BLT > Nöje

Saturday, 04 April, 20:36

BLT - 17 okt 11 kl. 11:53

Ida Seve kvar ännu en vecka - trots Körberg-kritik
Förra söndagen var hon nere i brygga, men klarade sig i sista stund. Den här veckan gick det bättre. Ida Seve är vidare i True talent.
Ida Seve från Kalmar var illa ute i TV3:s True talent för en vecka sedan. Då klarade hon sig kvar efter att ha fått Tommy Körbergs avgörande röst efter duellen mot Fred A Andersson.
Läs mer på BLT
Läs mer om:
Seve, Körberg, True, Kalmar, TV3, Tommy Körbergs, Fred, Andersson, Ida Seve, Orups, Regn, Ida Seves, Danny, Tommy Körberg, Linda Bengtzing, Finlandsbåt, Robert Lukian, Emelie Irewald, Pernilla Andersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ida, Seve, kvar, ännuen , veckatrots , Körberg-kritik
BLT - 10 okt 11 kl. 08:48

Ida Seve kvar - med nöd och näppe

Det var på håret, men Ida Seve höll sig kvar i ytterligare en omgång i talangprogrammet True Talent. Ida Seve ställdes mot Fred i en duell om att få stanna kvar i den femte delfinalen. Och återigen var det Tommy Körberg som fällde den avgörande rösten.

BLT - 24 okt 11 kl. 07:21

Ida Seve vidare igen

Ida Seves framgångssaga i tv-programmet True Talent bara fortsätter. Under söndagskvällens veckofinal sjöng hon låten Losing You i en duett tillsammans med den tidigare deltagaren Johan Yngvesson. Publiken gillade vad de såg och skickade vidare Ida Seve.

Barometern - 21 mar 18 kl. 13:19

Showartisten Ida Seve om att spela mot Johan Persson

Den 7 april är det premiär för nystartade Södermörerevyn. I föreställningen Livat på landet får showartisten Ida Seve bland andra ett kommunalråd som motspelare..

HBL - 27 okt 13 kl. 09:05

"FSD finns kvar ännu om 100 år"

Socialdemokraternas sviktande opinionssiffror och den ekonomiska politiken oroar de finlandssvenska socialdemokraterna. Partiveteranen Ulf Sundqvist ger partiet hård kritik, medan unga inom partiet försäkrar att socialdemokratin har en lovande framtid.Det är inte lätt att sitta i en rege­ring där så många politiska viljor ska samsas.

SmålandsPosten - 30 sep 19 kl. 20:33

Sven Sunesson (C): Höjda OB-tillägg i vården blir kvar ännu ett tag

Lönetilläggen för att göra läkartjänster i Kronoberg mer attraktiva gav bra resultat. Och ser ut att bli kvar. Men satsningen på höjda ersättningar till barnmorskorna har inte gett samma klara effekt.

YLE - 02 dec 13 kl. 14:47

Inte mycket kvar av skyddad bensinstation

Så gott som hela TB-stationen i centrum av Karleby kommer att rivas. Bara funkis-delen blir kvar. Teboil vill sanera ett så stort område som möjligt och det innebär att ännu mer ska rivas bort och bara den skyddade delen får stå kvar.

YLE - 22 okt 15 kl. 04:22

Regeringen ger pengar men tar ännu mer av ungdomarna

Det är inte många år sedan Tolifastigheten i Karis fylldes av liv då bland annat ungdomsverkstaden Koi flyttade in där. Men om det fortsätter vara liv i luckan på Koi om några år är oklart. Regeringen vill satsa och ge pengar men tar samtidigt bort mycket mer än den ger.

Sydsvenskan - 25 apr 17 kl. 11:00

Prisregn över idrottsledare i Staffanstorp – nu ska Ida Rodriguez bli ännu bättre

200 ledare i Skåne har fått stipendier för sitt engagemang för barn och ungas idrottande..

SvD - 19 sep 13 kl. 08:19

Världsekonomins snuttefilt blir kvar

USA:s centralbank Fed meddelade i går överraskande att stödköpen av statsobligationer blir kvar ännu ett litet tag..

E24 - 19 sep 13 kl. 08:37

Världsekonomins snuttefilt blir kvar

USA:s centralbank Fed meddelade i går överraskande att stödköpen av statsobligationer blir kvar ännu ett litet tag..

Fler nyheter från BLT

BLT - 14 timmar sedan

Skrivtävling för författare i Blekinge och Kronoberg

Litteratur Blekinge Kronoberg utlyser nu en skrivtävling för författare i de båda länen. ”Skriv i coronans tid” är rubriken för tävlingen som bland annat vinkar med möjligheten att få läsa in texten som podd..

BLT - 22 timmar sedan

Åke Franzén: Rapport från kulturkarantänen

Karlskronakonstnären Åke Franzén bjuder BLT:s läsare på ett galleribesök, fast på nätet. Om du läser den här artikeln på nätet kan du ta del av samtliga bilder..

BLT - Igår: 12:09

Droger, sektliv och skrivande

En skickligt skriven roman som samtidigt visar självframställningens begränsningar. Det anser litteraturkritikern Jimmy Vulovic om Stefan Lindbergs ”Splendor”..

BLT - Igår: 22:00

Kortfilmsthrillern Iris visas gratis online

Den 6 februari hade thrillern Iris av Karlskronaregissören Mattias Olsson Sverigepremiär. Vid lunchtid på fredagen släpps den för fri visning på nätet via en länk på Facebook. Samtidigt avslöjar regissören sina planer på att göra en långfilm av Iris..

BLT - Igår: 21:00

Musik i Blekinge trots corona tack vare ny teknik

Flera medarbetare på Musik i Blekinge fick samma idé samtidigt: vi måste se till att musikerna i länet kan nå sin publik även när nästan alla konserter ställs in. Nu öppnar de en ny toppmodern studio där såväl musik som föredrag ska kunna live-streamas, direktsändas på internet. .

BLT - I förrgår: 19:00

Tv-serierecension: ”Det är omöjligt att känna ens minsta sympati med denna jättebebis från helvetet”

28-åriga Maria är helnöjd med livet. Hon bor gratis i världens bästa bostad (hemma hos mamma) i sin älskade barndomsstad Falkenberg. Men när ex-pojkvännen dyker upp med sitt välordnade liv verkar alla – utom Maria – vilja förändras..

BLT - I förrgår: 19:00

Tv-serierecension: Mästerligt skådespel i ”Unorthodox”

Ett nutidsdrama med kristet utseende. Och en ny stjärna är född i fenomenala Shira Haas..

BLT - I förrgår: 09:51

Lista: Så är läget band för band inför Sweden Rock Festival

Ledningen för Sweden Rock Festival planerar fortfarande för en festival i Norje. Det gör inte alla bokade band. Här är listan med bandens status..

BLT - I förrgår: 06:15

Jesper Hafström längtar till kontakten med live-publiken

Här är andra avsnittet i BLT:s serie där skapande Blekingebor delar med sig av sin verklighet i dessa tider när mänskliga kontakter har blivit så begränsade. BLT ger i dag plats till en presentation av Jesper Hafström, Nättraby, som är i full verksamhet som musikskapare. .

BLT - 31 mar 20 kl. 21:40

Daniel Alfons först i BLT:s nya serie med kreativa blekingar

Vad gör alla kreativa personer som tvingas avstå från spelningar, utställningar och så vidare? Det vill vi på BLT veta och skickade därför ut ett upprop i början av veckan, där vi erbjuder dem att på vår webb och i tidningen berätta om livet under corona-epidemin. Redan efter några minuter kom vissångaren Daniel Alfons svar!.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.