DI > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 02:48

DI - 17 okt 11 kl. 11:24

Räntor och valutor: Kronan starkareEuroparäntorna handlas fortsatt högre och Europabörserna stiger på optimism om att EU:s ledare vid det kommande toppmötet på söndag kommer att presentera kraftfulla åtgärder för att tackla skuldkrisen, hantera Grekland och rekapitalisera bankerna..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Europabörserna, EU, Grekland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räntoroch , valutor, Kronan, starkare
DI - 24 apr 14 kl. 11:54

Räntor & valutor: Kronan starkare

Kronan stärktes ytterligare medan svenska räntor sjönk något direkt efter Riksbankens protokoll, men kronrörelsen gröptes snabbt ur. Euron stärktes mot dollarn efter ett starkare IFO-index än väntat, men föll tillbaka något efter uttalanden från ECB-chefen..

DI - 23 jul 13 kl. 11:52

Räntor & valutor: Kronan starkare

Tyska och amerikanska räntor pekar uppåt under förmiddagens handel, medan dollarn och kronan stärks mot euron..

DI - 24 jul 13 kl. 09:17

Räntor & valutor: Kronan starkare

Marknadsrörelserna är små inför inköpschefsindex-statistik från Europa och USA. USA-räntor såväl som tyska räntor stiger något..

DI - 11 mar 14 kl. 13:58

Räntor & Valutor: Kronan starkare

Statsobligationsräntorna uppvisar begränsade förändringar på tisdagen. Kronan har stärkts något i kölvattnet av svenska KPI-siffror som inte överraskade negativt, till skillnad från i föregående rapport. KPI-inflationen låg dock kvar på -0,2 procent i årstakt..

DI - 31 maj 13 kl. 07:07

Räntor & valutor: Kronan starkare

Amerikanska marknadsräntor har sjunkit någon punkt i längre löptider samtidigt som det är ganska små rörelser för världsvalutorna på valutamarknaden. I nattens nyhetsflöde sticker särskilt en stark japansk industriproduktion ut..

DI - 25 jan 18 kl. 10:56

Räntor och valutor: Kronan starkare

Kronan är lite starkare och svenska räntor stabila efter inhemsk statistik på morgonen, medan europeiska räntor knappt rör sig inför ECB:s räntebesked i eftermiddag..

DI - 21 apr 15 kl. 10:35

Räntor och valutor: Kronan starkare

Svenska statspappersräntor vänder något upp på tisdagsförmiddagen och kronan stärks mot andra valutor, efter en försvagning under natten, efter att SCB rapporterat en lägre arbetslöshet än väntat i mars..

DI - 18 sep 14 kl. 16:30

Räntor och valutor: Kronan starkare

Starkare svensk BNP-utveckling än väntat under andra kvartalet fick kronan att stärkas på torsdagen. Svenska räntor steg i linje med övriga Europa..

DI - 04 jul 18 kl. 16:39

Räntor & valutor: Kronan stärktes ytterligare efter Skingsleys besked om räntan i höst

Svenska räntor fortsatte något uppåt medan kronan stärktes ytterligare på onsdagen med stöd av kommentarer från vice riksbankschefen Cecilia Skingsley och ett tjänste-PMI som var starkare än förväntat. Samtidigt uppvisade tyska räntor beskedliga rörelser och euron höll sig i stort oförändrad mot dollarn. .

DI - 11 jun 15 kl. 16:30

Räntor och valutor: Kronan starkare

Den svenska kronan stärktes markant mot andra valutor när SCB informerade om att inflationen vände upp över Riksbankens prognosbana i maj, vilket fick en lång rad ekonomer att sluta tro på nya lättnader från Riksbanken i juli..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Börserna som fått mest stryk i år

Coronapandemin och de åtgärder som vidtagits för att begränsa dess spridning satte abrupt stopp för börsfesten i början av 2020..

DI - 4 timmar sedan

13-årig pojke i Storbritannien död i corona

En 13-årig pojke som insjuknat i covid-19 har avlidit i London, bekräftar King's College-sjukhuset enligt flera brittiska medier..

DI - 5 timmar sedan

Statistiken talar: I december är optimismen tillbaka

Efter att världsekonomin har tvärnitat söker alla svaret på hur lång och djup lågkonjunkturen blir..

DI - 5 timmar sedan

Wall Street: Dow Jones går mot historiskt dåligt kvartal

Nedgångarna på Wall Street tilltog under den sista handelstimmen då det såg ut som att börserna skulle stänga kvartalet med historiskt….

DI - 5 timmar sedan

Netjobs korttidspermitterar majoriteten av anställda

First North-listade Netjobs korttidspermitterar majoriteten av organisationens medarbetare på grund av de osäkra marknadsförutsättningarna….

DI - 5 timmar sedan

Nordea skjuter på utdelningsbeslut

Nordea följer ECB:s rekommendation och skjuter upp utdelningsbeslutet som var tänkt att klubbas vid årsstämman i maj, enligt ett….

DI - 5 timmar sedan

Essity slopar höjda styrelsearvoden

Hygien- och hälsobolaget Essity slopar förslaget om att höja styrelsearvodet, som förblir oförändrat..

DI - 5 timmar sedan

Nyfosas vd om spruckna affären: ”Hade blivit för dyrt”

Nyfosas planerade köp av fastigheter för 8 miljarder kronor från SBB sprack på tisdagskvällen.   ”Det som hänt är att obligationsmarknaden….

DI - 5 timmar sedan

Inflationshot skrämmer inte fastighetsinvesterare

Catellas kvartalsvisa kreditbarometer för fastighetsbranschen dyker ned till en rekordlåg nivå..

DI - 8 timmar sedan

Knowit drar tillbaka utdelningsförslag

Styrelsen i Knowit, har mot bakgrund av utvecklingen av covid-19 utbrottet, beslutat att dra tillbaka det tidigare kommunicerade….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.