Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Sunday, 29 March, 06:54

Trelleborgs Allehanda - 16 okt 11 kl. 11:01

Nej till hus på smedjetomtEnligt tekniska förvaltningens yttrande ligger huset delvis på allmän platsmark. Det innebär att det kommer för nära gatan och risken är att det kan hända en olycka med tunga fordon som kör förbi.
.
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Trelleborgshems, BryggaregatanVästergatan, Trelleborgshem, Dagon

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nejtill , hus, smedjetomt
Trelleborgs Allehanda - 28 sep 11 kl. 04:30

Smedjetomt ska snart bebyggas

Trelleborgshem vill komma igång med bygget av hyreshuset i hörnet Västergatan/Bryggaregatan så snart som möjligt. Efter några justeringar lämnade Trelleborgshem in en ny ansökan om bygglov på tisdagen.
?

Skånskan - 07 dec 15 kl. 14:00

Hade hus att hyra ut – avböjde utan att titta

Stehag När flyktingtrycket var som störst och Eslöv sade sig dammsuga kommunen på lokaler att förvandla till tillfälliga boenden hade Dan Lundh ett hus till övers.
– Jag ringde och erbjöd kommunen att använda det – men de tackade nej utan att ens komma och titta. Sedan ser jag artikel på artikel om hur de fortsätter jaga boendemöjligheter, säger Dan Lundh.

SmålandsPosten - 11 mar 14 kl. 14:37

Politikerna eniga om ett Barnens hus på Centrallasarettet

Det blir ett gemensamt Barnens hus för landstigets barnsjukvård på Centrallasarettet. Det kom en enig landstingsstyrelse överens om på tisdagen. I samband med de stora investeringar som Landstinget Kronoberg planerar för har den åtta år gamla frågan om ett Barnens hus på Centrallasarettet, CLV, åter blivit aktuell.

Barometern - 18 sep 14 kl. 06:22

Nej tack till hyresrätter

Anders Mikkelsen är frustrerad. Han vill bygga nya hyresrätter i sitt hus men får nej av kommunen. Samtidigt byggs nya lägenheter tvärs över vägen.

Trelleborgs Allehanda - 09 maj 12 kl. 10:30

Tomtägare överklagar nej till planer på hus

Ägaren till en fastighet i östra Smygehamn överklagar att han fått ett negativt besked på sin förhandsförfrågan om att få bygga på sin tomt.
Fastighetsägaren menar att han borde kunna få bygga utan att området måste detaljplaneras först.Det handlar om en tomt i de östra delarna av orten, vid Kalkbrottsvägen och Östanväg.

Skånskan - 11 nov 15 kl. 17:28

Nej till nya bostäder vid kv Viljan

SJÖBO Det behövs inte fler lägenheter vid kvarteret Viljan i Sjöbo. Åtminstone inte för stunden.Det anser samhällsbyggnadsnämnden som säger nej till en ansökan från Bygg och Allservice om att uppföra ett flerfamiljshus med bostadsrätter i korsningen av Silogatan-Södergatan.

Skånskan - 12 nov 15 kl. 06:00

Nej till nya bostäder vid kv Viljan

SJÖBO Det behövs inte fler lägenheter vid kvarteret Viljan i Sjöbo. Åtminstone inte för stunden.Det anser samhällsbyggnadsnämnden som säger nej till en ansökan från Bygg och Allservice om att uppföra ett flerfamiljshus med bostadsrätter i korsningen av Silogatan-Södergatan.

Skånskan - 13 mar 16 kl. 07:00

Nej till fartygsförläggning

MALMÖ Företaget Accumulator Invest söker för Migrationsverkets räkning kajplats för en flytande flyktingförläggning och har vänt sig till bland annat Malmö.
Men både kommunen och hamnbolaget säger nej.Ett fartyg som ska fungera som ett transitboende för runt 1200 asylsökande barnfamiljer.

Kristianstadsbladet - 17 jul 13 kl. 08:00

Ahlm öppnar för Kiel i Åhus

Foto: Tom Wall
1997 spelade Marcus Ahlm med IFK Kristianstad när Åhus Beachhandboll avgjordes för första gången. Nu är han tillbaka igen ? för första gången sedan premiäråret ?

Skånskan - 21 okt 18 kl. 08:00

Nej till 15 villor i Vikhög

Vikhög Byggmästare Arne Perssons förhoppning om att få bygga 15 villor och ett äldreboende i Vikhög möts av kalla handen från politikerna.När hans ansökan om att ta fram en plan för bygget behandlades i planutskottet sa politikerna nej.
I onsdags skrev Skånskan om byggmästare Arne Perssons planer på att bygga 15 villor och ett äldreboende med plats för nio boende i det lilla fiskeläget Vikhög utanför Löddeköpinge.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Räddningstjänsten vill kunna testa brandmännen för smitta

Magnus Strid, tillförordnad chef på räddningstjänsten i Trelleborg, vill kunna testa personalen för covid-19. Men Region Skåne har inte kapacitet och säger nej..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Seniorlaget vann i internmatch

Under lördagseftermiddagen träningsspelade FCT:s A- och U19-lag mot varandra. Trots jämt spel visade seniorlaget att gammal är äldst, när man vann med klara 3–0..

Trelleborgs Allehanda - 12 timmar sedan

Trelleborgare lockas till naturen i coronatider

Coronakrisen får allt fler svenskar att hitta till naturen, så även trelleborgare. ”Man håller sig lite längre ifrån folk”, säger Lotta Ralving, som promenerar i Albäcksskogen med sin familj..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

Ny huvudtränare i Anderslövs Boik

Med endast ett par veckor till seriepremiär byter Anderslövs Boik huvudtränare. Från de egna leden hämtas Marcus Andersson som ny ansvarig. .

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Skadegörelse: Palmen på centralstationen vandaliserad

Någon gång på fredagseftermiddagen eller kvällen vandaliserades palmen som möter besökarna på Trelleborgs centralstation..

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Motorcykel körde in i personbil – två ambulanser på plats

Trafikolycka under lördagseftermiddagen med okänt skadeläge mellan en motorcyklist och en personbil. .

Trelleborgs Allehanda - 14 timmar sedan

Rättspsyk får kritik för bristande riskbedömningar

Rättspsykiatriskt centrum i Mellanköpinge får kritik av Arbetsmiljöverket för bristande riskbedömningar av arbetsmiljön. Nu hotar verket med vite..

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

Coronaläget: Ytterligare två skåningar döda av corona

Det senaste dygnet har ytterligare två skåningar dött av corona. Antalet smittade är tio fler än igår..

Trelleborgs Allehanda - 16 timmar sedan

Förkortad säsong även för IFK:s damer

Efter nytt regeringsbeslut väntar framflyttad och förkortad säsong även för IFK Trelleborgs damer. ”Vi får se hur vi ska hålla tjejerna igång”, säger tränaren Mehmed Celam. .

Trelleborgs Allehanda - 17 timmar sedan

De ska ge Anderslöv en känsla av Paris

En 5 000 kvadratmeter stor lagerlokal håller just nu på att förvandlas till en ny mötesplats för alla generationer i Anderslöv. Grunden är två padelbanor som får sällskap av både boulebanor och streetfotboll, allt inramat av en utomhuskänsla tagen från Paris..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.