DN > Ekonomi

Thursday, 02 April, 13:58

DN - 17 okt 11 kl. 12:04

L'Oréal bör få böterSminkföretaget L'Oréal i Sverige fortsätter att göra reklam för anti-rynkkrämer med påståenden som att krämerna kan minska eller ta bort rynkor..
Läs mer på DN
Läs mer om:
'oréal, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: L'Oréal, bör, , böter
Skånskan - 19 sep 18 kl. 01:00

Riv inte sko­lor och för­sko­lor i onö­dan

Flera sko­lor och åt­skil­liga för­sko­lor stängs just nu på grund av brist­fäl­lig ven­ti­la­ti­on. Många av des­sa rivs och byggs om från grunden. Un­der tiden får barn och elever finna sig i att flytta till pro­vi­so­riska lo­kaler.

Skånskan - 14 mar 18 kl. 04:00

Re­li­gi­ösa sko­lor är fel

ERWP.fif(0)Socialdemokraterna vill en­ligt ett press­med­de­lan­de från gymn­asi­e­min­i­ster Anna Ekström och ci­vil­mi­nis­ter Ardalan Shekarabi för­bjuda re­li­gi­ösa fri­sko­lor.
När man lä­ser nog­grannare är det dock inte ett to­tal­för­bud mot sko­lorna de fö­re­slår.

Skånskan - 23 aug 19 kl. 17:29

Fram­ti­da möj­lig­heter med ny ac­kre­di­ter­ing

Lund Lunds Ekonomi­hög­sko­la har nu fått yt­ter­li­ga­re en kvalitettsstämpel. Ter­minens stu­denter tror att det kan öka deras kar­ri­är­möj­lig­heter.Eko­no­mi­hög­sko­lan i Lund till­hör nu en pro­cent av väl­dens ekonomi­hög­sko­lor som in­ne­har båda ac­kre­di­ter­ingarna EQUIS och AMBA.

Skånskan - 25 maj 16 kl. 01:00

Staten sköter ju allt så bra…

Opinion Visst känns det tryggt att det svenska för­svaret är väl rustat att möte det för­ändrade hot­lä­get i vårt när­om­rå­de?
Visst är det skönt att alla som kommer till ar­bets­för­med­lingen snabbt slussas vidare till en pas­san­de ar­bets­gi­va­re, och de ar­bets­gi­va­re som vänder sig till ar­bets­för­med­lingen snabbt får lämp­liga och kva­li­fi­ce­rade sö­kan­de till le­diga jobb?
Och visst är det en trev­lig käns­la när man kan vara sä­ker på att var man än be­finner sig i Sve­ri­ge, så kommer po­lisen snabbt om man be­höver dem?

Skånskan - 17 jan 16 kl. 04:00

Käl­lor är skyd­da­de

Opinion Den svens­ka tryck­fri­hets­lag­stift­ning­en fi­rar i år 250 år. Att den har ”bett” fort­fa­ran­de vi­sas av en dom i Hel­sing­borgs tings­rätt i fre­dags. Där döm­des en mo­de­rat po­li­ti­ker till bö­ter och ska­de­stånd för brott mot ef­ter­forsk­nings­för­bu­det.

Skånskan - 30 mar 17 kl. 23:00

Åter­in­för es­te­tiska äm­nena

ERWP.fif(0)Den 31 mars till 2 ap­ril ge­nom­fö­rs Na­tio­nell Es­te­tisk Kon­gress (NEK) i Mal­mö. NEK är ett nät­verk för verk­samma inom fram­för­allt gym­na­si­ets es­te­tiska pro­gram, men ock­så för öv­riga gym­na­sie­sko­lor som er­bjuder es­te­tiska kurser.

Världen Idag - 16 feb 15 kl. 00:00

Marcus Birro: Den här världen äter oss

Media, reklam, intryck, yta. Så mycket glittrar som guld men är bara dimma och vind i våra händer. Det finns något väldigt stärkande i nederlaget.

