Magazin24 > Nyheter

Tuesday, 07 April, 19:42

Magazin24 - 17 okt 11 kl. 10:44

Tillfälligt operationsstopp hävtInfördes i onsdags.

I onsdags infördes ett operationsstopp på Västmanlands sjukhus, eftersom det var så pass fullbelagt. Operationsstoppet har nu hävts.
? Vårdplatssituation i Västerås har förbättrats, även om det fortfarande är fullt i Köping, Sala och Fagersta, och med hänsyn till antalet planerade operationer
under veckan är vår bedömning att vi kan häva stoppet, säger Liselott Sjöquist, biträdande chef för Västmanlands sjukhus..
Läs mer på Magazin24
Läs mer om:
Västmanlands, Västerås, Fagersta, Liselott Sjöquist

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tillfälligt, operationsstopp, hävt
YLE - 27 aug 17 kl. 20:23

Oppositionen redo att återinföra tillfälligt uppehållstilstånd

Socialdemokraternas, De grönas, Vänsterförbundet och Svenska Folkpartiets ordföranden är redo att ge en del av dem som har fått ett negativt asylbeslut tillstånd att vistas i Finland lagligt. Då skulle myndigheterna veta var de här människorna finns och de skulle på sätt och vis stå under kontroll, säger Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne. Efter knivdåden i Åbo har myndigheterna varit bekymrade över dem som har fått ett negativt asylbesked men som är kvar i landet.

YLE - 27 aug 17 kl. 20:23

Oppositionen redo att återinföra tillfälligt uppehållstillstånd

Socialdemokraternas, De grönas, Vänsterförbundets och Svenska Folkpartiets ordföranden är redo att ge en del av dem som har fått ett negativt asylbeslut tillstånd att vistas i Finland lagligt. Då skulle myndigheterna veta var de här människorna finns och de skulle på sätt och vis stå under kontroll, säger Socialdemokraternas ordförande Antti Rinne. Efter knivdåden i Åbo har myndigheterna varit bekymrade över dem som har fått ett negativt asylbesked men som är kvar i landet.

Skånskan - 19 okt 15 kl. 14:00

Ett tillfälligt liv

Opinion Moderatstämman har röstat för tillfälliga uppehållstillstånd och en reformering av arbetsmarknaden. Om man vill ge folk tillfälliga uppehållstillstånd är en reformering av arbetsmarknaden och arbetsrätten en förutsättning.
Tillfälliga uppehållstillstånd är bra på pappret.

News55 - 14 dec 17 kl. 09:00

Stefan Sauk tillbaka med en variant av “Tillfälligt avbrott” – “Tillfälligt utbrott”

Vi backar tillbaka bandet några år. Närmare bestämt till 1989 då det kultförklarade humorprogrammet “Lorry” hade premiär i SVT. Ett av de mest uppskattade inslagen var “Tillfälligt avbrott” där skådespelaren Stefan Sauk kastade dynga på etablissemanget.

YLE - 17 jul 15 kl. 21:59

Finland ville tillfälligt ha Grekland ut ur euron

Dokument som publicerats på riksdagens webbplats. på fredagen visar att Finland tillfälligt ville ha ut Grekland ur eurosamarbetet. Eurogruppen, det vill säga euroområdets finansministrar dryftade Grekland på lördagen.

YLE - 17 jul 15 kl. 21:59

Finland ville ha Grekland tillfälligt ut ur euron

Dokument som publicerats på riksdagens webbplats på fredagen visar att Finland tillfälligt ville ha ut Grekland ur eurosamarbetet. Eurogruppen, det vill säga euroområdets finansministrar, dryftade Grekland på lördagen. Euroländernas ledare hade i sin tur möte från söndag till måndag.

YLE - 13 jan 16 kl. 15:03

Taxiförbundet: Tillfälligt körförbud kan överklagas

Tuuli Willgren, jurist vid Finlands Taxiförbund, säger att det är helt normalt att polisen tillfälligt tar bort en förares körkort om man misstänker en grov trafikförseelse.. Willgren säger att man kan överklaga ett tillfälligt körförbud. Det var på Lahtis motorväg som Sibbobon och taxichauffören Oskar Packalén stoppades av polisen.

