Nyhetskanalen > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:58

Nyhetskanalen - 17 okt 11 kl. 10:23

BP i uppgörelse om oljekatastrofenDen brittiska oljejätten BP, med styrelseordförande Carl-Henric Svanberg, har ingått ett förlikningsavtal med Anadarko, partnern vid den katastrofdrabbade oljekällan i Mexikanska golfen förra året..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
BP, Carl-Henric Svanberg, Anadarko, Mexikanska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BP i uppgörelseom , oljekatastrofen
BT - 08 nov 13 kl. 13:59

Israel: "Väldigt dålig uppgörelse"

Israel avvisar fullständigt alla uppgörelser kring Irans kärnprogram. - En väldigt dålig uppgörelse, säger premiärminister Bejamin Netanyahu inför ett internationellt toppmöte i Genève.USA:s utrikesminister John Kerry är i Genève i dag för att hjälpa till med att få till stånd ett avtal mellan Iran och de sex stora världsmakterna om det iranska kärnprogrammet.

BT - 16 okt 13 kl. 18:00

Uppgörelse presenteras snart

Ett i senaten färdigförhandlat förslag till budgetuppgörelse väntas presenteras när senaten nu återsamlas i Washington En stor mängd källor med insyn i förhandlingarna uppger också att representanthuset är redo att rösta om förslaget, före behandling i senaten. Det skulle röja en rad komplicerade procedurer ur vägen.Antas förslaget i representanthuset behövs därefter enbart en procedur i senaten, där minst 60 ledamöter säger ja, innan senaten slutligt kan anta uppgörelsen, enligt sajten Politico.

BT - 08 nov 13 kl. 16:08

Iran-uppgörelse dröjer

USA:s utrikesminister John Kerry är i Genève för att hjälpa till med att få till stånd ett avtal mellan Iran och de sex stora världsmakterna om det iranska kärnprogrammet. Men ingen uppgörelse har ännu nåtts, poängterar Kerry.Kerry grusade förhoppningarna något om en snar lösning på frågan om Irans kärnenergiprogram, när han anlände till Genève för överläggningar med sin iranske kollega Javad Zarif.

Trelleborgs Allehanda - 30 dec 12 kl. 19:38

Ännu ingen uppgörelse i USA

Ledarna i senaten har ännu ingen uppgörelse för att undvika budgetstupet, trots att tiden håller på att rinna ut. Det är osäkert om de kommer att nå en kompromiss, säger en person med insyn i förhandlingarna.
Representanthusets republikanske talman John Boehner varnar Obama för att kasta skulden på Republikanerna för ett eventuellt misslyckande.

BT - 16 okt 13 kl. 17:35

Uppgörelse närmar sig

Öppningar för en snabb amerikansk uppgörelse om höjt skuldtak läckte ut från de pressade förhandlingarna på onsdagen. Efter en tisdag med två separata förhandlingsspår i de båda kamrarna i USA:s kongress inleddes onsdagen med öppningar för en snabbare process. Representanthusets ledning uppgavs vara redo att tillåta en omröstning om en senatsförhandlad lösning, enligt insatta källor i flera medier.

Expressen - 26 nov 15 kl. 11:17

Ny asylpolitik sätter stopp för uppgörelse

Regeringens nya asylpolitik sätter stopp för en ny uppgörelse med oppositionen. Enligt uppgifter till Expressen saknar Miljöpartiets språkrör nu förhandlingsutrymme – därför pågår inga samtal om en ny uppgörelse. Källor inom Moderaterna uppger att regeringen verkar ointresserad.

BT - 18 jun 14 kl. 23:10

Tågstrejken över efter uppgörelse

Parterna i den tågkonflikt som pågått sedan i början av juni har enats om en uppgörelse. Därmed avbryts strejken som hotat skapa kaos i midsommartrafiken. Seko talar om "en historisk seger" medan arbetsgivarna menar att de tvingats ge efter för fackets press.

Nyan - 26 mar 18 kl. 07:00

Företagare föreslår frivillig uppgörelse

I fredags fick landskapsregeringen ett förslag till frivillig uppgörelse från två av de drabbade företagarna om återbetalning av pengar som varit föremål för penningtvätt. Skrivelsen har riktats till lantrådet Katrin Sjögren.
Brevet har skickats av Erik Rustner Tandläkare Ab och Matkreatören i Mariehamn Ab via DKCO Advokatbyrå.

PrivataAffärer - 01 okt 18 kl. 06:51

Musk i uppgörelse med SEC

Tesla är ”mycket nära” att nå lönsamhet. Det uppger vd och storägaren Elon Musk i ett internt meddelande till de anställda, rapporterar Bloomberg News på söndagen. ”Vi är mycket nära att nå lönsamhet och bevisa att nejsägarna har fel, /…/ Om vi alla gör vårt yttersta i morgon kommer vi att uppnå en episk seger bortom alla förväntningar”, skriver Elon Musk med hänvisning till att söndagen är den sista dagen i kvartalet och sista chansen att nå produktionsmålen för kvartalet.

PrivataAffärer - 01 okt 18 kl. 10:50

Tesla rusar i förhandeln efter uppgörelse

Läs också: Musk i uppgörelse med SEC efter tweeten Under helgen nådde Elon Musk en uppgörelse med den amerikanska finansinspektionen SEC, enligt vilken han ska böta 20 miljoner dollar privat, medan bolaget betalar ytterligare 20 miljoner dollar. I uppgörelsen ingår också att Elon Musk avgår som styrelseordförande, men att han får stanna kvar på vd-posten. Kommentaren om att bolaget är nära att

Regeringen - 15 jun 12 kl. 14:07

Sverige välkomnar uppgörelse om energieffektivisering

Energieffektivisering, Energifärdplan 2050 och förnybar energi stod i fokus på rådsmötet mellan EU:s energiministrar den 15 juni i Luxemburg. - Det är glädjande att vi nu lyckats nå en uppgörelse om ett ambitiöst energieffektiviseringsdirektiv, säger energiminister Anna-Karin Hatt. Artikel: Sverige välkomnar uppgörelse om energieffektivisering i EU EU-representationen i Bryssel, Näringsdepartementet, 15 juni 2012.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.