Metro > Teknik

Friday, 03 April, 04:05

Metro - 17 okt 11 kl. 09:56

Bakterier från tarmen på var sjätte mobiltelefonEn av sex mobiltelefoner har skadliga tarmbakterier på sig, det visar en ny brittisk studie.....
Läs mer på Metro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bakterierfrån , tarmenpå var , sjätte, mobiltelefon
SR - 25 jun 14 kl. 12:24

Mobiltelefonen kryllar av bakterier

7000 bakterier finns på din mobiltelefon. Och de är, inte helt förvånande, ungefär samma som finns på din kropp. Det visar en mindre studie i en amerikansk vetenskaplig tidsskrift..

SmålandsPosten - 17 jan 15 kl. 09:11

Bakterier funna i källaren

Problemen fortsätter för varmvattenbassängen och leklandet på Virda bad och sportcenter i Alvesta. Nu har man hittat bakterier i systemet i källaren.
– Det är tråkigt, säger Martin Sallergård, fritidschef på Alvesta kommun.

Nyteknik - 01 mar 16 kl. 12:46

Eljätte satsar på lysande bakterier

Kan lysande bakterier ersätta vanlig belysning om natten? Det anser det franska uppstickarbolaget Glowee. Franska eljätten ERDF är med på banan..

SVT - 03 aug 13 kl. 13:21

Mjölkjätte varnar för matförgiftning

Nya Zeeland varnar att mjölkprodukter som exporterats kan innehålla livsfarliga bakterier..

Skånskan - 05 feb 16 kl. 14:21

Tuff start i livet för lilla Alva

PERSONLIGT Alva har inte fyllt tio månader, men hennes korta liv har redan hunnit rymma mer dramatik än de flestas. I somras fick familjen veta att Alva hade en stor tumör i ena njuren.FAKTA
Namn: Per Skoog, 40 år, Victoria Johansson, 35 år, Alva, snart tio månader, Malte, snart 4 år.

Nyheter 24 - 17 maj 12 kl. 15:59

Så äcklig blir du på väg till jobbet


Känner du dig ren och fräsch efter morgonduschen? Det varar inte länge. Morgonen kanske börjar med en dusch följt av nytvättade kläder och petade naglar, men renheten är minst sagt kortvarig.

BT - 08 dec 14 kl. 07:23

Nytt chip framtaget i Borås ska få bukt med matsvinnet

Varje år slänger vi i Sverige 1,2 miljoner ton mat. En del fullt ätbar, bara det att bäst före-datumet är passerat. SIK (Institutet för livsmedel och bioteknik) är en lösning på spåren – ett chip på förpackningen som ger maten rätt status.

BT - 08 dec 14 kl. 07:23

Nytt chip ska få bukt med matsvinnet

Varje år slänger vi i Sverige 1,2 miljoner ton mat. En del fullt ätbar, bara det att bäst före-datumet är passerat. SIK (Institutet för livsmedel och bioteknik) är en lösning på spåren – ett chip på förpackningen som ger maten rätt status.

Sydsvenskan - 25 okt 11 kl. 00:03

Inte i bakvatten, tack

Ett glas eller två kan väl inte vara så farligt? Det är ju så gott till maten ... Jo, men på senare år har tusentals svenskar blivit sjuka av att dricka vanligt hederligt kranvatten.

Trelleborgs Allehanda - 10 jul 13 kl. 09:30

Badvattnets hälsa under lupp

Foto: Anna Wahlgren
Hur rent är ditt badvatten? TA följde med miljöinspektören Andreas Nilsson och mätte bakteriehalter vid Trelleborgs stränder.
Morgondiset ligger kvar över stranden i Skateholm när Andreas Nilsson sätter sig på knä längst ut på bryggan och sänker ner ett metallverktyg i havet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.