DI > Ekonomi

Friday, 10 April, 12:26

DI - 17 okt 11 kl. 10:59

Debatt: Ge Grekland drachmer - inte skuldavskrivningVi fr inte glmma att Grekland r ett land fyllt av duktiga och energiska mnniskor. En hstkur kan vara den bsta medicinen, skriver Greklandsknnaren och bankmannen Olof Sjstrm..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DebattGe , Grekland, drachmerinte , skuldavskrivning
SVT Debatt - 25 jun 13 kl. 11:19

Debatt 2/5: Lisebergsreklam, vården och kungaduell

Hovexperten Catarina Hurtig och rojalisten Henrik S Järrel är oense om ifall kungen borde abdikera. Läkaren Stefan Branth  kritiserar svensk sjukvård och möter politiker och chefsläkare. Dessutom: Lisebergs reklamkampanj har väckt stark kritik i Grekland.

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

SVT Debatt - 13 feb 14 kl. 14:26

Trailer Debatt 13/2: Händelserna i Husby och räklarm

KVÄLLENS SVT DEBATT: Debatt om Husby: Veckans Uppdrag Granskning handlar om mannen som sköts ihjäl i Husby i våras. Var den där händelsen, när polisen sköt den 69-åriga mannen, verkligen nödvändig? Vi följer upp programmet med debatt i studion.

SVT Debatt - 27 mar 14 kl. 15:54

Debatt 27/3: Det fria skolvalet och grabb-tv

KVÄLLENS DEBATT:  Skolan är en av de viktigaste valfrågorna i valet i höst – och i kväll tar vi den debatten i Debatt. Klyftan mellan de allra bästa skolorna i Sverige och de allra sämsta ökar. Två av de som slåss av skolministerposten i höst kommer ikväll och debatterar det här.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Mat levereras till allt fler sjukhus – stöttar både restauranger och vården

Matlådor till vården har blivit ett av de populäraste sätten för företag och privatpersoner att bidra i kampen mot corona..

DI - 15 minuter sedan

Coronasmitta på fest kan vara ”ground zero” – 70 blev sjuka

En vecka in i mars bedömde Folkhälsomyndigheten risken för spridning av covid-19 i samhället som måttlig..

DI - 30 minuter sedan

Byråkrati riskerar stoppa EU-miljarder

EU:s finansministrar har enats om ett stödpaket på över 500 miljarder euro mot coronakrisen..

DI - 30 minuter sedan

Corona får stockholmare att söka digital vård

Coronapandemin har fått stockholmarna att avstå fysiska läkarbesök till förmån för digitala..

DI - 45 minuter sedan

Galna rusningar sedan botten – här ser strategen fortsatt köpläge

Börsen har återhämtat en del av raset som coronakrisen medfört och vissa bolag har flerfaldigat sina aktiekurser sedan botten den 23 mars..

DI - 1 timme sedan

Välbehövlig livlina – men obekväma frågor skjuts på framtiden

Överenskommelsen mellan euroländerna är ett steg framåt. Flera tunga tvistefrågor är fortfarande olösta men aktiveringen av ESM ger en….

DI - 2 timmar sedan

FN-chefen: Vi måste gå samman mot viruset

FN:s generalsekreterare António Guterres uppmanar det handlingsförlamade säkerhetsrådet att gå samman i kampen mot coronaviruset..

DI - 2 timmar sedan

Höjer sin lön rejält – tjänar lika mycket som 182 anställda

Den starka börsutvecklingen i fjol för världens största kapitalförvaltare, Black Rock, bidrog till ett lönelyft för dess vd Larry Fink.  .

DI - 2 timmar sedan

Rata svenska kopiorna – nu lockar Buffetts original

Värderingen av superkonglomeratet Berkshire Hathaway har pressats till sällsynt låga nivåer och medan andra storbolag tvingas strypa sina….

DI - 3 timmar sedan

New York anar framsteg i kampen mot corona

De dagliga dödsfallen i covid-19 stiger i den amerikanska delstaten New York. Det senaste dygnet har 799 personer registrerats, meddelar….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.