SvD > Ekonomi

Sunday, 05 April, 13:01

SvD - 17 okt 11 kl. 11:02

Fixar trasiga dragkedjor
Läs mer på SvD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fixar, trasiga, dragkedjor
SvD - 17 okt 11 kl. 11:02

Fixar trasiga dragkedjor

SvD - 17 okt 11 kl. 11:02

Fixar trasiga dragkedjor

Posh24 - 21 nov 11 kl. 19:07

Stilstips: Dragkedjor!

Lång, kort, svart, färglad... lägg till en dragkedja och du är redo! Det var i alla fall så några av våra favoritkändisar resonerade när de klädde sig.

IDG - 07 jun 13 kl. 11:36

Så fixar Apple din skärm

Apple har börjat reparera trasiga skärmar i iPhone 5, och till sin hjälp av företagets tekniker en stor maskin som "tar Kina till Geniusrummet"..

DalaDemokraten - 25 nov 15 kl. 07:16

Kanonsnö fixar skidspår på Granberget i Siljansnäs

"Går det som vi vill så kan vi ha en liten längdslinga på toppen av Granberget till helgen". Det säger Leksands fritidschef Lars Liljegren som tillsammans med personalen haft full fart på tiotalet snökanoner de senaste minusnätterna – bara man hade lagat den obligatoriska trasiga ledningen..

Dalarnas tidningar - 25 nov 15 kl. 07:16

Kanonsnö fixar skidspår på Granberget i Siljansnäs

"Går det som vi vill så kan vi ha en liten längdslinga på toppen av Granberget till helgen". Det säger Leksands fritidschef Lars Liljegren som tillsammans med personalen haft full fart på tiotalet snökanoner de senaste minusnätterna – bara man hade lagat den obligatoriska trasiga ledningen..

Skånskan - 03 okt 18 kl. 21:25

Trasiga cyklar och prylar får nytt liv

MALMÖ Hos både Cykelköket och Repair café får besökarna hjälp med att laga saker som inte fungerar. Just nu pågår Fixa-grejen-veckan som ska inspirera flera att laga, använda igen och inte slänga.Anna Rosengren köpte en begagnad cykel och nu fixar hon till den hos Cykelköket.

Skånskan - 11 mar 19 kl. 19:00

De fixar glasögon till fattiga länder

eslöv Avlagda glasögon ska man inte slänga utan skänka till Lions som ser till att de skickas till behövande i utvecklingsländer.Det tycker Stig Astermark i Lions Club Eslöv som med jämna mellanrum åker runt till Eslövs optiker och samlar in begagnade glasögon som kunderna inte längre vill ha.
Vissa glasögon är trasiga eller alltför slitna, men de flesta går att ta till vara på.

Västerbottens Folkblad - 03 mar 17 kl. 13:46

Nu forslas alla trasiga cyklar bort från centrum

Nu ska alla övergivna och trasiga cyklar plockas bort från centrala Umeå för att tillgängligheten i centrum ska förbättras. – Trasiga och kvarlämnade cyklar tar plats i cykelparkeringar och är även ett hinder vid renhållningen, skriver gatudriftchef Per Hilmersson i ett pressmeddelande. Nu startar kommunen kampanjen Håll Umeå Rent och alla trasiga och övergivna cyklar […].

Kristianstadsbladet - 29 mar 12 kl. 06:30

Fixar-Malte är i full gång

Foto: Bosse Nilsson
I tisdags var det dags för de första uppdragen och det var full fart direkt.
Att sätta upp tavlor, byta glödlampor, hänga upp gardiner, kontrollera brandvarnare eller fästa upp sladdar. Sysslorna är många som Fixar-Malte kan stå till tjänst med.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 17:05

Garo ökar vinsten

SvD - 04 maj 17 kl. 17:02

Loomis bättre än väntat

Kontanthanteringsbolaget Loomis redovisar ett rörelseresultat, ebita, på 462 miljoner kronor för det första kvartalet 2017..

SvD - 04 maj 17 kl. 12:44

Fingerprints vd: Jag känner mig full av ”fighting spirit”

Varulagret växer explosionsartat och Fingerprint tvingas flytta fram tidpunkten när situationen förhoppningsvis återgår till det normala. Vinst, omsättning och kassaflöde rasar i kvartalet. – Det var förväntat.

SvD - 04 maj 17 kl. 12:39

Starkt Statoil - men långt från sin forna glans

Det norska oljebolaget Statoil fyrfaldigade sin vinst under det första kvartalet i år, jämfört med samma period föregående år. Men om det skiner lite extra på det hårt prövade företaget känns det ändå mest som om det är solnedgången som reflekteras..

SvD - 04 maj 17 kl. 11:02

Kraftigt vinstlyft för Statoil

SvD - 04 maj 17 kl. 10:42

Lundinstämma: Fokus på folkrättsbrott i Sudan

På oljebolaget Lundin Petroleums bolagsstämma i dag kommer bolagets omstridda verksamhet i södra Sudan i att hamna i fokus. Bland annat ska ett förslag om ett ge offer i Sudan 5 miljarder kronor i ersättning behandlas..

SvD - 04 maj 17 kl. 10:15

Gunvor pekas ut i smuggelhärva

Oljehandelsbolaget Gunvor, med den svenske miljardären Torbjörn Törnqvist som storägare och vd, har köpt och sålt vidare olja som smugglats ut från Vitryssland, enligt en granskning som SR Ekot har gjort. Det finns inga uppgifter om att Gunvor känt till att det rörde sig om smuggelgods..

SvD - 04 maj 17 kl. 08:47

Fortsatt bra fart i tjänstesektorn

SvD - 04 maj 17 kl. 08:12

Telia minskar innehav i Turkcell

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.