa år, med bland annat ett OS på hemmaplan i London, och två stjärnor i Tour de France. eurosport.se frågade experten Roberto Vacchi om hur Thomas Löfkvists roll kommer att påverkas. "Det blir svårare att få en kaptensplats i de stora loppen", säger Vacchi..
Läs mer på Eurosport
Läs mer om:
Löfkvist, Team Sky, OS, London, Tour, France, Roberto Vacchi, Thomas Löfkvists, Vacchi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cykel, Vacchi, Svårare, konkurrensför , Löfkvist
Skånskan - 05 aug 18 kl. 15:08

Hyra cykel allt populärare i Malmö

Malmö Det pekar uppåt för Malmös hyrcykelsystem Malmö by bike. Under maj och juni ökade användningen med 22 procent jämfört med förra året och till våren byggs systemet ut.Det är nu drygt två år sedan hyrcykelsystemet introducerades i Malmö och sedan dess har Malmöborna tagit mer än 1,2 miljoner cykelturer med hjälp av de karaktäristiska cyklarna.

YLE - 30 aug 17 kl. 04:23

Lärare: "Få elever cyklar med mobilen i handen i Borgå"

Under september månad står trafikkunskap på sjundeklassarnas läseordning. Hur vanligt är det att elever använder mobiltelefonerna samtidigt som de cyklar? Sjundeklassare är fortfarande för unga för att köra bil.

Sydsvenskan - 21 mar 11 kl. 07:48

Tuff konkurrens i cykelstaden

Foto: Karl Melander
Konkurrensen hårdnar bland cykelhandlarna i Lund. Fler aktörer är på väg in på en marknad som redan anses överetablerad.
?

Eurosport - 09 jul 13 kl. 13:05

Cykel - Tour de France - "Den tunna pojken hade inte råd med en egen cykel"

Chris Froome är storfavorit att vinna Tour de France. Men den Kenya-födde britten har inte alltid haft de bästa förutsättningarna. Som barn hade han inte råd med en cykel, men fick låna av en lärare.

Expressen - 13 sep 18 kl. 11:01

Flicka på cykel påkörd av övningskörare

En flicka på cykel blev under morgonen påkörd på ett övergångsställe av en övningskörare, skriver UNT.Skadeläget är oklart. .

Cornucopia - 02 dec 17 kl. 18:19

Förbud hålla mobiltelefon i handen som bilförare från 1:a februari

Det tidigare förbudet mot att som förare använda kommunikationsutrustning så att man utgör en fara i trafiken skärps med start 1:a februari. Det blir nu förbjudet att alls hålla kommunikationsutrustning i händerna som förare av motorfordon. En reflektion blir att årets julklapp elcykeln är ett motorfordon...

Skånskan - 05 mar 20 kl. 20:30

Skidande vasaättling och lärare med resebyrå

VARIATION. Andreas Ekblad delar sin arbetstid mellan sin resebyrå och sitt arbete som idrottslärare.
– Jag har det bästa av två världar – jag blir aldrig trött på något.

Skånskan - 21 feb 17 kl. 12:00

Självlysande cykel ska öka säkerheten

Furulund/Hög En mörkt klädd person syns bara på några tiotalet meters avstånd av en bilförare som med halvljuset tänt.
Med en reflex syns du redan på 125 meters håll. Den insikten hoppas gatukontoret att kommunens invånare ska få insikt i genom en ny kampanj – där en gulmålad cykel och en parkbänk står i fokus.

YLE - 27 jan 16 kl. 08:45

Ungdomsbarometern: Pojkar har svårare att klara vardagen

Pojkar klarar vid vuxentröskeln sämre av vardagssysslor såsom matlagning, städning och bykande än flickor, framgår ur den senaste Ungdomsbarometern. - Pojkar hjälps helt enkelt till hjälplöshet, kommenterar Lisbeth Översti, jopolärare och socialarbetare vid Winellska skolan i Kyrkslätt. Det gäller att börja åtgärda de gamla rollmodellerna där ”mamma servar pappa”, för det går lätt i arv.

Kristianstadsbladet - 24 jun 13 kl. 15:21

Barn på cykel krockade med bil


En pojke på cykel krockade på måndagseftermiddagen med en personbil i centrala Bollnäs och hamnade då under bilen.Det är oklart hur allvarligt skadad pojken, som är i sexårsåldern, är. Enligt vittnen till olyckan var pojken vid medvetande när han togs omhand av ambulanspersonalen och fördes till sjukhuset i Gävle.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.