Expressen > Sport

Friday, 03 April, 20:09

Expressen - 17 okt 11 kl. 11:19

Elgh: "En nollvision är omöjlig att uppnå"Dan Whildons död skakar motorsporten. Från förarhåll riktas kritik mot dödsbanan i Las Vegas, där de höga farterna ökar riskerna. SportExpressen.se:s expert Eje Elgh tror inte att det var den sista olyckan med dödlig utgång inom sporten. - Det är bara att konstatera - en nollvision är i praktiken omöjlig att uppgå.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Whildons, Las Vegas, Eje Elgh

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ElghEn , nollvisionär , omöjligatt , uppnå
Hela Gotland - 18 aug 12 kl. 04:00

Så ska noll- visionen uppnås

Sedan 2008 finns en nollvision mot självmord på Gotland. Men det är först nu som satsningar börjar göras för att uppnå den..

Newsmill - 06 apr 13 kl. 19:42

Infektioner underskattad orsak till depressioner hos barn

http://www.newsmill.se/trackback/50052Barnombudsmannen Fredrik Malmberg uppmärksammar den 6 april barns självmord och att de ökat på ett oroväckande sätt.

Skånskan - 18 jul 16 kl. 06:00

Hoppet gav honom livet tillbaka

För fem år sen försökte Samuel Lundholm begå självmord genom att kasta sig ut från sjunde våningen från sin lägenhet. I dag är han engagerad i Suicide Zero och försöker hjälpa andra genom att föreläsa i ämnet för dem som möter människor med självmordstankar.– Det är viktigt att sprida kunskap om vad som driver människor att begå självmord och minska fördomarna och skammen kring människor som är psykiskt sjuka och försöker ta sitt liv, säger Samuel Lundholm.

Skånskan - 25 aug 16 kl. 14:04

”Skåne ska bli Sveriges ledande cykelregion”

Varje dag görs 435 000 cykelresor i Skåne. Det är lika många som alla resor med tåg och buss tillsammans och motsvarar 16 procent av samtliga resor i regionen. Den skånska cykelkulturen är stark.

YA - 09 jul 14 kl. 11:30

Kommunen sänker hastigheten i byarna

Det blir nya hastighetsgränser i Slimminge, Rydsgård, Skivarp och Abbekås tätorter. Föreslaget är ute på remiss och kan efter beslut i myndighetsnämnden för miljö och byggnad träda i kraft någon gång under hösten.
– Det är en del i myndigheternas försök att uppnå en nollvision i trafiken.

Skånskan - 07 mar 17 kl. 10:41

Målet är att inga barn ska vräkas

SJÖBO Arbetet med att förhindra vräkningar av Sjöbobor har varit framgångsrikt.
Målsättningen att inga barnfamiljer ska vräkas har uppnåtts efter förebyggande insatser av individ- och familjeomsorgen. ERWP.

Skånskan - 11 jan 19 kl. 15:00

Oroväckande ökning av antalet trafikdödade

2018 blev ett dystert år då strävan efter en nollvision för antalet trafikdödade vändes i sin motsats. Istället ökade de omkomna till cirka 300 personer.
Vägarna har gjorts säkrare t.

Skånskan - 11 feb 19 kl. 15:00

Vill att fler elever går ut skolan med fullgoda betyg

SVALÖV Barn med svaga kunskapsvärden måste upptäckas tidigare.
Därför måste åtgårder sättas in i tid och dessutom måste Svalöv ha en nollvision där alla elever i årskurs 9 är behöriga när man ska söka till gymnasiet.Socialdemokraterna Emelie Lundgren och Bedrija Halilovic vill göra det lättare för kommunens elever på högstadiet.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

MFF-bossen: ”Rör sig om många miljoner vi förlorar”

Malmö FF är Sveriges rikaste idrottsförening.Dock slår coronakrisen omfattande även mot MFF:s ekonomi.– Det är utan tvekan så att det rör sig om ett antal miljoner, säger klubbens vd Niclas Carlnén..

Expressen - 15 minuter sedan

Wiberg stoppad av polis i Monaco

När hon går ut måste lappen där det kryssats i varför hon vistas utomhus vara med. Men under en promenad i helgen stoppades Pernilla Wiberg ändå av polis. – Han sa till oss att vi inte fick stanna och prata, säger den forna alpina stjärnan som berättar om karantänen hemma i Monaco.

Expressen - 1 timme sedan

”Aldrig velat avsluta inför tomma läktare”

Uppvaktad av flera SSL-konkurrenter.Men Moa Gustafsson, 20, valde i dag att skriva på ett nytt kontrakt med Kais Mora.– Jag tror vi kan ta guld nästa säsong, annars hade jag inte spelat vidare, säger landslagsstjärnan..

Expressen - 1 timme sedan

Finsk landslagsback är klar för Linköping

Ansluter från finska ligan: ”Kommer att passa in bra”.

Expressen - 2 timmar sedan

”Blev orättvist behandlade sportsligt och ekonomiskt”

I år skulle de ta sig tillbaka till finrummet i SHL.Nu står Modo med en avslagen överklagan till Riksidrottsnämnden – samtidigt som spelare efter spelare lämnar klubben.– Jag lider oerhört med hela organisationen och jag tycker att de blev orättvist behandlade, både sportsligt och ekonomiskt, säger Markus Näslund..

Expressen - 2 timmar sedan

Modo plundras - det kan rädda framtiden

SANNY LINDSTRÖM: De har varit med och utformat systemet själva.

Expressen - 2 timmar sedan

Adrian Kolgjini får fin dag på hemmabanan

Spelstopp: Lördag, 16.20.Spelexpert: Fredrik Edholm.

Expressen - 2 timmar sedan

Din tävling ställs in - alla tävlingar stoppas

Besked i dag: Inga tävlingar på tre månader.

Expressen - 2 timmar sedan

Jonas Noreens unika analys av V75-loppen

√ Stor genomgång av varje V75-avdelning med spetsstrid, så körs loppet, de sitter i spets efter 300 meter. √ En värdering av vad de runt hästarna – skötare, tränare och kuskar – säger. √ Utrustningsanalysen – det förändrar tränarna, och så påverkar det hästarna√ Spelanalysen – varför är hästarna över- respektive understreckade√ Rankning av alla lopp √ Omvärldskollen – det säger de andra experterna om omgången√ Det ska du tänka på under omgången – väder, statistik, banan och omgångens svårighetsgrad√ Bästa spikarna, troliga skrälloppen, ”kommunvinnarna”, omgångens mest streckvärda, omgångens mest överstreckade..

Expressen - 2 timmar sedan

BP ber föräldrarna att hålla sig borta

IF Brommapojkarna är en av Europas största fotbollsföreningar med tusentals aktiva spelare.Nu uppmanar föreningen alla föräldrar att hålla sig borta från träningar och matcher.– Det har fungerat väldigt bra, säger klubbdirektören Manuel Lindberg..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.