Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 04 April, 17:47

Västerbottens Folkblad - 17 okt 11 kl. 11:45

Strängt straff för knarkkurirUMEÅ Den 33-åriga mannen hade närmare tolv kilo cannabis i packningen på sin motorcykel. Nu döms han till ett långt fängelsestraff. UMEÅ Den 33-åriga mannen hade närmare tolv kilo cannabis i packningen på sin motorcykel. Nu döms han till ett ? Continue reading ?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad
Läs mer om:
UMEÅ Den

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Strängt, straffför , knarkkurir
Helsingborgs Dagblad - 19 aug 13 kl. 20:30

Strängt straff yrkas för Manning

De amerikanska militäråklagarna yrkar på att Bradley Manning ska få ett fängelsestraff på minst 60 år för att ha lämnat mängder av hemligstämplat material till Wikileaks. Domaren i rättegången, överste Denise Lind, uppmanas att utdöma ett strängt straff för att "sända ett budskap till alla soldater som överväger att stjäla hemligstämplad information"..

Kristianstadsbladet - 19 aug 13 kl. 20:24

Strängt straff yrkas för Manning


De amerikanska militäråklagarna yrkar på att Bradley Manning ska få ett fängelsestraff på minst 60 år för att ha lämnat mängder av hemligstämplat material till Wikileaks.Domaren i rättegången, överste Denise Lind, uppmanas att utdöma ett strängt straff för att "sända ett budskap till alla soldater som överväger att stjäla hemligstämplad information"..

BT - 19 aug 13 kl. 20:26

Strängt straff yrkas för Manning

De amerikanska militäråklagarna yrkar på att Bradley Manning ska få ett fängelsestraff på minst 60 år för att ha lämnat mängder av hemligstämplat material till Wikileaks. Domaren i rättegången, överste Denise Lind, uppmanas att utdöma ett strängt straff för att "sända ett budskap till alla soldater som överväger att stjäla hemligstämplad information"..

BT - 19 aug 13 kl. 20:33

Yrkar på strängt straff för Manning

De amerikanska militäråklagarna yrkar på att Bradley Manning ska få ett fängelsestraff på minst 60 år för att ha lämnat mängder av hemligstämplat material till Wikileaks. Domaren i rättegången, överste Denise Lind, uppmanas att utdöma ett strängt straff för att "sända ett budskap till alla soldater som överväger att stjäla hemligstämplad information". .

VBL - 18 aug 12 kl. 09:52

Ortodoxa kyrkan: Pussy Riots straff orimligt strängt, anser ärkebiskop

Den ortodoxa ärkebiskopen Leo anser att Pussy Riots medlemmar dömts till ett orimligt strängt straff, framgår det av en intervju som publicerats på Finlands ortodoxa kyrkas webbplats..

Kristianstadsbladet - 23 jul 14 kl. 18:59

Strängt straff för noshörningsjakt


En sydafrikansk man har dömts till 77 års fängelse för tjuvjakt på noshörning, uppger en lokal tjänsteman.Det stränga straffet fick mannen efter att ha dödat tre noshörningsungar i den berömda Krugerparken i Sydafrika 2011. Tidigare denna månad dömdes också två moçambikiska män till 16 års fängelse vardera för att dödat en noshörning och skurit av den hornet.

Helsingborgs Dagblad - 23 jul 14 kl. 19:02

Strängt straff för noshörningsjakt

En sydafrikansk man har dömts till 77 års fängelse för tjuvjakt på noshörning, uppger en lokal tjänsteman. Det stränga straffet fick mannen efter att ha dödat tre noshörningsungar i den berömda Krugerparken i Sydafrika 2011. Tidigare denna månad dömdes också två moçambikiska män till 16 års fängelse vardera för att dödat en noshörning och skurit av den hornet..

BT - 23 jul 14 kl. 18:59

Strängt straff för noshörningsjakt

En sydafrikansk man har dömts till 77 års fängelse för tjuvjakt på noshörning, uppger en lokal tjänsteman. Det stränga straffet fick mannen efter att ha dödat tre noshörningsungar i den berömda Krugerparken i Sydafrika 2011. Tidigare denna månad dömdes också två moçambikiska män till 16 års fängelse vardera för att dödat en noshörning och skurit av den hornet.

YLE - 26 aug 17 kl. 10:28

Wada svarar på norska kritiken: ”Strängt ansvar en hörnsten”

Det norska skidförbundet vill ändra på dopningsreglerna. Aftenposten har varit i kontakt med den internationella antidopningsbyrån Wada, som säger att det stränga ansvaret är en hörnsten. Många i Norge var förbannade efter att idrottens skiljedomstol Cas valt att stänga av längdåkaren Therese Johaug i 18 månader.

YLE - 06 feb 13 kl. 07:22

Experter tror inte på strängare straff

EU-domare Allan Rosas' åsikt om sambandet mellan straffskala och brottslighet delas inte av alla juridiska experter. Rosas sade i går till Yle Nyheter att brottsligheten skulle minska om straffen för våldsbrott var strängare. Men Elina Pirjatanniemi, chef för institutet för mänskliga rättigheter vid Åbo akademi, säger att forskningen inte hittat några bevis för att skärpta straff har en avskräckande effekt.

SvD - 29 maj 12 kl. 14:03

Åklagare: De har fått ett strängt straff

Kidnappare döms till åtta års fängelse.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.