BT > Inrikes

Wednesday, 01 April, 13:20

BT - 17 okt 11 kl. 11:08

Eskil Erlandsson (C) tvingas flytta
Landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) lmnade riksdagen fr fem r sedan - men bor kvar i en riksdagslgenhet i Gamla stan. Samtidigt fr Gran Lindell (C), nringsministern och partiledaren Annie Lfs ersttare, lna en tillfllig bostad av Moderaterna, skriver Metro.
En annan nybliven C-ersttare bor i ett rum p nio kvadrat.
Nu str det klart att Eskil Erlandsson kommer att flytta. Han har under frmiddagen haft ett samtal med partiets gruppledare i riksdagen.
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eskil, ErlandssonC , tvingas, flytta
Sydsvenskan - 17 okt 11 kl. 12:53

Erlandsson tvingas flytta

Landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) lämnade riksdagen för fem år sedan - men bor kvar i en riksdagslägenhet, trots att andra riksdagsledamöter får söka akutlösningar. Men nu ska Erlandsson flytta ut.
Landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) lämnade riksdagen för fem år sedan ?

Newsmill - 22 feb 11 kl. 11:23

Stoppa övergreppen på smågrisar, Eskil Erlandsson!

I Sverige är det idag faktiskt fullt lagligt att utsätta smågrisar för brutala övergrepp. Nyfödda hangrisar tvingas genomlida en mycket smärtsam kastrering helt utan bedövning. Djurens Rätt uppmanar landsbygsminister Eskil Erlandsson att se till att det här djurplågeriet stoppas..

Alliansfritt Sverige - 21 maj 14 kl. 19:06

Eskil Erlandsson (C) kampanjar mot en skolanedläggning hans parti är för

Politikerna i Älmhult har bestämt sig för att lägga ner Pjätterydskolan. Det är något de styrande i kommunen, Centerpartiet och Moderaterna är överens om. Men det stoppade inte landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) att underteckna en debattartikel tillsammans med en lokal centerpartistisk politiker med budskapet att skolan borde få vara kvar.

Dagens PS - 11 dec 19 kl. 12:37

Eskil Erlandsson frias från sexuellt ofredande

Tre kvinnor anklagade centerpartisten Eskil Erlandsson för sexuellt ofredande. Nu frikänner tingsrätten den förre landsbygdsministern. Kvinnorna som står bakom anklagelserna mot Eskil Erlandsson är moderaterna Cecilie Tenfjord Toftby och Cecilia Magnusson samt centerpartisten Camilla Andersson Sparring, enligt Expressen.

Politikerbloggen - 18 jan 11 kl. 16:56

MATLANDET Eskil Erlandsson vill ha mat i världsklass

DET NYA MATLANDET. Landsbygdsminister Eskil Erlandsson (C) deltar i Jordbruksverkets konferens för livsmedelsindustrin. - Min vision om att Sverige ska bli det nya matlandet i Europa är ett helhetsgrepp om jobben som skapas kring maten, säger Erlandsson.

Skånskan - 05 aug 19 kl. 15:23

Eskil Erlandsson åtalas för sexofredande

Inrikes Tidigare landsbygdsministern Eskil Erlandsson åtalas för tre fall av sexuella ofredanden.
Ofredandena ska ha ägt rum 2016, 2017 och 2018.Centertoppen ska ha anklagats för ytterligare ett fjärde sexofredande, men fallet lades ner eftersom målsägande inte kunde identifieras, skriver Expressen.

Magazin24 - 28 mar 13 kl. 18:34

Öppet brev till landsbygdsminister Eskil Erlandsson

Inez Abrahamzon, ordförande Hela Sverige ska leva och Hela Norden ska leva, har skrivit ett öppet brev till landsbygdsminister Eskil Erlandsson. Eskil, härom dagen läste jag att du lovade värna bondens rätt i kommande landsbygdsprogram. Det är bra, men det räcker inte!

Regeringen - 05 maj 11 kl. 10:02

Matlandethuvudstaden tar emot Eskil Erlandsson

Fredag den 6 maj reser landsbygdsminister Eskil Erlandsson till årets Matlandethuvudstad Östersund. Matlandets fokusområden kommer att styra dagen som kantas av allt ifrån skolmatslunch till mathantverk och gårdsbesök. På bilden Jämtlands matlandetambassadör Fia Gulliksson och landsbygdsminister Eskil Erlandsson i samband med att Östersund utsågs till Matlandethuvudstad 2010.

Alliansfritt Sverige - 12 nov 13 kl. 13:38

Eskil Erlandsson drar på sig astronomisk krognota – 10 000 förlorar jobbet

Matlandet Sverige. Förmodligen den mest absurda kampanj någon svensk regering sjösatt sedan Dr Alban skickades till Sydafrika för att sjunga om mopeder.
Upplägget var enkelt.

DN - 08 mar 19 kl. 12:24

M-ledamöter: Eskil Erlandsson la sin hand på våra lår

Tidigare C-ministern Eskil Erlandsson lämnar sin post som riksdagsledamot efter anklagelser om att han ska ha tafsat på fyra moderata riksdagskvinnor. Nu berättar M-ledamöterna Cecilie Tenfjord Toftby och Cecilia Magnusson om trakasserierna. – Jag varnade andra kvinnliga riksdagskollegor för Eskil Erlandsson, säger Magnusson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.