Dagens Medicin > Nyheter

Monday, 06 April, 05:56

Dagens Medicin - 17 okt 11 kl. 11:38

Tuppar blir fylliga läpparTuppar föds upp för att ge fylligare läppar. Men det borde förbjudas, anser politiker..
Läs mer på Dagens Medicin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tupparblir , fylliga, läppar
Posh24 - 27 dec 14 kl. 18:31

Kylie Jenner:"Så fixar jag mina läppar!"

Kylie Jenners fylliga läppar har varit en utav årets snackisar. Nu har den 17-åriga realitystjärnan återigen satt ner foten och i en intervju med Splash Magazine valde hon att berätta hemligheten bakom sina omtalade läppar.

Ännu en gång klargör stjärnan att hon inte har genomgått något kirurgiskt ingrepp.

Posh24 - 03 nov 14 kl. 00:30

Kim Kardashian avslöjar hemligheten bakom Kylies läppar!

Kylie Jenner har fått mycket uppmärksamhet för sina fylliga läppar- vissa hävdar att det är plastikkirurgi, andra säger att det bara är smink som är tricket. Nu har 17-åringens storasyster Kim Kardashian äntligen avslöjat hemligheten bakom Kylies läppar.

”Hon använder bara läppenna, och sedan fyller hon i dem.

YLE - 28 apr 15 kl. 20:40

Galet tjocka läppar och smala ben i jakten på det perfekta

Att ta bilder på sig själv och lägga ut på sociala medier är verklighet för en stor del av ungdomar och för många blir pressen och utseendekraven för höga. Som ung tänker man ofta på utseendet och hur andra uppfattar en. Fyra elever i Hoplaxskolan i Munksnäs i Helsingfors berättar hur de upplever utseendekrav.

Nya Wermlands Tidningen - 10 mar 13 kl. 10:03

Röda läppar och högklackat

Det är färgglatt, prickigt eller färgstänkt och ofta återkommer skor och överdrivet röda, fylliga läppar i motiven som nu visas på Degernäs gård..

SR - 14 apr 16 kl. 13:23

Svartsotade ögon och rosa läppar präglar indiska modemagasin

Markerade ögon, fylliga läppar och mycket färg. Det är sommarens mode enligt indiska modemagasin. P1 Kultur har letat kvinnoideal och de senaste trenderna..

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 03:13

Grisfossil döpt efter Jaggers läppar


Vad har ett utdött grisliknande afrikanskt träskdjur gemensamt med rockstjärnan Mick Jagger?Svar: De fylliga läpparna.Det tycker åtminstone Ellen Miller, docent i antropologi vid Wake Forest University i delstaten North Carolina i USA.

UNT - 12 sep 14 kl. 03:13

Grisfossil döpt efter Jaggers läppar

Vad har ett utdött grisliknande afrikanskt träskdjur gemensamt med sångaren Mick Jagger? Svar: De fylliga läpparna..

Västerbottens Folkblad - 12 sep 14 kl. 03:15

Grisfossil döpt efter Jaggers läppar

Vad har ett utdött grisliknande afrikanskt träskdjur gemensamt med rockstjärnan Mick Jagger? Svar: De fylliga läpparna. Det tycker åtminstone Ellen Miller, docent i antropologi vid Wake Forest University i delstaten North Carolina i USA.

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 14 kl. 03:15

Grisfossil döpt efter Jaggers läppar

Vad har ett utdött grisliknande afrikanskt träskdjur gemensamt med rockstjärnan Mick Jagger? Svar: De fylliga läpparna. Det tycker åtminstone Ellen Miller, docent i antropologi vid Wake Forest University i delstaten North Carolina i USA.

Expressen - 12 sep 14 kl. 04:11

Grisfossil döpt efter Jaggers läppar

STOCKHOLM. Vad har ett utdött grisliknande afrikanskt träskdjur gemensamt med rockstjärnan Mick Jagger? Svar: De fylliga läpparna.

Expressen - 12 sep 14 kl. 04:11

Grisfossil döpt efter Jaggers läppar

Vad har ett utdött grisliknande afrikanskt träskdjur gemensamt med rockstjärnan Mick Jagger? Svar: De fylliga läpparna. Det tycker åtminstone Ellen Miller, docent i antropologi vid Wake Forest University i delstaten North Carolina i USA..

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - I förrgår: 16:00

Han är Årets allmänläkarvän

Andreas Thörneby har utsetts till Årets allmänläkarvän av Svenska Distriktsläkarföreningen..

Dagens Medicin - I förrgår: 15:00

Luft mellan patienter har kortat kötiderna

Med en ny mottagningsmodell för ST-läkare har prostata­cancercentrum vid Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg kapat köer och förbättrat arbetsmiljön för alla..

Dagens Medicin - I förrgår: 15:00

Fältsjukhuset öppnar 20 vårdplatser

– Det kommer komma ett fåtal under helgen. I nästa vecka kommer vi att fylla upp verksamheten mer och mer, säger Björn Eriksson, hälso- och sjukvårdsdirektör i Region Stockholm. I snart två veckor har arbetet med att färdigställa fältsjukhuset i Älvsjö, där covidsjuka patienter som inte behöver....

Dagens Medicin - I förrgår: 14:51

Svårt bedöma kliniskt värde av nytt medel mot hjärtsvikt

Substansen vericiguat minskade enligt en ny studie risken för kardiovaskulär död eller inläggning på sjukhus hos patienter med hjärtsvikt. Två svenska kardiologer ser preparatet som intressant, men tycker studiens betydelse för klinisk vardag är svårbedömd..

Dagens Medicin - I förrgår: 14:25

”Epidemin har blottlagt svagheterna i sjukvårdsstyrningen”

I och med coronakrisen krävs ett förbud mot att skattefinansierade privata mottagningar samtidigt får bedriva vård av försäkringspatienter och låta dem gå före, skriver flera debattörer..

Dagens Medicin - I förrgår: 13:55

”De flesta är väldigt förstående”

Många klädbyten och diskussioner med anhöriga som inte får åka med. Det är några av de saker som dykt upp i ambulanssjuksköterskan Ferhat Baysals jobb de senaste veckorna. Dessutom håller han sina nästan 15 000 följare på Instagram uppdaterade om covid-19..

Dagens Medicin - I förrgår: 13:03

Vården uppmanas spara på propofol

Det kommer att bli brist på anestesimedlet propofol under coronautbrottet, tror Stokholms läns läkemedelskommitté, som vill att vården snålar med medlet..

Dagens Medicin - I förrgår: 12:54

Krislägesavtal aktiveras i Stockholm

Nu är det klart att krislägesavtalet aktiveras för Region Stockholms intensivvårdsverksamhet. .

Dagens Medicin - I förrgår: 12:02

Läkemedelsinköp samordnas nationellt

Fyra regioner ska samordna läkemedelsinköpen till hela landet. Detta för att säkra läkemedel under den pågående pandemin. .

Dagens Medicin - I förrgår: 11:38

Stöd för kirurgi vid kroniskt diskbråck

Patienter som haft problem med diskbråck mer än fyra månader fick bättre resultat efter operation än de som fick smärtlindring och rehabilitering, enligt en studie med kanadensiska patienter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.