Expressen > Nyheter

Monday, 30 March, 08:09

Expressen - 17 okt 11 kl. 11:09

Pizzeria i lågor i Karlskronas skärgårdEn pizzeria på Hasslö i Karlskronas skärgård står i lågor. Pols och räddningstjänst är på plats. - Det rör sig om en fullt utvecklad brand, säger Marie Persson, informatör vid Blekingepolisen .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Karlskronas, Hasslö, Marie Persson, Blekingepolisen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pizzeriai , lågori , Karlskronas, skärgård
Expressen - 17 okt 11 kl. 12:05

Pizzeria i lågor på Hasslö

En pizzeria på Hasslö i Karlskronas skärgård står i lågor. Polis och räddningstjänst är på plats. - Det rör sig om en fullt utvecklad brand, säger Marie Persson, informatör vid Blekingepolisen .

Expressen - 17 okt 11 kl. 14:24

Pizzeria på Hasslö totalförstörd i brand

En pizzeria på Hasslö i Karlskronas skärgård brann ner till grunden på måndag förmiddag. Branden är under kontroll men släckningsarbete pågår fortfarande. - Det är fortfarande mycket rök på platsen, säger Billy Åkerström, brandmästare på Östra Blekinges räddningstjänst.

BT - 24 nov 14 kl. 11:33

Pizzeria Napoli totalförstörd i brand

Pizzeria Napoli i Skene totalförstördes i en brand natten till måndagen. Orsaken kan ha varit ett elfel bakom en pizzaugn. Omkring klockan halv två på natten till måndagen gick larmet om brand på Pizzeria Napoli i Skene.

BT - 24 nov 14 kl. 06:39

Pizzeria i Skene totalförstörd i brand

Omkring halv två i natt gick larmet om brand på Pizzeria Napoli i Skene. När räddningstjänsten kom till platsen stod det lågor ut genom restaurangens fönster. Släckningsarbetet tog ett par timmar och skadorna på pizzerian beskrivs som mycket omfattande.

GöteborgsPosten - 24 nov 14 kl. 07:31

Pizzeria gick upp i lågor

En häftig brand förstörde en pizzeria i Skene under natten till måndagen..

DalaDemokraten - 22 aug 17 kl. 16:31

Pizzeria i lågor – byggnad övertänd

Räddningstjänsten larmades på tisdagseftermiddagen till en brand i en pizzeria i Skogsbo i Avesta. Det handlar om en fullt utvecklad brand i byggnaden..

Dalarnas tidningar - 22 aug 17 kl. 16:31

Pizzeria i lågor – byggnad övertänd

Räddningstjänsten larmades på tisdagseftermiddagen till en brand i en pizzeria i Skogsbo i Avesta. Det handlar om en fullt utvecklad brand i byggnaden..

Expressen - 06 sep 17 kl. 06:42

Pizzeria eldhärjad – misstänkt mordbrand

Det började brinna i en pizzeria i Mariestad natten mot onsdagen. – Det slog lågor ut genom fönstret när vi kom till platsen, säger Peter Knutsson, inre befäl vid räddningstjänsten Östra Skaraborg..

DalaDemokraten - 02 dec 17 kl. 12:42

Pizzeria brinner i centrala Säter – flera styrkor larmade

Det har kommit ett larm om en brand i pizzeria Athena i Säter. Räddningstjänst från Borlänge, Gustafs, och Säter är larmade till platsen. – Det ska vara rök på vinden och man har sett lågor ur en s....

Dalarnas tidningar - 02 dec 17 kl. 12:42

Pizzeria brinner i centrala Säter – flera styrkor larmade

Det har kommit ett larm om en brand i pizzeria Athena i Säter. Räddningstjänst från Borlänge, Gustafs, och Säter är larmade till platsen. – Det ska vara rök på vinden och man har sett lågor ur en s....