Skånskan - 04 feb 16 kl. 01:00

Grann­län­ders kärn­kraft vål­lar na­tur­li­ga pro­tes­ter

Opinion I Bel­gi­en pla­ne­ras start av två gam­la kärn­kraft­verk, som haft sto­ra pro­blem och va­rit av­stäng­da av oli­ka or­sa­ker, bland an­nat brän­der, sa­bo­ta­ge och spric­kor.
Det här gil­las inte av grann­län­der­na Tysk­land och Ne­der­län­der­na. Bara sex mil från ett av kärn­kraft­ver­ken lig­ger den tys­ka sta­den Aachen.

Skånskan - 13 nov 18 kl. 01:00

S bör ef­ter­sträva in­fly­tan­de

Det finns so­ci­al­de­mo­krater som kastar lys­tna blickar på eng­els­ka La­bour och Ber­nie Sanders i USA. Fullt be­grip­ligt efter­som deras fram­gångar visar att det inte finns nå­gon na­tur­lag som säger att det i dessa tider måste gå utf­ör med so­ci­al­de­mo­kra­tiska vär­der­ingar och par­tier.
Jag vet, Ber­nie Sanders är inte so­ci­al­de­mo­krat utan obe­ro­en­de, men han döljer de­fi­ni­tivt inte sina varma käns­lor för det svenska väl­färds­sam­häl­let.

SN - 19 jul 13 kl. 18:29

SN-TV: Riddarkonsten åter i Nyköping

På Nyköpingshus kan man sen början på juli besöka fängelsehålor från 1700-talet och äta kakor gjorde på recept från 1500-talet och lära sig fäktningskonsten. Med lite tur blir du dubbad till Nyköpingsriddare generation 2.0..

Skånskan - 28 nov 15 kl. 14:00

Sko­lan – un­der­må­lig grund för in­teg­ra­tion

Opinion LO, Lä­rar­för­bun­det och Lä­ra­rnas Riksförbund, är i en ge­men­sam rap­port myc­ket kri­tiska till att vissa sko­lor inte alls tar emot ny­an­lända elever. De ef­ter­frågar större lik­vär­dig­het. Sko­lor i ut­satta om­rå­den tar emot i större ut­sträckning än sko­lor i om­rå­den där elever har bätt­re skol­re­sul­tat.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Bilglamour och disciplin i 50-talets Stockholm

Salongslejon, premiärer och bilar från när och fjärran. Dagens Nyheter slog på stort när det var dags för bilsalong i Stockholm våren 1956..

DN - 4 timmar sedan

Svagt uppåt på Stockholmsbörsen

Efter några minuters handel på torsdagen är Stockholmsbörsen svagt uppåt. Det breda OMXSP-index ökade 0,7 procent..

DN - 6 timmar sedan

Finansinspektionen: Banker får ge undantag för amorteringskrav

Banker ska få möjlighet att ge alla nya och befintliga bolånetagare ett undantag från amorteringskrav med hänvisning till spridningen av….

DN - 16 timmar sedan

Nordeachefen varnar för långsam återhämtning

Tusentals bolånekunder har sökt amorteringsbefrielse: ”Vi kan inte hjälpa alla.”.

DN - 16 timmar sedan

Tusentals söker amorteringsbefrielse

Hårt tryck på landets banker – tusentals bolånekunder har ansökt..

DN - Igår: 17:36

Här blir SAS-personal utbildad i vårdarbete

Flygvärdinnan Malin Öhman är redo för sitt nya jobb - och utmaningarna..

DN - Igår: 07:20

Ekonom: Staten bör ge alla 10.000 i månaden

Radikala förslag från Swedbanks ekonom kan kickstarta ekonomin..

DN - Igår: 19:20

Ökade spänningar mellan Kina och USA efter viruskris

Kinesiska staten kommer intervenera om Trumpadministrationen vidtar nya sanktionsåtgärder riktade mot Huawei, sade ordförande Eric Xu vid….

DN - I förrgår: 13:49

Högt tryck på a-kassorna kan leda till lång väntetid

Antalet ansökningar om medlemskap har mångdubblats den senaste månaden. Snart kommer även ansökningarna om utbetalning att öka, räknar….

DN - I förrgår: 10:37

Han halverar hyran för hyresgästerna: ”Ett moraliskt ställningstagande”

”Om allihopa hjälps åt kommer det här att gå bra”, lyder fastighetsägaren Michael Brinks budskap..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.