Aftonbladet > Nyheter

Thursday, 02 April, 07:45

Aftonbladet - 17 okt 11 kl. 09:59

Fp:s ?Landskronamodell? är en katastrof för de drabbadeLiberaldemokraten om förslaget att ?socialbidragstagare ska jobba för pengarna??Ingen modell för ett medkännande parti?..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fp:s, Landskronamodellär en , katastrofför de , drabbade
SvD - 23 okt 12 kl. 16:17

Vilken katastrof drabbade Ungern?

Den 23 oktober firar ungrarna nationaldag ? men vad vet du om landet?.

Sydsvenskan - 11 mar 12 kl. 06:30

Katastrof på distans

Fukushimas färger. Åtta röster om katastrofen i Japan. Bokförlaget Langenskiöld.

BT - 21 aug 14 kl. 13:48

Drabbade återvänder hem

Läget har stabiliserats i Halland och SMHI:s klass 3-varning kan komma att sänkas. I drabbade Getinge återvänder boende till sina lägenheter. "Det är katastrof", säger Ann-Margret Nilsson vars lägenhet fyllts med vatten.

YLE - 15 jun 13 kl. 15:10

"Fosforutsläppet i Östersjön är en miljökatastrof"

Ett gipsberg i Polen orsakar stora utsläpp av fosfor i Östersjön. Det är andra gången på ett drygt år som en nedlagd gödselfabrik läcker fosfor. Tidningen Helsingin Sanomat har tagit vattenprover som visar på höga halter fosfor nära gödselfabriken Fosforys gamla gipsberg i Gdansk.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Det är en katastrof - vi ber om ursäkt"

Caremas ägare, riskkapitalbolagen KKR och Triton, ber drabbade vårdtagare om ursäkt. "Det är en katastrof som har inträffat", säger Magnus Lindquist på Triton till SvD Näringsliv..

GöteborgsPosten - 17 nov 14 kl. 13:00

Hansa - krigets värsta svenska katastrof

För 70 år sedan, klockan 05.57 den 24 november 1944, torpederades Gotlandsbåten Hansa av en sovjetisk ubåt. 84 personer omkom i den värsta katastrof som drabbade Sverige under hela andra världskriget..

BT - 11 feb 11 kl. 22:30

Klassutflykten på Prästö-fjorden slutade i katastrof.

Ett par kilometer ut i fjorden kantrade drakbåten och 13 elever och två lärare föll i det iskalla vattnet. Flera personer skadades mycket allvarligt. I går kväll saknades fortfarande en 44-årig lärare.

BT - 10 nov 13 kl. 13:43

Inget besked om drabbade svenskar

Svenska UD har fortfarande inga uppgifter om skadade eller drabbade svenskar i Filippinerna. UD försöker att lokalisera och få tag på svenskar i Filippinerna, bland annat med hjälp av ambassaden i Bangkok och de lokala myndigheterna. – Vad jag förstår så har man fortfarande problem med telekommunikationerna, så det är svårt att få information, men man försöker, säger Maria Parent på UD:s pressjour.

YLE - 15 nov 12 kl. 15:03

"Talvivaara inte stor miljökatastrof"

Geologiprofessor Olav "Joffi" Eklund vill sätta problemen vid Talvivaaragruvan i perspektiv. Det saknas ännu exakta uppgifter om utsläppen, men inget tyder på att det handlar om en större miljökatastrof, säger Eklund. - Fortfarande ser man ju inga miljökonsekvenser av det hela och ingen har dött.

Sydsvenskan - 12 feb 11 kl. 06:30

Skolans båtutflykt slutade i katastrof

En utflykt med tretton elever och två lärare i en drakbåt i Prästöfjorden på Lolland-Falster fick katastrofala följder. Båten kantrade och alla föll i det iskalla vattnet. På fredagskvällen saknades fortfarande en 44-årig lärare.

Helsingborgs Dagblad - 12 mar 11 kl. 04:00

Katastrof skakar världen

Viktigt att vi får visa solidaritet med de drabbade..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.