SvD > Nyheter

Sunday, 05 April, 09:18

SvD - 17 okt 11 kl. 11:20

Leif Silbersky: ?Han var min mentor?Silbersky minns vnnen Henning Sjholm..
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Leif, SilberskyHan var min , mentor
Expressen - 15 apr 15 kl. 18:01

Leif Silbersky: "En extremt sträng dom"

André Deveaux försvarsadvokat Leif Silbersky kallar den rekordlånga domen för "extremt sträng". Silbersky konstaterar också att Deveaux ska ha känt sig provocerad innan attacken. – Jag hade hoppats att de skulle komma med ett mer balanserat beslut, han upplevde sig väldigt provocerad, säger Leif Silbersky till Kvällsposten..

Expressen - 17 okt 13 kl. 16:58

Leif Silbersky får kritik efter Ödeshusmannen

Den 47-årige mannen förde bort och våldtog en kvinna i ett ödehus utanför Halmstad. Mannen som försvarades av stjärnadvokaten Leif Silbersky dömdes till fem års fängelse för kidnappning och våldtäkt. Nu får Silbersky kritik av Advokatsamfundet för att inte ha uppfyllt 47-åringens önskningar, rapporterar Hallandsposten..

Expressen - 19 sep 12 kl. 12:51

Leif Silbersky: Lambertz bör avgå

Justitierådet Göran Lambertz bör ta konsekvensen av sitt agerande och avgå. Det anser advokaten Leif Silbersky. ?

BT - 27 nov 14 kl. 20:03

Insändare: Inte ens Leif Silbersky skulle kunna vinna en p-tvist

Securitas, detta vaktbolag. Deras största nöje verkar vara att lappa bilar och det här måste vara en riktig kassako. Finns det någon som lyckats med att få en felaktig bot riven av dem?

Sydsvenskan - 15 apr 15 kl. 17:29

Leif Silbersky: ”Ett märkligt hårt straff”

Elva månaders avstängning – disciplinnämndens André Deveuax-dom är den hårdaste någonsin inom svensk ishockey.
– Men det har ingen betydelse för polisutredningen, säger hans advokat Leif Silbersky..

Västerbottens Folkblad - 20 maj 15 kl. 16:24

Leif Silbersky försvarar 57-åringen

Advokaten Leif Silbersky har utsetts till 57-åringens offentlige försvarare.  Mer inom kort..

Västerbottens Folkblad - 24 jun 15 kl. 16:19

Leif Silbersky: ”Fallet har tagit en helt annan vändning genom åklagarens agerande”

Leif Silbersky, den 42-årige mannens försvarsadvokat, var givetvis nöjd med beslutet att rättegången skulle tas om. Han menar att fallet nu tagit en helt annan vändning, mycket genom åklagarens eget agerande att återkalla nya bevis. – Den viktigaste uppgiften är att en av de tilltalade i stora drag ändrat sina uppgifter och säger att han […].

DalaDemokraten - 02 jul 15 kl. 14:49

Vill bli försvarad av Leif Silbersky

En 37-årig man bar tre knivar i sina kläder när polisen tog honom på Gränsgatan i Säter den 23 november 2014. Nu åtalas 37-åringen för brott mot lagen om förbud mot knivar och andra farliga föremål. 37-åringen medger att han haft de tre knivarna på sig, men förnekar att han har begått något brott.

Dalarnas tidningar - 02 jul 15 kl. 14:49

Vill bli försvarad av Leif Silbersky

En 37-årig man bar tre knivar i sina kläder när polisen tog honom på Gränsgatan i Säter den 23 november 2014. Nu åtalas 37-åringen för brott mot lagen om förbud mot knivar och andra farliga föremål. 37-åringen medger att han haft de tre knivarna på sig, men förnekar att han har begått något brott.

Dagens Media - 26 aug 15 kl. 10:35

Leif Silbersky till Brottscentralen

Aftonbladet biffar upp formatet med stjärnadvokaten Leif Silbersky..

GT - 27 nov 15 kl. 12:54

Leif Silbersky: Han är pressad och stressad

JÖNKÖPING. Nu pågår rättegången mot den man som misstänks för fyra mord, två mordbränder och bedrägerier i mångmiljonklassen. Under första förhandlingsdagen har företagaren erkänt ett av dubbelmorden, men han nekar fortfarande till det andra.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.