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

CORONA I KORTHET: Sjuksköterskans vittnesmål från intensiven • Börsras i Asien • Folkhälsomyndigheten: Experiment att låsa in befolkningen

Sjuksköterskan på intensivvårdsavdelningen på Karolinska universitetssjukhuset berättar om läget.■■■Trots Kinas signal – Börserna rasar i Asien ■■■ Carlsons svar på den internationella kritiken: ”Sådana regler undergräver förtroendet för myndigheterna”■■■Expressen ger dig morgonens coronanyheter i korthet..

Expressen - 15 minuter sedan

Väktare upptäckte hål i bankens väggar

En bank i Askim utsattes på fredagskvällen för ett inbrott.Det var en väktare som upptäckte stegar utplacerad längs fasaden, och hål i lokalens innerväggar.– Vi kan inte konstatera om något är stulet ännu, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg..

Expressen - 30 minuter sedan

Fackets vädjan – om krisen skulle förvärras

I frontlinjen i kampen mot covid-19 och smittan i Skåne står oftast medlemmar i fackförbundet Kommunal.  Om kanske tio dagar kan covid-19 slå till med full kraft i Skåne.– Följ Folkhälsomyndighetens rekommendationer så våra medlemmar kan klara av att sköta sitt arbeta inom vården och omsorgen, vädjar Tina Christensen, ordförande för Kommunal i Skåne..

Expressen - 1 timme sedan

När coronakrisen ska summeras har vi också lärt oss bra saker

32 000 döda i en grym pandemi, en global katastrof, ett världskrig utan stridande parter, endast människor som söker skydd och solidaritet och hopp om bättre tider.När vi har kommit ut på andra sidan corona borde vi ta fasta på de få positiva effekterna, de enstaka förändringar som kan tolkas som godartade..

Expressen - 1 timme sedan

JUST NU: Explosion vid pizzeria i Lund

Under natten till måndag larmade flera lundabor om en hög smäll i närheten av Mårtenstorget. Det hade skett en detonation vid en restaurang – lokalen fylldes med glassplitter och rök. – Någon har kastat en kraftigare fyrverkeripjäs mot en pizzeria, säger Mikael Lindh, vakthavande befäl vid polisen, till Sydsvenskan.

Expressen - 1 timme sedan

Carlsons försvar: ”Sådana regler undergräver förtroendet”

Internationell kritik har riktats mot Sveriges hantering av coronaviruset. BBC kallade det för ”det svenska experimentet”.Nu slår generaldirektören för Folkhälsomyndigheten tillbaka mot de andra ländernas hårdare taktik:– Det är ett väldigt knepigt experiment att låsa in en befolkning, säger Johan Carlson i SVT:s Agenda..

Expressen - 1 timme sedan

IVA-sjuksköterskan Annas vittnesmål inifrån vårdsalarna

Trycket på de svenska sjukhusen ökar hela tiden på grund av coronaviruset och behovet av intensivvårdplatser är stort. För personalen innebär utbrottet stora påfrestningar.TT har talat med en sjuksköterska som vårdar de sjukaste patienterna..

Expressen - 3 timmar sedan

Anna-Karin: ”Vi vill inte jobba utan rätt utrustning”

Vårdpersonal gör uppror mot de nya, sänkta kraven på skyddsutrustning.På ett dygn har Facebookgruppen #vägrasänkahygienkraven samlat tiotusentals medlemmar.– Vi vill visa att svensk vårdpersonal är orolig, säger Anna-Karin Andersson, en av initiativtagarna..

Expressen - 3 timmar sedan

Fyra experter: Det händer på bostadsmarknaden nu

Coronakrisen slår även mot bostadsmarknaden. Den påverkas av karantän, läget på arbetsmarknaden – och räntenivå. Samtidigt tycks allt fler vilja sälja – utbudet av bostäder på marknaden har ökat rejält i spåren av covid-19, enligt Hemnet.

Expressen - 7 timmar sedan

Legendariska sångaren John Prine i kritiskt tillstånd

Den legendariska sångaren och låtskrivaren John Prine är livshotande sjuk i Coronaviruset.Det meddelar artistens familj på Twitter och Facebook..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.