BT > Nyheter

Thursday, 09 April, 06:39

BT - 17 okt 11 kl. 10:01

16-åring åtalas för misshandelEn 16-årig kille åtalas för misshandel efter ett slagsmål i centrala Borås.
Det var i början av september i år som 16-åringen skog en annan ung man medvetslös och enligt vittnen ska han ha fortsatt misshandeln även efter det att offret tappat medvetandet.
Polisen kunde dock gripa den nu åtalade 16-åringen och han satt också anhållen en kort tid, men fick sedan släppas på grund av sin låga ålder. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 16-åringåtalas för , misshandel
BT - 21 nov 12 kl. 15:22

Ungdomsgäng döms för misshandel

En ungdomsfest slutade med att en person misshandlades av tre män ? två 16-åringar och en 24-åring ? med stolar, slag och sparkar.

BT - 19 okt 12 kl. 09:32

Unga killar sparkade och slagna - fyra åtalas för grov misshandel

En 18-åring blev sparkad och slagen med knytnävar, galgar och stolar. En 25-åring träffades av slag med en flaska i ansiktet. Nu åtalas fyra killar för misshandlarna i Frufällan och andra brott.

Skånskan - 08 okt 15 kl. 11:21

Utpekade nazister döms för misshandel

Kävlinge De två brödrapar med Kävlingekoppling som pekats ut som nazister döms alla för inblandningen i misshandeln av Lina Larssons pojkvän på Ica i Kävlinge i mars i år.
En av dem, en 17-åring, döms också för hets mot folkgrupp efter att ha gjort Hitlerhälsning och ropat ”sieg heil”.En 20-åring från Kävlinge och hans två år yngre bror döms båda till skyddstillsyn för misshandel.

Skånskan - 14 jun 18 kl. 12:18

Misshandel med skott och knogjärn

SVEDALA Med slag från ett knogjärn och kulor från en softairgun misshandlades en 20-åring sent på tisdagskvällen på Naverlönnskolan.
Två unga män från Malmö respektive Höllviken pekas ut som misstänkta gärningsmän.Enligt polisen ska en 20-åring från Svedala ha utsatts för en grov misshandel utanför Naverlönnskolan i Svedala vid 23-tiden på tisdagen.

Skånskan - 02 okt 18 kl. 09:00

Trio får fängelse efter misshandel vid sjöar och fritidsgård

Kävlinge En fråga till en flicka om hur man gör upp eld gjorde en då 16-åring från Kävlinge så arg att han misshandlade den jämnårige pojken som ställde frågan.
En stund senare misshandlade han och en kamrat ytterligare en person med sparkar och slag mot huvudet efter att denne ska ha ”stått och spänt sig”.
Senare samma kväll misshandlade duon en kille efter att de tagit bussen till Bjärred.

Skånskan - 20 nov 18 kl. 15:00

Mordåtalad 15-åring är inte psykiskt sjuk

STAFFANSTORP Den 15-åring som åtalats misstänkt för mordförsök på en 16-åring i Staffanstorp lider inte av någon psykisk störning.
Han kommer därför inte att dömas till psykiatrisk vård.På måndagen slutfördes huvudförhandlingen som påbörjades för mer än en månad sedan.

Skånskan - 29 aug 19 kl. 14:23

Råndömd 18-åring häktad för nya brott

SVEDALA I juli dömdes en 18-åring för misshandel samt två butiksrån mot en närbutik i Svedala.
Nu är han mot sitt nekande häktad igen på sannolika skäl misstänkt för två fall av misshandel på Storgatan i förra veckan.18-åringen som i förra veckan greps misstänkt för att ha knuffat och sparkat en 22-åring med full kraft mot kroppen liksom slagit honom med knytnävarna på Storgatan i Svedala är nu häktad misstänkt för misshandeln.

