SvD > Ekonomi

Wednesday, 08 April, 00:45

SvD - 17 okt 11 kl. 02:00

Tufft för fria innovatörer
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tufftför , fria, innovatörer
SmålandsPosten - 08 okt 14 kl. 06:59

Innovatörer prisas

Pär Stihl och Martin Hammarström blir Årets innovatörer i Kronobergs län. Utmärkelsen delas ut av Almi Företagspartners Innovationsråd tillsammans med Älmhults idéförening. De båda innovatörerna Pär Stihl och Martin Hammarström får 15 000 kronor för sitt bidrag som handlar om simultan digitaltolkning.

Sydöstran - 19 sep 19 kl. 17:16

De är årets innovatörer i Blekinge

Saleh Javadi är Årets innovatör och Emil Pettersson och Simon Hellgren är Årets unga innovatörer när Blekinges Skapa-priser 2019 delades ut under torsdagen..

Skånskan - 24 nov 19 kl. 07:30

Innovatörer leker fram framtidens bilar

Självkörande, javisst! Säkerligen med el. Men sen då?

Sydsvenskan - 05 nov 12 kl. 06:30

Universitetet öppnar upp för unga innovatörer

Studenter i Lund ska få ökade möjligheter att utvecklas som entreprenörer och innovatörer. Med inspiration från Finland kommer det från i vår att finnas särskilda lokaler på Ideon för att ge studenter större chans att dra nytta av den kunskap kring innovationsarbete som samlas där..

Nya Wermlands Tidningen - 20 dec 13 kl. 18:06

Ska bygga mötesplats för unga innovatörer

Åmål har fått en halv miljon kronor för att driva ett pilotprojekt där man ska skapa en mötesplats för unga innovatörer och nya vägar till jobb..

Nya Wermlands Tidningen - 25 mar 14 kl. 21:12

Smarta drag för innovatörer

I 30 år har Skapapriset underlättat för vinnande innovatörer att finansiera sina idéer. Knappt två veckor har värmländska uppfinnare på sig att bli en av de som har chansen..

Sydsvenskan - 03 nov 14 kl. 15:37

Odlare årets innovatörer

Årets innovatörer är korade. Lundaprojektet ”Vi odlar” och dess upphovskvinnor Teresa Rauncher och Julia Linder kammade hem titeln i går..

Sydöstran - 29 mar 16 kl. 06:00

En av vårdens innovatörer

29-åriga Therese Sjöberg från Karlshamn är en av vårdens innovatörer och deltar i utvecklingen av framtidens sjukvård. Nytänkande och modern teknik används för att genomföra förbättringar trots begränsade budgetar..

DrivaEget - 08 maj 17 kl. 15:32

Nya miljoner till innovatörer

 Pengar  Ett nytt program med syfte att ge bidrag till innovatörer som vill testa sina idéer har nu sjösatts av Vinnova. Som mest ska det vara möjligt att få 50 000 kronor till att prova sin produkt. Läs vidare, kommentera eller dela.

Nya Wermlands Tidningen - 28 feb 18 kl. 11:18

Tävling för hästintresserade innovatörer

Från och med den 9 mars kan hästintresserade innovatörer över 16 år vara med och tävla med sin idé, tjänst, produkt eller annat som kan vara av stor nytta för ridsporten..

Jönköpingsnytt - 12 sep 18 kl. 15:14

De är länets bästa innovatörer

Under onsdagen delades det prestigefyllda Skapa-priset och Skapa-priset för unga innovatörer ut vid en högtidlig ceremoni på Residenset i Jönköping. Vinnare blev Joakim Staberg på Coloreel samt Ahmed Mireé på Progressive Safety, som tog emot utmärkelserna av landshövding Helena Jonsson.
.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.