SVT > Videos

Saturday, 04 April, 10:07

SVT - 17 okt 11 kl. 10:59

Polis inledde fredagsbön i moskénSödertörnspolisen tar till nya grepp för att nå flera. På fredagen inleddes bönen i moskén i Fittja av en polis..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Fittja

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisinledde , fredagsböni , moskén
Kristianstadsbladet - 17 apr 14 kl. 07:01

Ökad spänning kring al-Aqsa-moskén


Jordanien har vänt sig till FN:s säkerhetsråd med anledning av "Israels eskalering" av spänningen kring al-Aqsa-moskén i Jerusalem genom att området öppnats för judiska besökare.Informationsminister Mohammad Momani säger till den statliga nyhetsbyrån Petra att säkerhetsrådet och det internationella samfundet på juridiska, humanitära och etiska grunder måste stoppa den israeliska eskaleringen och radikala judars överträdelser vid al-Aqsa. - Sådana handlingar liksom Israels vidhållande av stöd till radikala grupper som provocerar muslimer runtom i världen, ökar instabiliteten i regionen och strider mot folkrätten, säger han.

BT - 17 apr 14 kl. 07:01

Ökad spänning kring al-Aqsa-moskén

Jordanien har vänt sig till FN:s säkerhetsråd med anledning av "Israels eskalering" av spänningen kring al-Aqsa-moskén i Jerusalem genom att området öppnats för judiska besökare. Informationsminister Mohammad Momani säger till den statliga nyhetsbyrån Petra att säkerhetsrådet och det internationella samfundet på juridiska, humanitära och etiska grunder måste stoppa den israeliska eskaleringen och radikala judars överträdelser vid al-Aqsa.- Sådana handlingar liksom Israels vidhållande av stöd till radikala grupper som provocerar muslimer runtom i världen, ökar instabiliteten i regionen och strider mot folkrätten, säger han.

Helsingborgs Dagblad - 25 aug 17 kl. 11:56

Attack mot moské i Kabul

En självmordsbombare har sprängt sig själv vid en shiamuslimsk moské i Afghanistans huvudstad Kabul, enligt polisen. Hur många som skadats är oklart. Enligt nyhetsbyrån AP har en säkerhetsvakt och en imam dödats.

BT - 28 nov 14 kl. 20:34

Minst 120 döda i bombdåd mot moské

Två självmordsbombare understödda av beväpnade män har attackerat en moské i Kano, den största staden i norra Nigeria. Minst 120 människor dödades och 270 skadades - och extremistgruppen Boko Haram kan ligga bakom.Två bomber detonerade precis när fredagsbönen inletts.

Sydsvenskan - 26 jun 15 kl. 14:52

Blodigt attentat mot moské i Kuwait

En självmordbombare attackerade en shiamuslimsk moské i Kuwait city under fredagsbönen. Enligt sjukhuskällor har minst 13 personer dödats och 25 skadats. Stadens borgmästare säger att minst tio personer dog i attacken.

Skånskan - 11 maj 16 kl. 15:33

Inviger med fullsatt fredagsbön

Malmö På fredag lär det bli fullsatt när kalifen Mirza Masroor Ahmad, världsledare för tiomiljontals ahmadiyyaanhängare, inviger och leder första bönen i Mahmoodmoskén i Malmö.Festligheterna har redan pågått i flera dagar. Ahmadiyyamedlemmar från flera länder, och rörelsens eget tv-bolag från Storbritannien är på plats.

UNT - 20 sep 13 kl. 12:59

Sexton döda i attentat mot moské

Sexton personer har dödats när två bomber exploderade vid en shiamuslimsk moské i staden Samarra norr om Bagdad i Irak, enligt polis och läkare. Offren var troende som kommit till moskén för fredagsbön.(TT).

Helsingborgs Dagblad - 20 sep 13 kl. 13:02

Sexton döda i attentat mot moské

Sexton personer har dödats när två bomber exploderade vid en shiamuslimsk moské i staden Samarra norr om Bagdad i Irak, enligt polis och läkare. Offren var troende som kommit till moskén för fredagsbön. Ytterligare femton människor skadades.

Kristianstadsbladet - 20 sep 13 kl. 12:59

Sexton döda i attentat mot moské


Sexton personer har dödats när två bomber exploderade vid en shiamuslimsk moské i staden Samarra norr om Bagdad i Irak, enligt polis och läkare. Offren var troende som kommit till moskén för fredagsbön.Ytterligare femton människor skadades.

BT - 20 sep 13 kl. 13:01

Sexton döda i attentat mot moské

Sexton personer har dödats när två bomber exploderade vid en shiamuslimsk moské i staden Samarra norr om Bagdad i Irak, enligt polis och läkare. Offren var troende som kommit till moskén för fredagsbön. Ytterligare femton människor skadades.

NSD - 20 sep 13 kl. 12:59

Sexton döda i attentat mot moské

Sexton personer har dödats när två bomber exploderade vid en shiamuslimsk moské i staden Samarra norr om Bagdad i Irak, enligt polis och läkare. Offren var troende som kommit till moskén för fredagsbön..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.