Blekinge Läns tidning - 03 mar 16 kl. 14:12

Tonåring döms för knivmord

I bråket mellan ungdomsgrupperna dog en 18-åring av ett knivhugg i magen och en 17-åring skadades allvarligt. Nu döms en 17-åring för mordet på 18-åringen men frias från grov misshandel. Hudiksvalls tingsrätt dömer 17-åringen till sluten ungdomsvård i två år och sex månader.

Kristianstadsbladet - 31 okt 13 kl. 07:00

21-åring frias från grov misshandel

Tingsrätten friar en 21-åring från misstankar om en grov misshandel vid gamla Resecentrum. Men rätten är inte enig.
En av nämndemännen anser att den misshandlade 33-åringens uppgifter är så klara och rediga att det är utrett att det var 21-åringen som misshandlade 33-åringen.

Kristianstadsbladet - 11 okt 12 kl. 21:41

25-åring häktad för misshandel

Hässleholms tingsrätt häktade på torsdagen ytterligare en person för helgens grova misshandel i Vittsjö. Det var en 25-årig man som häktades på den lägre häktningsgrunden skälig misstanke.
Enligt vice chefsåklagare Eva Norberg utsattes offret, en 30-årig, för en synnerligen grov misshandel och att 25-åringen behöver hållas i förvar på grund av utredningen.

Trelleborgs Allehanda - 19 nov 12 kl. 16:54

15-åring döms för misshandel

En 15-åring bosatt i Trelleborgs kommun döms för misshandel.
En 15-åring bosatt i Trelleborgs kommun döms för misshandel och ska betala 30 dagsböter à 50 kronor. Det var i augusti i år som 15-åringen på skoltid slog och knuffade en jämnårig kamrat.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Kommuner räknar med fler socialbidrag

Trots förbättringarna i a-kassan kommer många att hamna utanför. Kommunerna väntar sig nu att fler behöver nödhjälp i form försörjningsstöd..

BT - 15 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Brott mot knivlagen och narkotikabrott i Sjuhärad. Äldre kvinna försvunnen i Malmö..

BT - 15 minuter sedan

Monsterstorm samlar ny kraft över Tonga

Nödläge har utlysts i Tonga sedan orkanen Harold med full kraft dragit in över ögruppsnationen. Stormen har oväntat fått ny fart och klassas återigen som en klass 5-orkan..

BT - 45 minuter sedan

Stadsteaterns ateljé gör skydd till vården

Kostymateljén vid Kulturhuset Stadsteatern i Stockholm ställer om. Nu får personalen sy skyddsförkläden till stadens äldreboenden och hemtjänst..

BT - 30 minuter sedan

Agnes Brusk Jahn: I kulturen finns en envishet som ingen världskris kan smula sönder

Jag har börjat tycka att det känns fridfullt att tvätta händerna. 20 sekunder. .

BT - 45 minuter sedan

Historiskt ras för modehandeln: "Krisläge"

Nya siffror visar hur djup krisen är för landets modehandel. I mars halverades skoförsäljningen, och nu spår Svensk Handel att en konkursvåg väntar om inga nya besked kommer från regeringen..

BT - 1 timme sedan

Tv-serierecension: Lika sorgligt som utflippat om tigerkungen

Den lika omtalade som utflippade Netflixdokumentären ”Tiger king – Murder, mayhem and madness” är både hysterisk och makalöst underhållande, men på samma gång ofattbart sorglig. .

BT - 1 timme sedan

Friidrotten inför "riktad dopningsprevention"

Fyra av svensk friidrotts senaste dopningsfall är löpare med utländsk bakgrund. Förbundet ska nu arbeta på nytt sätt i kampen mot dopning och större fokus ska ligga på idrottare som kan tillhöra en riskgrupp..

BT - 1 timme sedan

Skolors arbete i coronatider inspekteras

Alla skolor har fått anpassa arbetet efter coronapandemin. Men hur väl fungerar det? Får eleverna den undervisning och det stöd de har rätt till?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.