Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 01 April, 13:26

Helsingborgs Dagblad - 17 okt 11 kl. 11:51

Reflektioner och erfarenheter från reklamens värld"Jag behärskar ett antal olika dialekter och språk, har en hygglig sångröst och har rätt lätt för att ta till mig koreografi men att kalla mig dansare vore naturligtvis att ta i". Så beskriver skådisen Isidor Torkar sig själv på den egna hemsidan.Han föddes i Slovenien, men växte upp i Landskrona. Han inledde sin bana som skådespelare 1975 på Skånska teatern..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Isidor Torkar, Slovenien, Landskrona, Skånska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reflektioneroch , erfarenheterfrån , reklamens, värld
Politologerna - 08 dec 19 kl. 17:00

Lucka #8: Reflektioner om JMGs seminarieserie med partistrateger

Detta gästblogginlägg är författat av MARIE GRUSELL, docent och medieforskare vid JMG, Göteborgs universitet. Hon är huvudansvarig för JMGs seminarieserie med partistrateger. Det har varit en spännande höst på Göteborgs universitet.

BT - 12 okt 14 kl. 08:22

Mitt i reklamens Mecka

De senaste tre åren har han sett en större förändring inom branschen än under hela sitt yrkesliv. Sociala medier och Iphone har revolutionerat vårt sätt att kommunicera på. Det säger Mats Alfredsson som är varumärkesstrateg, vd och byråledare på reklambyrån Mecka i Borås.

Skånskan - 06 maj 17 kl. 15:18

En hoppfull resa mot en bättre värld

recension Cirkus Cirkör är tillbaka i den gamla cirkusbyggnaden Hipp i Malmö. De avslutar trilogin som började med deras spektakulära 20-årsjubileum, Borders, 2015. Förra våren följdes den upp av Limits och nu är det dags för Movements.

Kristianstadsbladet - 31 aug 13 kl. 07:00

Wolffs spanska erfarenheter

Foto: Tommy Svensson
Efter tio år utomlands återvände Lina Wolff för fem år sedan till tonårens Hörby. Det som hon då upplevde som en håla ser hon idag som en sagolik plats, och en bra skrivmiljö. På fredag kommer hon till Kristianstad Bokfestival.

Cornucopia - 07 jan 15 kl. 14:19

Militära erfarenheter från Azovbataljonen

Från den utländska främlingsbataljonen Azov i Ukraina kan det på gott och ont dras ett antal militära erfarenheter kring bland annat rysk krigföring, svensk militär utbildning och skyddsutrustning. Nedan delas några sådana erfarenheter.

Azovbataljonen utgörs av det som klassats som högerextrema (eng far right) frivilliga soldater från bland annat Ukraina, Kanada, Italien, Frankrike, Sverige, Kanada och även Ryssland.

DI - 16 jun 16 kl. 19:30

Välfärdsbolagen ser trygga ut i kaotisk omvärld

Det är proppen ur när det gäller intresset för att börsnotera välfärdsbolag. Sedan juni i fjol har tre vårdbolag och en skola börsnoterats och under hösten kommer börsnykomlingarna Capio, Humana, Attendo och Academedia högst sannolikt att få sällskap av ytterligare tre vårdbolag och en skola till börsen. Den viktigaste anledningen till att välfärdsbolagshaussen på börsen är att aktiemarknaden är villig att acceptera den i relativa termer minskade politiska risk som finns i de svenska välfärdsföretagen jämfört med övriga aktier.

BT - 14 apr 14 kl. 08:42

Dina inköp kan bidra till en bättre värld

Valen du gör spelar roll. Det gäller inte bara nu i supervalåret 2014 utan också i vardagen. Genom ditt val i butiken påverkar du vad som säljs, köps in och produceras.

Sydsvenskan - 10 sep 14 kl. 05:30

Staffan Storm: Unsuk Chin tar med sig erfarenheter från underlandet till cellokonserten.

En ny skiva från Deutsche Grammophon presenterar tre solokonserter av den koreanskfödda tonsättaren Unsuk Chin. Det äldsta verket är hennes pianokonsert, skriven i mitten av 90-talet, då hon började uppmärksammas internationellt. Redan i detta tidiga verk slås man av hennes förmåga att skapa fängslande förlopp och rikt sammansatta former.

