SvD > Ekonomi

Tuesday, 31 March, 08:17

SvD - 17 okt 11 kl. 11:00

?Svårt att hitta kapital?
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svårtatt , hitta, kapital
Affärsvärlden - 03 feb 12 kl. 07:28

Krav på spanska banker: Hitta kapital på 440 miljarder

Spaniens ekonomiminister Luis de Guindos anser att landets banker måste gå samman och/eller hitta kapital på 440 miljarder kronor..

YLE - 21 maj 18 kl. 19:09

Jazzorkestern UMO jagar mecenater: "Vi ska hela tiden hitta kapital externt"

UMO lider av stora ekonomiska problem på grund av minskade statsbidrag. Nu har man startat en omfattande kampanj för att hitta mecenater som kunde rädda verksamheten för den här unika jazzorkestern som är känd över hela världen. Kulturfondens blivande direktör Sören Lillkung utesluter inte en möjlighet att stöda verksamheten..

Sydsvenskan - 23 nov 12 kl. 06:30

Experter: Brist på kapital ett större problem

Jonas Gallon, vd Innovator Skåne, Region Skånes innovationsbolag.Varför är Malmöföretagen mer negativa???Svensk innovationspolitik är lika med svensk forskningspolitik, och så har det alltid varit.

SvD - 17 okt 11 kl. 11:00

?Svårt att hitta kapital?

SvD - 17 okt 11 kl. 11:00

?Svårt att hitta kapital?

SvD - 17 okt 11 kl. 11:00

?Svårt att hitta kapital?

DI - 08 maj 16 kl. 16:50

”Lättare att hitta kapital i Sverige”

Life science-bolaget Saniona valde den svenska börsen framför den danska redan 2014.Ett beslut som finanschef Thomas Feldthus inte har ångrat och nu siktar han på att ta steget till huvudlistan..

VA - 19 mar 19 kl. 13:22

De är 30 gånger bättre än snittet att hitta kapital till kvinnliga team

Mindre än 1 procent av kapitalet går till kvinnliga entreprenörer i Sverige idag. Men de fyra tidigare Handelskompisarna bakom Qalora lyckas betydligt bättre. .

Cornucopia - 20 dec 15 kl. 15:16

Vinstmarginal vs avkastning på eget kapital

När man tittar på lönsamheten för ett företag så är det viktigt att skilja på vinstmarginal kontra avkastning på eget kapital. Detta gäller speciellt inom eget företagande, sk företagsekonomi, men inte nödvändigtvis aktier på börserna, där avkastning på eget kapital blir missvisande.

Eget kapital är enkelt förklarat ett företags skuld till aktieägarna, dvs det som aktieägarna aktivt stoppat in i bolaget via nyemissioner eller passivt genom att inte plocka ut som utdelning.

Dagens PS - 16 maj 17 kl. 11:00

Han hjälper företagare att hitta den rätta

Vem är du? ”Mikael Roupé, jobbat med mediebolag i snart 20 år. Arbetar med att revolutionera sättet att få kapital till sitt bolag genom att bryta mot normen.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.