NSD > Nyheter

Thursday, 09 April, 09:26

NSD - 17 okt 11 kl. 12:20

Förhandlingar om AfghanstyrkaFörhandlingar pågår om storleken på den svenska Afghanistanstyrkan. Socialdemokraterna vill se en successiv neddragning med start 2012..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Afghanstyrka, Afghanistanstyrkan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förhandlingarom , Afghanstyrka
YLE - 05 maj 17 kl. 04:35

Personalen jobbar sämre och stämningen förstörs – bieffekterna av samarbetsförhandlingar är många

Nokia meddelade igår att företaget igen inleder samarbetsförhandlingar. Enligt en professor i personaladministration gör upprepade samarbetsförhandlingar att personalen blir allt mer cynisk. Under 2010-talet har Nokias personal i Finland gång på gång fått finna sig i att företaget inleder samarbetsförhandlingar eller utlokaliserar personal.

YLE - 27 apr 16 kl. 09:47

Aningen färre i samarbetsförhandlingar

Det ser aningen ljusare ut på arbetsmarknaden om man ser till antalet personer som var i samarbetsförhandlingar. Under januari-mars berördes drygt 23 000 arbetstagare av samarbetsförhandlingar. Det är fackcentralen FFC som följer med läget med samarbetsförhandlingar och antalet uppsagda.

YLE - 20 jun 17 kl. 13:32

Förhandlingar med Vasa kan ge Korsholm många svar

Slut på utredningar, nu är det förhandlingar med Vasa som gäller. Det tycker både de i Korsholm som är för och emot en fusion. Men tidtabellen är olika.

YLE - 19 aug 17 kl. 06:01

Höstens förhandlingar inleds – kommer lönerna att höjas?

En intensiv höst väntar på arbetsmarknaden då så gott som alla sektorer ska komma överens om nya kollektivavtal. De goda utsikterna inom ekonomin ökar pressen på att höja lönerna. Men är arbetsgivarna villiga att betala mer.

HBL - 21 mar 13 kl. 10:41

Tuffa förbundsvisa förhandlingar väntar

Svåra förbundsvisa förhandlingar väntar då en central arbetsmarknadsuppgörelse inte blir av. Arbetsgivar- och arbetstagarparterna anklagar nu varandra. På båda håll är man "djupt besvikna".

YLE - 09 sep 15 kl. 13:14

Fackförbund redo för nya förhandlingar om samhällsfördrag

Fackorganisationerna Akava och STTK är redo för nya förhandlingar om samhällsfördraget. Också det FFC-ansluta Metallarbetarförundet flaggar försiktigt om nya förhandlingar. Regeringen presenterade sina förslag för åtgärder som förbättrar konkurrenskraften och sysselsättningen på tisdagen.

YLE - 09 sep 15 kl. 15:47

FFC: Inget intresse av nya förhandlingar om ett samhällsfördrag

Trots signaler om ett nytt intresse för förhandlingar om ett samhällsfördrag skjuter ordföranden för det största fackförbundet FFC, Lauri Lyly, ner tanken på nya överläggningar. Lyly säger på Twitter att han inte har något intresse att förhandla. Regeringens tvingande lagstiftning förhindrar en förhandlingsprocess, säger Lyly.

YLE - 10 sep 12 kl. 10:03

Pro: Kemira har skenförhandlingar

Fackförbund tror att kemikoncernen Kemira håller skenförhandlingar. De säger också att läget inte är så illa som Kemira påstår och att det inte blir lönsammare att anlita konsulter för att syna verksamheten. Den börsnoterade kemikoncernen Kemiras långsamma samarbetsförhandlingar kan råka ut för påtryckningar av personalgrupper.

YLE - 10 okt 12 kl. 05:02

Samarbetsförhandlingar ett växande hälsoproblem

Den ökade mängden samarbetsförhandlingar är ett växande hälsoproblem. Det osäkra läget på arbetsmarknaden skapar stress, vilket ofta gör de anställda sjukare. Arbetshälsoinstitutets experter föreslår att företag på förhand börjar göra uppskattningar om hur kommande samarbetsförhandlingar kommer att påverka personalens välmående.

BT - 09 apr 14 kl. 10:35

Avakov: Förhandlingar eller våld"

Situationen i östra Ukraina ska lösas senast på fredag. Våld kommer att användas om förhandlingar inte lyckas, meddelar Ukrainas inrikesminister, Arsen Avakov. - Det finns två möjligheter, en politisk via förhandlingar och en med våld, säger Avakov enligt Reuters till medier i samband med ett pågående regeringsmöte.

YLE - 22 aug 14 kl. 15:57

Centern kallar till sysselsättningsförhandlingar

Centern har upprepade gånger uppmanat statsministern att sammankalla partierna och arbetsmarknadsparterna till sysselsättningförhandlingar. Nu kör Centern förbi regeringspartierna och inbjuder till sysselsättningsförhandlingar i början av oktober. Det var en frustrerad Centerriksdagsgrupp som i dag avslutade sitt sommarmöte i Kervo.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.