Blekinge Läns tidning - 15 dec 15 kl. 01:00

Bjuder in till framtidens spelvärld

Föräldrar måste förstå sina datorspelande barn och inse e-sportens potential, menar tidigare Counter strike-esset Samuel Martinsson. Vis av egna erfarenheter startar han nu eget företag..

Dagensanalys.se - 24 nov 16 kl. 12:01

Olle F. förklarar: Dr Dichter och de hemliga motiven

”Mad men”, visst är den suverän som skildring av den amerikanska reklamens Klondykeperiod. Dessutom är den nästan sann. Jag vet, för jag var i USA vart och vartannat år på besök hos arbetsgivare och eller med kunder.

BT - 28 jun 13 kl. 00:47

Almedalen är både över - och underskattat

Så var det dags igen. Nu på söndag startar den årliga Almedalsveckan i Visby på Gotland, och under några, förhoppningsvis soliga, dagar förvandlas staden till Sveriges politiska sommarparadis. Vad som började när Olof Palme under den årliga semestern på Fårö bestämde sig för att hålla tal, ståendes på en lastbil invid ringmurens Kruttorn, har utvecklats till en hel vecka med tusentals seminarier och mingelfester där det bjuds på otaliga mängder rosévin.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

950 tjänstemän permitteras på Toyota

Trucktillverkaren Toyota i Mjölby permitterar 950 tjänstemän från och med onsdag, rapporterar SVT. Orsaken är en kraftig nedgång i Europa på grund av coronaviruset. – Allt är väldigt osäkert i nuläget, men vi har en fördel av att ha en god orderstock fr.

Helsingborgs Dagblad - 5 minuter sedan

Över 3 000 döda i Iran

Antalet döda i sviterna av coronaviruset i Iran är nu över 3 000, uppger hälsodepartementet i Teheran. Det innebär att den officiella dödssiffran har fördubblats på ungefär tio dagar – avsevärt långsammare än exempelvis i USA. Oppositionella grupper i I.

Helsingborgs Dagblad - 4 minuter sedan

Företag vilseleder konsumenter i virustider

Konsumentverket har i dagsläget fått 275 anmälningar som rör företags agerande i samband med coronapandemin. 159 av dem gäller vilseledande marknadsföring. – Man påstår att produkten kan förbättra immunförsvaret eller kan förebygga att man insjuknar i c.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Barnen i Vejbystrand säger stopp till fortkörare förbi förskolan

Annorlunda aktion i Vejbystrand har redan gett resultat..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Nya coronabeskedet: ”Skjut upp matcher”

Folkhälsomyndigheten skärper rekommendationerna på grund av coronaviruset. – Vi vill också att man ska skjuta upp matcher, träningsmatcher och cuper, säger Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson. De nya rekommendationerna meddelades på en p.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Filmen om cirkusfamiljen Rhodin ger mersmak

Malin Krutmeijer ser Åsa Sjöströms ”Den sista cirkusprinsessan” på SVT Play..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Malmö FF lånar ut Gall till Stabæk

Malmö FF lånar ut mittfältaren Romain Gall till norska Stabæk. Lånet gäller det här året. "Vi har tuff konkurrens på våra offensiva platser och Romain behöver speltid.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Även Brynäs permitterar

Brynäs gör som flera av sina konkurrenter i SHL. Ishockeyklubben korttidspermitterar all personal inklusive spelare och ledare för att försöka mildra de ekonomiska effekterna av coronakrisen. "All personal är fullt införstådd med att det nu handlar om a.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

EU-system med korttidsarbete mot corona

Korttidsarbete lanseras nu på EU-nivå för att bekämpa effekterna av coronakrisen. – Det här är avgörande för att starta om EU:s ekonomiska motor så snabbt som möjligt. Det kommer att hjälpa de värst drabbade länderna och det garanteras av alla medlemsst.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Äldre får se ”Persona” och ”Strul” gratis

Hemmasittande 70-plussare får chansen att se gratis film på SF Anytimes tjänst. Ett 30-tal svenska filmer, från Ingmar Bergmans "Jungfrukällan", "Persona" och "Det sjunde inseglet" till moderna klassiker som "Utvandrarna", "Yrrol", "Mitt liv som hund" o.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.