DI > Ekonomi

Wednesday, 01 April, 19:57

DI - 17 okt 11 kl. 10:51

Debatt: Sjukhusen bromsar cancerforskningenDet finns fortfarande mjlighet fr Sverige att vara med och slss om internationella forskningsresurser. Men det krver mod och handlingskraft hos landets sjukvrds- och forskningspolitiker, skriver Bengt Gustavsson, Novartis.
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Sjukhusen, bromsar, cancerforskningen
DI - 03 okt 11 kl. 13:42

Debatt: Ojämlikhet bromsar den globala ekonomin

I tre fjärdedelar av 141 studerade länder diskrimineras kvinnor. Det är resultatet av en ny studie som presenteras i dag, skriver Charlotte Petri Gornitzka, Sida..

ÖstersundsPosten - 10 feb 16 kl. 12:47

DEBATT: Så bromsar vi den ökande sjukfrånvaron

Sjukfrånvaron fortsätter att öka i snabb takt. Försäkringskassan kan påverka sjukfallens längd, men inflödet av nya fall påverkas av faktorer som till stor del ligger utanför vår kontroll. För att nå regeringens mål om ett sjukpenningtal på nio dagar till 2020 krävs därför att arbetsgivare och läkare kliver fram på ett helt annat sätt än i dag och att samhällets inställning till sjukskrivning förändras i grunden..

DalaDemokraten - 04 maj 16 kl. 06:10

Debatt: Så bromsar det sänkta rutavdraget Dalarna

Sveriges hushåll har tagit till sig rutavdraget på allvar. I fjol gjorde 668 000 personer avdrag för hushållsnära tjänster – mer än var tolfte skattebetalare och fler än någonsin tidigare..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:48

Inför Debatt Almedalen 1 juli

I kvällens Debatt Almedalen kan du se Jimmie Åkesson (SD) i eftersnack med Erik Blix, direkt efter talet i Almedalen. Därefter debatt om svenskhet ? vad är det?

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 16:12

Inför Debatt Almedalen 2/7

DEBATT ALMEDALEN Kvällens Debatt Almedalen inleds med att Erik Blix får sällskap av Miljöpartiets språkrör Gustav Fridolin, direkt efter hans tal. Och så blir det stor debatt om politiker som går över till PR-branschen med bland andra Mona Sahlin och Per Schlingmann. Det är Miljöpartiets dag i Almedalen och det innebär att det är Gustav Fridolins tur att möta Erik Blix, och imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin.

SVT Debatt - 12 sep 13 kl. 14:57

Inför kvällens Debatt, 12/9: Skjutningarna på Hisingen och sex i skolan

DEBATT I kvällens Debatt tar vi upp de många skjutningarna i Göteborg. Vad beror våldet, på och vad kan göras för att invånarna på Hisingen åter ska känna sig trygga? I kväll möts vitt skilda röster ?

SVT Debatt - 03 feb 14 kl. 12:34

SVT Debatt utvecklar dialogen med läsarna

SVT Debatt utvecklar sitt arbete för vital samhällsdebatt. Därför gör vi om hela vår sajt och satsar mer på dialog. SVT Debatt arbetar för en öppen diskussion i kommentarsfält och på sociala plattformar.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Lavin av konkurser att vänta: ”Det är en tragedi”

Konkurserna steg rejält sista veckan i mars, men ännu har coronakrisen inte hunnit visa sig i statistiken..

DI - 15 minuter sedan

Räntefonder i fritt fall – fem årsavkastningar bortsopade

Räntefonder med en stor andel högriskobligationer har fallit nästan i samma takt som börsen..

DI - 30 minuter sedan

EU brister i coronaempati

De ekonomiska skiljelinjerna bland EU:s medlemsländer har återigen blivit centrum för konflikt..

DI - 30 minuter sedan

Rädda bolagen så de kan vänta på vändningen

Regering och myndigheter måste ta till sig att lån inte är en framkomlig väg för många personalintensiva företag just nu..

DI - 45 minuter sedan

Dustins vd om virusets effekter: ”Ingenting kommer bli som förut”

It-återförsäljaren Dustins rapport för det andra kvartalet motsvarade förväntningarna, och företaget ser sig som välpositionerade på….

DI - 1 timme sedan

Affärsenhetschef på Nordic Waterproofing tankar aktier för 1,4 Mkr

Nordic Waterproofings affärsenhetschef Martin Tholstrup har på tisdagen köpt 19.200 aktier i bolaget för drygt 1,4 miljoner kronor. .

DI - 1 timme sedan

SAS-plan med corona-utrustning på väg från Kina – landar ikväll

Ett specialchartrat SAS-plan lastat med utrustning från Kina för att skala upp den svenska testningen av coronavirus landar på Arlanda sent….

DI - 1 timme sedan

Semcon drar tillbaka utdelningsförslag om 3,40 kronor

Teknikkonsulten Semcon har beslutat att dra tillbaka det tidigare kommunicerade utdelningsförslaget om 3:40 kronor per aktie..

DI - 1 timme sedan

Coronasmitta på minst 29 äldreboenden i Stockholm

På en tredjedel av alla äldreboenden i Stockholms stad har en eller flera boende smittats av coronaviruset..

DI - 1 timme sedan

Lista: Rally på 70 procent – här är kursvinnarna i börskrisen

De kraftiga rasen har varit många på Stockholmsbörsen under årets första tre månader..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.