DI > Ekonomi

Saturday, 04 April, 21:08

DI - 17 okt 11 kl. 10:29

Stockholmsbörsen: Rejäl uppgång på börsenKurserna på Stockholmsbörsen öppnade med en stabil uppgång på måndagen i spåren av en stark stängning på USA-börserna i fredags samt en god utveckling i Asien. Helgens G20-möte har satt press på ledarna i eurozonen att agera kring regionens skuldkris..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Stockholmsbörsen, USA, Asien, G20

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stockholmsbörsen, Rejäl, uppgång, börsen
Dagens PS - 20 jun 17 kl. 09:50

Stockholmsbörsen på topp-5-listan

Med drygt 11 procents uppgång hittills i år hamnar Stockholmsbörsen i gott sällskap bland Europas fem mäktigaste börser. Det konstaterar SvD Näringsliv, som hänvisar till Bloomberg och Avanza. Listan toppas av Madridbörsen, som står på plus 16 procent i år.

Cornucopia - 07 aug 19 kl. 19:19

Återhämtning på börsen - nytt rekordpris för guldet

Stockholmsbörsen återhämtade sig något efter att ha fallit tre dagar på raken. Samtidigt fick vi ännu ett nytt rekordpris för guldet i svenska kronor.
Guldpriset i SEK per gram senaste året.

Cornucopia - 28 nov 19 kl. 07:29

Stockholmsbörsen tillbaka vid motståndet

Stockholmsbörsen har de senaste dagarna rekylerat upp igen och är nu vid motståndsområdet. Fortsatt uppgång kan signalera ett utbrott och att det är dags för en ny uppgång efter de senaste veckornas kraftsamling och konsolidering.
Dagschart OMXSPI.

DI - 22 feb 19 kl. 10:29

Stockholmsbörsen stiger med rekylerande Swedbank

Stockholmsbörsen har inlett fredagen med en tydlig uppgång där Swedbank har rekylerat upp efter den omfattande kursslakten tidigare i veckan. Håller nuvarande indexnivå i sig kan Stockholmsbörsen lägga ännu en uppgångsvecka till handlingarna..

Kristianstadsbladet - 29 jul 13 kl. 10:31

Stockholmsbörsen startar uppåt

Stockholmsbörsen startar veckan uppåt. Efter en dryg timmes handel ligger OMXS-index på 386,9, en uppgång på 0,3 procent. Ökningen är i linje med de stora Europabörserna.

TA - 29 jul 13 kl. 10:31

Stockholmsbörsen startar uppåt

Stockholmsbörsen startar veckan uppåt. Efter en dryg timmes handel ligger OMXS-index på 386,9, en uppgång på 0,3 procent. Ökningen är i linje med de stora Europabörserna.

BT - 29 jul 13 kl. 10:32

Stockholmsbörsen startar uppåt

Stockholmsbörsen startar veckan uppåt. Efter en dryg timmes handel ligger OMXS-index på 386,9, en uppgång på 0,3 procent. Ökningen är i linje med de stora Europabörserna.

BT - 01 aug 13 kl. 16:32

Stockholmsbörsen på plus

Stockholmsbörsen har fortsatt att ligga på plussidan under eftermiddagen. Med en dryg timme kvar till stängning är uppgången 1,0 procent. Kronan har försvagats något under dagen.

DI - 11 jan 16 kl. 17:44

Stockholmsbörsen: Uppgången kom av sig

Stockholmsbörsen noterade klara uppgångar under större delen av måndagen men indexförbättringarna försvann i sluthandeln när oljepriserna utsattes för ytterligare press..

DI - 27 jun 13 kl. 17:46

Stockholmsbörsen: Fed-besked lyfte börsen

Stockholmsbörsen utökade uppgångarna med kraft på torsdagen med stöd av lugnande Fed-uttalanden. På bolagsfronten tappade Swedish Match marknadsandelar i Sverige..

Sydsvenskan - 25 aug 15 kl. 09:16

Stockholmsbörsen återhämtar sig

Stockholmsbörsen stiger i linje med ledande Europabörser i den inledande handeln, trots att Shanghaibörsens ras fortsätter ned till den lägsta nivån sedan december i fjol.Efter tio minuters handel har OMXS-index stigit med 1 procent till 476,8. Uppgången är bred med samtliga 30 aktier i OMXS30 på plus.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Här snabbutbildas SAS-anställda i vård: ”Känns skönt att bidra”

De första 30 SAS-anställda som snabbutbildats i vård är nu klara.  Efterfrågan på dem är enorm och redan på torsdagen började många av dem….

DI - 45 minuter sedan

Riksdagen får pröva utökad regeringsmakt

Flera partier har kritiserat regeringen för att kringgå riksdagen i ett lagförslag om utökade maktbefogenheter för att begränsa….

DI - 1 timme sedan

Störningar i Telias internettrafik

Telia drabbades under lördagskvällen av störningar i internettrafiken..

DI - 2 timmar sedan

”Vi uppförde oss som dårar” – Island minns finanskraschen när coronan kommer

REYKJAVIK Efter den förra finanskraschen 2008 var Island det enda land i världen där en rad finansmän dömdes till fängelse. .

DI - 2 timmar sedan

Håkan Juholt: ”Vi är isolerade – det är brutalt”

Håkan Juholt, Sveriges ­ambassadör på Island sedan 2017, menar att Island har gjort det mesta rätt i coronakrisen, men att ­landet ändå….

DI - 2 timmar sedan

Krismöte mellan Opec och Ryssland skjuts upp

Oljekartellen Opec och Ryssland skjuter på ett möte som var planerat till måndagen..

DI - 3 timmar sedan

Volvo Cars finanschef: ”Viruset kan göra oss starkare”

Volvo Cars finanschef Carla De Geyseleer vacklar om Guds existens, men tror på hållbarhet och tekniska framsteg..

DI - 3 timmar sedan

Konspirationsteoretiker bränner mobilmaster i Storbritannien

En konspirationsteori som grasserar på sociala medier gör gällande att 5g-telefoni orsakar coronasmitta..

DI - 4 timmar sedan

Rusning till elektronik i hemarbetets spår

Coronakrisen får mycket försäljning att backa – men inte den av it. Det visar ny statistik från branschorganisationen Elektronikbranschen..

DI - 4 timmar sedan

Stängda gränsen förlamar Storlien: ”Norrmän står för 95 procent av omsättningen”

80 nya arbetstillfällen – i en by med 70 invånare. Storlienborna hoppas att den nya gränshandelssatsningen Fjellhandel ska ge nya invånare,.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.