Polisen > Nyheter

Friday, 03 April, 22:03

Polisen - 17 okt 11 kl. 12:05

Trafikolyckan ska utredas i UmeåEn man född 1972 avled av de skador han ådrog sig efter en trafikolycka i Kalix natten mot söndag. Olyckan skedde efter det att mannen vägrat stanna vid polisens uppmaning och sedan körde ifrån polisbilen efter ett kort efterföljande..
Läs mer på Polisen
Läs mer om:
Umeå, Kalix

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trafikolyckanska , utredasi , Umeå
Västerbottens Folkblad - 15 okt 18 kl. 14:49

Larm om trafikolycka i Umeå

SOS larmades klockan 14:40 under måndagen om en trafikolyckan mellan flera fordon i Umeå. Enligt första uppgifterna till SOS har trafikolyckan inträffat på en parkeringsplats vid Nydalabadet i Umeå. Vi söker mer information och texten uppdateras  .

Cornucopia - 6 timmar sedan

SAS behåller endast ett flygplan i inrikestrafik - flyger bara Arlanda till Umeå, Luleå, Kiruna och Visby

Som ett resultat av coronakrisen stänger SAS på måndag ner all inrikestrafik utom mellan Arlanda och städerna Umeå, Kiruna, Luleå och Visby. Linjerna trafikeras av ett och samma flygplan, som är det enda i SAS flotta som flyger i svensk inrikestrafik nu. Det flygs inte ens Göteborg-Stockholm längre.

YLE - 23 okt 15 kl. 05:20

Vasa vill utreda mer helikoptersamarbete med Umeå

Det är inte särskilt troligt att Österbotten får en räddningshelikopter. På kort sikt tror sjukvårdsdirektör Göran Honga snarare på ett utökat samarbete med Umeå. Den ojämna fördelningen av räddningshelikoptrar i Finland har varit känd sedan länge.

NSD - 22 mar 16 kl. 16:29

Den svåra olyckan: Pojken förd till Umeå

Pojken som skadades svårt vid trafikolyckan i Boden har transporterats till Umeå för vård vid neurologkliniken..

Västerbottens Folkblad - 31 dec 16 kl. 09:00

Umeåskola utreds av Diskrimineringsombudsmannen

En grundskola i Umeå kommun ska utredas av Diskrimineringsombudsmannen, sedan en vårdnadshavare anmält för trakasserier. En grundskola i Umeå kommun utreds av diskrimineringsombudsmannen, sedan en vårdnadshavare anmält att dennes dotter utsatts för trakasserier under flera års tid. Trakasserierna ska enligt DO-anmälan ha bestått i att flickan återkommande tvingats stå ut med kränkningar och diskriminering utifrån hennes […].

Västerbottens Folkblad - 13 aug 18 kl. 08:43

Misstänkt mord i Umeå – barn anträffat avlidet

Under söndagen anträffades ett barn avlidet i Umeå. Polisen har inlett en förundersökning om mord. Två personer sitter anhållna.

Västerbottens Folkblad - 13 feb 19 kl. 11:33

Halkolycka i Umeå ska utredas

En man anställd på ett företag i Umeå skadades på onsdag förmiddag när han ramlade. Händelsen inträffade på Östra Ersboda och en polispatrull beordrades till platsen. Polisen uppger att mannen har ramlat och skadat en fot.

Västerbottens Folkblad - 08 jan 15 kl. 14:57

Trafikolycka utanför Umeå

Vid 14.40-tiden skedde en trafikolycka med flera fordon på E12 utanför Brännland. Enligt SOS-alarm är det en personbil och en traktor som var inblandade i trafikolyckan.

Västerbottens Folkblad - 21 feb 14 kl. 16:16

[PLUS] Turerna kring Apbergets nedmontering ska utredas

Frågan om Apbergets framtid återremitterades vid tekniska nämndens sammanträde på torsdagen. Partierna vill ha mer tid på sig. Turerna kring talartribunens nedmontering i höstas ska också redas ut.

UNT - 24 aug 16 kl. 16:09

"Stora bröst"-utredning ska utredas

En ishockeyspelare i Umeålaget Björklöven anmäldes för sexuellt ofredande i Östersund, men utredningen lades ner..

BT - 24 aug 16 kl. 16:09

"Stora bröst"-utredning ska utredas

En ishockeyspelare i Umeålaget Björklöven anmäldes för sexuellt ofredande i Östersund, men utredningen lades ner. Förundersökningsledaren Mikael Lundberg hänvisade till kvinnornas stora bröst, något som väckt kritik.(TT).

Fler nyheter från Polisen

Polisen - 4 timmar sedan

Polisen arbetar för ökad trygghet genom närvaro på gator och torg

Arbetet för ökad säkerhet och trygghet sker i vardagen och poliser från region Stockholms lokalpolisområden är regelbundet i lokala centrum eller andra allmänna platser i Stockholms län och på Gotland för att öka tryggheten..

Polisen - 6 timmar sedan

Polisinsats i Sävja inom ramen för operation Rimfrost

Polisen har genomfört ett flertal person- och fordonskontroller i stadsdelen Sävja i Uppsala med syfte att höja tryggheten för de boende i området..

Polisen - 10 timmar sedan

Polisen skickar brev till äldre om att skydda sig mot bedrägerier

Bedrägerier är ett ständigt återkommande brott och en särskilt utsatt grupp är äldre. Men det finns enkla tips på hur man kan minimera risken för att utsättas för en bedragare..

Polisen - 10 timmar sedan

Stort antal falska sedlar i omlopp

Stor ökning av 500 kronors sedlar senaste året. Under januari till mars är det sex gånger så många ärenden..

Polisen - Igår: 15:17

Stort antal falska sedlar i omlopp i Stockholm

I region Stockholm har antalet förfalskade 500-kronorssedlar ökat markant under årets första kvartal jämfört med samma period 2019..

Polisen - Igår: 13:04

Nio kilo tobak i beslag efter insats

Förra veckan genomförde polisen i lokalpolisområde Rinkeby en insats tillsammans med Tullverket mot smuggelvaror och narkotika. På ett ställe beslagtog polisen nio kilo illegal tobak..

Polisen - Igår: 12:20

Snabbare lagföring har haft avsedd effekt

Försöksverksamheten, Snabbare lagföring där myndigheter arbetar för att minska tiden från ett polisingripande till dom eller beslut; brott ska lagföras snabbt och effektivt, når goda resultat enligt rapport från Brottsförebyggande rådet..

Polisen - Igår: 11:50

Resurs hos polisen i Stockholm styrs om med anledning av pandemi

Situationen med coronaviruset ger inställda kommenderingar, framflyttade utbildningar och mindre att göra för vissa funktioner. Parallellt med en hög beredskap för höga sjuktal ska den resurs som frigörs arbeta med utredning samt ökad synlighet..

Polisen - Igår: 11:14

Insats mot narkotika i Valsta och Märsta gav resultat

Under onsdagskvällen den 1 april genomförde polisen i Märsta och Valsta en insats och hittade bland annat tramadol och cannabis..

Polisen - Igår: 10:32

Rånare greps efter spaning

Efter en bilburen rånturné genom Göteborg lämnade de misstänkta sin bil. När de återvände väntade polisen. Nu är tre män anhållna misstänkta för grovt rån i tre fall..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.