YLE - 17 mar 17 kl. 16:42

Nu finns ett tillfälligt avtal om serviceboendet Nova i Hangö

I väntan på ett beslut från Marknadsdomstolen har nu Hangö stad gjort upp ett tillfälligt avtal med stiftelsen Hangö servicebostäder om Novas serviceboende i fastigheten Torsken. Stiftelsen för Hangö servicebostäder vill att konkurrensutsättningen om vården vid Nova görs om och har vänt sig till Marknadsdomstolen i frågan. Stiftelsen äger fastigheten Torsken och har också drivit serviceboendet.

YLE - 19 sep 17 kl. 05:01

Tillfälligt jobb värt guld för Mahmoud Al Bakkour

Egnahemsägare i Dalsbruk behövde hjälp på gården och erbjöd sonen i en av de syriska familjer som anlände till Dalsbruk i våras jobb. Värt mer än guld, säger ortens flyktingkoordinator. Adertonåriga Mahmoud Al Bakkour kom till Finland och Dalsbruk i våras.

News55 - 14 dec 17 kl. 09:00

Här gör Stefan Sauk comeback med “Tillfälligt avbrott”

Vi backar tillbaka bandet några år. Närmare bestämt till 1989 då det kultförklarade humorprogrammet “Lorry” hade premiär i SVT. Ett av de mest uppskattade inslagen var “Tillfälligt avbrott” där skådespelaren Stefan Sauk kastade dynga på etablissemanget.

Kristianstadsbladet - 17 dec 13 kl. 09:00

Klart att Brobysjukhuset får tillfälligt bygglov

Foto: Annica Jönsson
I går tog tillsyns- och tillståndsnämnden ett enhälligt beslut att bevilja tillfälligt bygglov för verksamhet på Brobysjukhuset. Jahangir Hejazi tror på att ett transitboende kan vara igång efter nyår.
Beskedet att Brobsjukhusets ägare får tillfälligt bygglov för att starta verksamhet i huvudbyggnaden kommer som ett glatt besked också för Jahangir Hejazi som ska driva transitboende för flyktingar där.

Fler nyheter från Magazin24

Magazin24 - 1 timme sedan

Bil stoppades – passageraren misstänks för narkotikabrott

Mannen visade tydliga tecken på drogpåverkan..

Magazin24 - 4 timmar sedan

Sommardäck stulna i Köping

Två anmälningar har inkommit till polisen..

Magazin24 - 6 timmar sedan

Räddningstjänsten släckte brinnande båt

Larmet inkom vid 13-tiden på tisdagen..

Magazin24 - 6 timmar sedan

Brand i mindre byggnad vid Kungsörs gästhamn

Larmet inkom vid 13-tiden på tisdagen..

Magazin24 - 6 timmar sedan

Jeremy Combs hyllas – utsedd till årets center

Köping Stars nyckelspelare prisas..

Magazin24 - 7 timmar sedan

Rullstol stals i Kungsör

Polisen har fått in en anmälan om stöld..

Magazin24 - 8 timmar sedan

"Köpings kommun tar ansvar!"

Replik från Elizabeth Salomonsson (S) angående muddringen i Köpings kommun..

Magazin24 - 8 timmar sedan

"Inför påsken"

Evangeliska Frikyrkan, Örtagårdskyrkan och Pingstkyrkan skriver om den kommande högtiden..

Magazin24 - 8 timmar sedan

Totalt elva har dött av coronaviruset i länet

Under tisdagen stod det klart att fler personer avlidit efter att ha drabbats av coronaviruset..

Magazin24 - 10 timmar sedan

Poängstarke backen stannar i IFK Arboga

Förra säsongen vann han backarnas poängliga – nu har han valt att förlänga sitt avtal..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.