Realtid > Ekonomi

Thursday, 09 April, 10:00

Realtid - 17 okt 11 kl. 11:04

Lettiskt problem i Onarheims portfölj"Har varit en tuff resa"..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Onarheims

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lettisktproblem i , Onarheims, portfölj
PrivataAffärer - 09 jan 20 kl. 10:24

En guide för hur du ser över din portfölj

Om du vill läsa mer om hur aktuella förhållanden påverkar aktiemarknaden och dina investeringar, ladda ner Fisher Investments Nordens senaste aktiemarknadsutsikt och få regelbundna uppdateringar. Vill du läsa fler texter av Fisher Investments Norden eller veta mer om bolaget, klicka här. 1.

Helsingborgs Dagblad - 24 jun 13 kl. 12:19

Lettiskt för Elfsborg i CL-kvalet

Elfsborg ställs mot lettiskt motstånd i fotbollens Champions League-kval. Det svenska mästarlaget, som går in i den andra kvalomgången och inleder på hemmaplan, möter Daugava Daugavpils i ett dubbelmöte den 16/17 och 23/24 juli. Bara tio platser står på spel i kvalet, eftersom 22 lag, med regerande mästarna i Bayern München i spetsen, redan är klara för gruppspelet..

SR - 24 jun 13 kl. 12:26

Lettiskt för Elfsborg i CL-kval

Elfsborg ställs mot lettiskt motstånd i fotbollens Champions League-kval..

Eurosport - 24 jun 13 kl. 13:05

Fotboll - Champions League - Lettiskt för Elfsborg i CL-kvalet

Elfsborg ställs mot lettiskt motstånd i fotbollens Champions League-kval. Det svenska mästarlaget, som går in i den andra kvalomgången och inleder på hemmaplan, möter Daugava Daugavpils i ett dubbelmöte den 16/17 och 23/24 juli..

Expressen - 03 aug 13 kl. 00:19

Gayprotester drabbar lettiskt vodkamärke

Rysslands hårda anti-gaylagar har fått omvärlden att rasa. I USA har många gayställen slutat att sälja den klassiska vodkan Stolichnaya i protest. Men det finns bara ett problem: Stolichnaya är inte ryskt utan lettiskt.

NSD - 05 nov 13 kl. 19:26

Kasparov vill ha lettiskt pass

Den ryske tidigare schackvärldsmästaren och framstående Kremlkritikern Garri Kasparov har utöver sitt ryska medborgarskap ansökt om lettiskt pass, meddelade hans representanter i Lettland på tisdagen..

Kristianstadsbladet - 05 nov 13 kl. 19:26

Kasparov vill ha lettiskt pass


Den ryske tidigare schackvärldsmästaren och framstående Kremlkritikern Garri Kasparov har utöver sitt ryska medborgarskap ansökt om lettiskt pass, meddelade hans representanter i Lettland på tisdagen.Lettland tillåter sedan i år dubbla pass. Ryssland var inte med på listan över tillåtna länder men parlamentet kan göra undantag för "särskilt framstående" individer.

UNT - 05 nov 13 kl. 19:26

Kasparov vill ha lettiskt pass

Den ryske tidigare schackvärldsmästaren och framstående Kremlkritikern Garri Kasparov ska - utöver sitt ryska medborgarskap - ha ansökt om lettiskt pass, enligt hans representanter. Politiska skäl ska ligga bakom önskan.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 05 nov 13 kl. 19:31

Kasparov vill ha lettiskt pass

Den ryske tidigare schackvärldsmästaren och framstående Kremlkritikern Garri Kasparov har utöver sitt ryska medborgarskap ansökt om lettiskt pass, meddelade hans representanter i Lettland på tisdagen. Lettland tillåter sedan i år dubbla pass. Ryssland var inte med på listan över tillåtna länder men parlamentet kan göra undantag för "särskilt framstående" individer..

SvD - 05 nov 13 kl. 19:26

Kasparov vill ha lettiskt pass

Den ryske tidigare schackvärldsmästaren och framstående Kremlkritikern Garri Kasparov ska - utöver sitt ryska medborgarskap - ha ansökt om lettiskt pass, enligt hans representanter..

BT - 05 nov 13 kl. 19:27

Kasparov vill ha lettiskt pass

Den ryske tidigare schackvärldsmästaren och framstående Kremlkritikern Garri Kasparov har utöver sitt ryska medborgarskap ansökt om lettiskt pass, meddelade hans representanter i Lettland på tisdagen. Lettland tillåter sedan i år dubbla pass. Ryssland var inte med på listan över tillåtna länder men parlamentet kan göra undantag för "särskilt framstående" individer.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Stigande kurser på Stockholmbörsen

Veckans sista handelsdag på börsen i Stockholm inleds med stigande kurser..

Realtid - 1 timme sedan

Microsoft-vd lämnar Kindreds styrelse

Microsofts Sverige-vd Hélène Barnekow kommer att lämna Kindreds styrelse..

Realtid - 1 timme sedan

Stordalen har sålt allt i Nent och Stillfront

Strawberry Capital, som kontrolleras av hotellägaren Petter Stordalen, har sålt samtliga sina aktier i tv- och streamingbolaget Nent, gamingbolaget Stillfront och fritidsproduktbolaget Dometic. Det framgår av ägardatatjänsten Holdings senaste uppdatering. .

Realtid - 1 timme sedan

Quickbit ingår strategiskt avtal med Bambora

Avtalet innebär att fintechbolaget Quickbits lösning för kunder att köpa kryptovaluta integreras på Bamboras betalplattform PaymentIQ, som stödjer ett stort antal betalmetoder för kreditkort, digitala plånböcker och direktbetalningar..

Realtid - 1 timme sedan

Skanska renoverar Benjamin Franklin Bridge för 1,9 miljarder kronor

Skanska har tecknat avtal med Delaware River Port Authority om att renovera Benjamin Franklin Bridge. Kontraktet är värt cirka USD 195 M, cirka 1,9 miljarder kronor,.

Realtid - 1 timme sedan

Stena Line planerar att stänga Trelleborg-Sassnitz 

Färjerederiet Stena Line planerar att stänga linjen mellan Trelleborg och Sassnitz permanent..

Realtid - 1 timme sedan

Baker McKenzie biträder Embracer Group

Baker McKenzie biträder Embracer Group vid riktad nyemission om drygt 1,6 miljarder kronor.

Realtid - 1 timme sedan

Guldrusch sätter fart på Endomines

Guldgruvolaget Endomines genomför riktad nyemission av aktier om ca 1,3 miljoner euro för att påskynda uppstarten vid Friday-gruvan .

Realtid - 1 timme sedan

Wall Street fortsätter uppåt

Breda uppgångar på Wall Street, EU förlänger inreseförbud till den 15 maj och Bernie Sanders hoppar av valkampanjen. Det här är morgonens nyheter i korthet..

Realtid - 1 timme sedan

Heli Partanen ny vd för Telia i Finland

Heli Partanen har utsetts till vd för Telia i Finland och tillträder sin position den 15 april 2020..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.