Affärsvärlden > Ekonomi

Thursday, 02 April, 21:32

Affärsvärlden - 17 okt 11 kl. 11:07

Bossig chef ger ineffektiv arbetsplatsDelaktighet, pverkan och sjlvstndighet r viktiga ingredienser fr att f till ett gott medarbetarskap p arbetsplatsen. Inte styrning frn chefen..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bossig, chefger , ineffektiv, arbetsplats
DrivaEget - 16 mar 17 kl. 07:05

“Hoppas min bossiga chef läser den här artikeln!”

 Ditt liv  I varje nummer av Driva Eget hjälper ­psykologen och psykoterapeuten ­Madeleine Gauffin en läsare med före­tagarlivets mänskliga sidor – känslorna, relationerna och mående. Den här gången är det Marie som vill ha hjälp att hantera en alldeles för bossig chef Läs vidare, kommentera eller dela.

YLE - 25 apr 16 kl. 12:54

Hur länge kan en dålig chef få fortsätta?

Dåligt arbetsklimat och en personal som lider på grund av utdraget dåligt ledarskap bekymrar den tipsare som kontaktar oss med egna erfarenheter. Hen har arbetat inom tredje sektorn, där samma chef styrt i mer än tio år. Under samma tid har flera från personalen mått dåligt och sökt sig bort.

Dagensanalys.se - 04 sep 18 kl. 09:03

Box Works, dit företag kommer för att skapa framtidens arbetsplats

Under förra veckan gick Box Works av stapeln i San Francisco, dit över 7000 personer från hundratals olika företag sökt sig för att ta del av utbildning, nyheter och skapa nya relationer till leverantörer och kunder. Eventet startade med att Box VD och grundare Aaron Levie hälsade alla välkomna och tillsammans med företagets produktchef Jeetu Patel berättade om alla nyheter som Box jobbat med den senaste tiden. Nyheterna innebar dels en hel del spännande nya samarbeten, men även resultaten av företagets arbete med att implementera med AI-funktionalitet i sina system.

Nyheter 24 - 11 mar 14 kl. 14:39

Kampanjen som vill förbjuda ordet "bossig" om kvinnorKampanj mot vikthån

USA. "När en ung pojke tar kontrollen så kallas han för 'ledare'. Men när en ung flicka gör samma sak så riskerar hon att stämplas som 'bossig'" – så inleds Ban Bossy-kampanjen som syftar till att amerikaner ska sluta använda ordet "bossy" när de beskriver flickors beteende eller sätt att vara på.

Sydsvenskan - 30 nov 19 kl. 05:30

Så får Nilsson rätt skidor: ”Bossig”

Stina Nilsson vet vad hon vill inför tio kilometer klassiskt i Ruka – både med skidorna och med världscuploppet. – Jag är extremt röd i personligheten. Röd som i bossig, säger hon.

Helsingborgs Dagblad - 30 nov 19 kl. 05:30

Så får Nilsson rätt skidor: ”Bossig”

Stina Nilsson vet vad hon vill inför tio kilometer klassiskt i Ruka – både med skidorna och med världscuploppet. – Jag är extremt röd i personligheten. Röd som i bossig, säger hon.

Entreprenör24 - 06 jan 14 kl. 16:44

Så överlever du en kass chef

Få saker kan förstöra ditt jobb lika mycket som en dålig chef. Om du någonsin råkar ut för en, så har vi strategin för hur du hanterar det.  Vi ger dig fem steg som du ska gå igenom om du har en kass chef.

Nerikes Allehanda - 08 mar 17 kl. 15:53

Chef förskingrade nära 700 000 kronor från sin arbetsplats

En tidigare chef har åtalats misstänkt för att ha förskingrat 680 000 kronor från sin arbetsplats i Örebro..

Dagens PS - 05 jun 19 kl. 10:56

Krönika: Chef och ledarskap inte samma sak

Vad är ledarskap, egentligen? Den frågan finns det anledning att utforska, speciellt som många talar om ledarskap och chefskap eller management i samma andetag. Både praktiker och forskare.

BT - 03 nov 14 kl. 13:32

Chef som gärna tar sig ton

När Bo Drysén inte leder verksamheten i stadsdel Norr i Borås står han gärna på scenen, som nu i uppsättningen av Vita hästen. Han är läraren som blev verksamhetschef och sedan stadsdelschef och som har trivts på alla sina jobb. Fyra och elva är Bos tal.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Börsplus podd - Konjunktursmitta

Det är fortsatt stökigt på börsen till följd av Coronaviruset. Peter Benson och Björn Rydell diskuterar vikten av ett makroperspektiv i tider av oro på börsen, samt går igenom ett antal intressanta aktier..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Autoliv drar tillbaka prognos och ställer in utdelningen

Autoliv drar tillbaka sin prognos för 2020 och ställer in utdelning till dess att effekterna av covid-19 bättre kan utvärderas. Det framgår av ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

De drar in sina utdelningar

Autoliv, SJR, Swedol och Boule Diagnostics är bara några av de som på torsdagen har meddelat om att de drar in eller ser över sina utdelningar..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

USA-terminerna pekar uppåt

Terminerna för USA-börserna pekade på torsdagen något upp inför öppningen..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Han blir ny chefsekonom på Swedbank

Mattias Persson blir ny chefsekonom på Swedbank och global chef för makroanalys. Det skriver Swedbank i ett pressmeddelande..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Oljesektorn vinnare på börsen

Efter en pendlande handel under förmiddagen kring nollstrecket noterade Stockholmsbörsen en smärre uppgång vid lunchtid på torsdagen..

Affärsvärlden - 14 timmar sedan

Innovatören

Batteriföretaget Northvolt har växlat upp från startup till tungt industribolag. Att bidra till bilbranschens gröna omställning ställer höga krav på innovation – inte minst för chefsjuristen Sofia Graflund Tronsson..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Hassler: Inte som 90-talskrisen - då kan ekonomin stärkas igen

I den bästa av världar skulle ekonomin skulle se ungefär likadan ut när krisen är över. Det är viktigt att poängtera att den här krisen inte är som exempelvis 90-talskrisen, gamla jobb och företag duger fortfarande. Det sade John Hassler, professor i nationalekonomi, vid ett webbinarium anordnat av SNS på torsdagen..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

Analytiker: FI-åtgärder stöttar ekonomin - inte bostadsmarknaden

Finansinspektionens besked att banker får medge undantag från amorteringskravet till åtminstone mitten av 2021 innebär ett likviditetsstöd för amorterande hushåll. Detta stimulerar ekonomin, och innebär en välbehövlig lättnad för hushåll med stora lån, men det ger inget större stöd åt bostadsmarknaden. Det säger Tor Borg, analytiker på Boverket...

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Rekordstort krispaket till kommunsektorn

Sveriges kommuner och regioner kommer att få ytterligare 15 miljarder kronor i vårändringsbudgeten på grund av ökade kostnader i samband med coronapandemin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.